Obojica su bivsi 99%.
Janje uhvaćeno, poslije bajrama je na ražnjuDolina je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 2:54 pm@mirzza, drug ne znam gdje si bio zadnjih 15 dana ali smo se ubili na forumu o svim tim pitanjima, krvi i banova do koljena, noćima se nije spavalo, žene i porodice se zapostavljale, chatalo se iz kafana, pojedinci sami sebe banovali a janjad bježala sa ražnja... i brate mogao si pitanja razvući na nekoliko postova
Na godišnjem su
A što se ti nadje prozvanimstruja je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 2:56 pmJanje uhvaćeno, poslije bajrama je na ražnjuDolina je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 2:54 pm@mirzza, drug ne znam gdje si bio zadnjih 15 dana ali smo se ubili na forumu o svim tim pitanjima, krvi i banova do koljena, noćima se nije spavalo, žene i porodice se zapostavljale, chatalo se iz kafana, pojedinci sami sebe banovali a janjad bježala sa ražnja... i brate mogao si pitanja razvući na nekoliko postova
Volio bih kad bi jos i Bekric i Sinisa bili bivsi..
Sada imamo dvaDolina je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 2:58 pmA što se ti nadje prozvanimstruja je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 2:56 pmJanje uhvaćeno, poslije bajrama je na ražnjuDolina je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 2:54 pm@mirzza, drug ne znam gdje si bio zadnjih 15 dana ali smo se ubili na forumu o svim tim pitanjima, krvi i banova do koljena, noćima se nije spavalo, žene i porodice se zapostavljale, chatalo se iz kafana, pojedinci sami sebe banovali a janjad bježala sa ražnja... i brate mogao si pitanja razvući na nekoliko postova![]()
Za mustuluka si.
iz tvoje tastature u ćenanove uši, bar taj prvi dio
Mislim da Sinisa ostaje. Ja sam zadovoljan njim. Jeste mu lakse bilo igrati sa Mirom na toj strani, ali meni je Sinisa jedan od nasih najkonstantnijih igraca. Ne skriva se iza lopte, jako je pozrtvovan. Kada kazem "najkonstantnijih", ne mislim da je odigrao nesto spektakularno, vec da je drzao formu. Ni lose, ni nesto specijalno dobro. Vise pouzdano. Naravno, ja bih volio da i dalje Memiju gledam tu, ali eto Memiju smo prodali.