Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 01, 2017 11:51 pm

storm_raider je napisao/la:
čet jun 01, 2017 11:35 pm
Model1964 je napisao/la:
čet jun 01, 2017 11:33 pm
čet jun 01, 2017 9:39 pm

slika

To ti ja pricam, a ne ovako, daj im all-inclusive tretman, masaze i zajebancije. Trebaju zasluziti to prvo.
:lol: :lol: :lol:
Sreo :lol: Vladu nakon priprema... Kaže popravio odraz za 35cm i smršo 7 kila
Znali neko da je Kostelic trenirao rukometaše Želje
Gradila se ledena dvorana, trcali sa vrecama cementa po platou za zagrijavanje :rofl:
Ove pice bi tražile invalidsku penziju
Ne smijem ni da pitam sta bi im ti radio. :D :D
Olovne carape, snjeg do koljena pa trci
Elektro šoker kao sredstvo komunikacije
Makrobioticka prehrana, škola lijepog ponašanja
Solfeđo i harfa, obavezno svi
Spavanje na otvorenom

Nagrada za duplu krunu ; dva dana voljno
Nagrada za ulazak u grupe: hefta voljno
Nagrada za evropsk :D i(neki) kup: deset dana voljno
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 01, 2017 11:56 pm

kremenko je napisao/la:
čet jun 01, 2017 11:27 pm
Ne moze Uprava,Skupstina,NO,UO ili Misimovic biti krivi za neuspjeh na sportskom planu. Tacka. Ende.
Prvi po krivici je Slavko.
Drugi igraci.
Hoces igraca,evo igrac
Hoces pripreme u Antaliji,evo i to.
Po meni,Uprava treba da ide na kraju sezone,pa taman bili i prvaci i osvajaci kupa,ako u ovo doba iduce godine ne bude zavrsen Jug.
Neka urade ono sto su obecali.
Ali je UO i postavio Sablju, pa Kostica, pa sad Petrