Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Masinovodja
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 03, 2017 1:03 am

Jel ovo forumski strucnjaci hoce reci da bolje od uprave znaju o negativnoj atmosferi u timu?
Ljudi,mi cim smo nastavili saradnju s njim,uprava mu potpuno vjeruje i zadovoljni su s njegovim radom i tu sva prica zavrsava.

Jaozinho22

sub jun 03, 2017 1:04 am

AsharaK je napisao/la:
sub jun 03, 2017 12:37 am
Jaozinho22 je napisao/la:
sub jun 03, 2017 12:36 am
Pa ako potpisu ugovore ne znaci da ce igrati. Sto ste bukvalci. Slijedeći put jad vidim Haseta bas ću ga pitat za Hajdara, svakako sjedi često s nama.
Ti ako potpišeš ugovor sa igračem znači DA RAČUNAŠ na njega
Šupljiras. Ima milion primjera gdje to nije tačno.
Juniori potpisu za par stoja, tu su vrte se četvrta opcija vjerovatno i ako se neko čudo desi dobiju šansu. A to će se nama čudo opet desiti. Neće vječno kapati za skupe igrače a oni da ne ispunjavaju ciljeve.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:05 am

sub jun 03, 2017 1:04 am
AsharaK je napisao/la:
sub jun 03, 2017 12:37 am
sub jun 03, 2017 12:36 am
Pa ako potpisu ugovore ne znaci da ce igrati. Sto ste bukvalci. Slijedeći put jad vidim Haseta bas ću ga pitat za Hajdara, svakako sjedi često s nama.
Ti ako potpišeš ugovor sa igračem znači DA RAČUNAŠ na njega
Šupljiras. Ima milion primjera gdje to nije tačno.
Juniori potpisu za par stoja, tu su vrte se četvrta opcija vjerovatno i ako se neko čudo desi dobiju šansu. A to će se nama čudo opet desiti. Neće vječno kapati za skupe igrače a oni da ne ispunjavaju ciljeve.
ama on i ako je 6ta opcija ti na njega računaš. razdvoji pojmove koji su pisani.
Željezničar ante portas !

heisenberg
Kontakt:

Zasto klub nije na zvanicnoj stranici objavio da je raskinut ugovor sa Kerlom, kao sto su objavili za Stojanovica?? Jel moguce da je i ta informacija onda bila samo jedna u nizu netacnih na portalima ovih dana.. :rofl:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:06 am

heisenberg je napisao/la:
Zasto klub nije na zvanicnoj stranici objavio da je raskinut ugovor sa Kerlom, kao sto su objavili za Stojanovica?? Jel moguce da je i ta informacija onda bila samo jedna u nizu netacnih na portalima ovih dana.. :rofl:
njemu je istekao ugovor baš kao i Miroslavu Stevanoviću

heisenberg
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:07 am

AsharaK je napisao/la:
Kerla ima ugovor do augusta, Stevanovic do kraja juna

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:08 am

sub jun 03, 2017 1:07 am
AsharaK je napisao/la:
Kerla ima ugovor do augusta, Stevanovic do kraja juna
mislim na to da im ističu ugovori ovo ljeto i da nea potrebe raskidati sa njima

Plava Porodica
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:09 am

Strah ih bilo komentara po zvanicnoj :rofl1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:11 am

Kerla je i potpisao taj ugovor da se vrati malo u formu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Model1964

BlueSide je napisao/la:
sub jun 03, 2017 12:54 am
storm_raider je napisao/la:
pet jun 02, 2017 12:40 am
BlueSide je napisao/la:
pet jun 02, 2017 12:38 am
Vozdraa raja...jos jedan koji ce ponesto napisati..
Za anketu mislim da treba dati veliko NE jer u ovakvim okolnostima i državi tesko da cemo naci bolju upravu..mislim da su ovi iz uprave igrali na koševu da bi izvukli makar X
Pojacace se i ovaj sportski segment i to vrlo brzo, naucilo se dosta ove sezone tako da je titula naredne sezone nasa :)
Dobrodosao na forum, medju pravu raju!
Hvala :)

Hvala i onom ko je pokrenuo ovu raspravu oko bojkota trenera..jer nadam se da cemo skontati da je to najveci problem i da smo zbog toga zijanili titulu 100%..djaba nam pojacanja djaba sve ako je atmosfera u svlacionici losa a ako je suditi po pricama onda nije dobro
Koliko se sjecam Petrovic je u jednoj od prvih izjava rekao da ce se rijesiti truhlih jabuka i cini mi se da to nije uspio..iako ga podrzavam mislim da ako se ne moze izboriiti sa tim onda put pod noge
Ako ostane isto ceka nas ista sudbina i sljedece sezone
Naš problem, generalno, je nepoštovanje hijerarhije. Sa tim problemom su se suocili i Kostic i Petrovic. Oba su navikla na hijerarhiju i nezamislivo im je da je drugacije.
* Šta on zna* je naša omca oko vrata. Društva koja su iznad nas su to davno riješila. Neceš ispoštovati što ti je receno * odozgo*... noga. Ja sam odgovoran za rezultate, ja komandiram. Mi bi da mi šefujemo a da drugi snose odgovornost.Nemere :ne:
Ta * zapovjedna odgovornost* je prva stvar koju sam naucio kada sam došao u Slo. Nisu oni ništa pametniji od nas, cak.... Samo su davno naucili našu poslovicu: * Zna se ko kosi ko vodu nosi* Red, rad, disciplina a ne odi mi, dođi mi.
Radim takav posao gdje planiram ocjenjujem rad drugih. Ako ja kažem da je mlijeko crno, onda je za sve ispod mene mlijeko crno. Naravno, dok su rezultati. Ako mi generalni direktor kaže da je mlijeko ljubicasto onda je za sve ljubicasto. Jednostavno. Surađujuci sa Bh firmama sam vidio kako to izgleda sa druge strane. Dogovor sa nekim direktorom ne pije vode ako neki cato * dole * misli da nije uredu. Ocaj.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

kvalitet
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:12 am

Potpisan ugovor ne znači da na nekoga računaš. Ćeman ima ugovor, ne računamo na njega. Jahić ima. Da ne govorim o silnim juniorima s kojima smo imali ugovore.

Moje pitanje, ako neko zna - koliko sada iznosi članarina za treniranje u OP i moraju li plaćati svi (ima li "nadarenih" koji to ne plaćaju)?
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Amidza
Kontakt:

Vratio se u formu i nas vratio na aparate.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Plava Porodica
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:13 am

Ma kad sam prvi put vidio nakon gola u Krupi njegovo setkanje, znalo se sve. Yebem li mu majku majcinu
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:14 am

kvalitet je napisao/la:
Potpisan ugovor ne znači da na nekoga računaš. Ćeman ima ugovor, ne računamo na njega. Jahić ima. Da ne govorim o silnim juniorima s kojima smo imali ugovore.

Moje pitanje, ako neko zna - koliko sada iznosi članarina za treniranje u OP i moraju li plaćati svi (ima li "nadarenih" koji to ne plaćaju)?
dobro u pravu si, ne računaš na njega već eto, daješ mu pare da ima šta čovo jest narednih 2 godine.

heisenberg
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:19 am

I kad ce se nasi rijesiti ovog parazita Jahica..
Odlaskom Jahica, Kerle, Mire i Lendrica, rasteretit cemo budzet godisnji za 270-300 hiljada KM

kvalitet
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:20 am

AsharaK je napisao/la:
sub jun 03, 2017 1:14 am
kvalitet je napisao/la:

dobro u pravu si, ne računaš na njega već eto, daješ mu pare da ima šta čovo jest narednih 2 godine.
Može biti puno razloga. Jedan od njih je kada imaš 18 igrača, a treba ti cca. 25 (za osnovni trening, trening utakmicu), pa ti potpišeš nekoliko juniora, jer je to najjeftinije. Može biti da ti nedostaje treći golman, pa tako Ćeman dođe. Može biti da želiš da navijačima "zamažeš" oči (ne vjerujem da je to slučaj kod nas) itd. Sve ovo je već viđeno na bh. terenima.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

George Orwell
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:20 am

Nažalost, i ja sam čuo od nekih bližih izvora da gospodin Slavko uopšte nema taktike.

1. Naprimjer, na treninzima se pripremaš uvijek isto za svaku utakmicu.
2. Pred Široki, igračima nikakve upute nisu date. Naprimjer, Spaleti Džeki objašnjava gdje i kako da utrčava, kako da se bori sa stoperima, gdje da stoji kod kornera itd. Lendrić nikakvih uputa nema. Ovo je samo jedan primjer.

I definitivno, kada sagledamo širu sliku, naša igra je uvijek ista. Bokovi i krila većinom zaljepljeni za linije (osim Mire). Lopte idu Miri i Lendri i to nam je sva taktika. Daj Bože da to bude bolje.

Grbavica
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:21 am

kvalitet je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
sub jun 03, 2017 12:18 am
I nije fudbal košarka da svaki igrač u svakom trenutku mora znati neku akciju koja se igra tokom same igre. Jedino što se može vježbati posebno u napadu da se imaju te napadačke akcije je kod prekida. Da se odigra povratna ili da neki drugi igrač se ubaci i centrira kada mu ovaj odigra. To se može vježbati posebno, a ne napadačke akcije tokom igre.
A joj... E čuj jedino se to može vježbati. Mi smo imali dvije opcije u napadu: Miri na krilo i on centrira; Miro ulazi u sredinu, pokušava tu napraviti višak - ako ostane prazna strana ide lopta na Sinišu. Ja ništa više nisam vidio. Sve ostalo na neku sreću. Ako neko jeste, ja mu čestitam, zna puno više od mene. Meni se činilo da je sve bio neki pokušaj presinga i ostalo su bila ad hoc rješenja u napadu.

Nisam vidio nikakvu kombinatoriku. Nisam vidio ono što želim od bekova - da pomognu krilima u napadu i da nekad naprave 2 na 1 njihovom beku. Nisam vidio da u sredini ima dovoljno kretnje, da upravljaju našom igrom. Nisam vidio ukrštavanja igrača, nisam vidio saradnju krila i napadač u tom smislu, nisam vidio da kroz dva ili ne daj Bože jedan pas okrenemo stranu itd. Mogao bih do sutra, a ovo je tek ono osnovno, a to sam vidio sad kod Adžemovih juniora naprimjer. Naravno, kvalitet protivnika je neuporediv, ali jasno je...
Ne znam ali meni je nekako logicno da vecina akcija ide preko najboljeg igraca. Vjerovatno i u Barceloni ne vjezbaju kako ce napadati cim zavise od Mesija ili u Realu od Ronalda.
Postoje ekipe koje igru baziraju na timu, a ne na individualnoj kvaliteti pojedinca. Mozda cemo i mi slejdece sezone igrati vise timski ako ne budemo imali nekog ekstra kvalitetnog pojedinca. Vidjecemo.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:23 am

Volim te Zeljo! Sve ostalo je nebitno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Model1964

sub jun 03, 2017 1:26 am

sub jun 03, 2017 1:23 am
Volim te Zeljo! Sve ostalo je nebitno.
Šta bi? :rofl:
Ljubav, alkohol.... :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 24 gosta.

Prijava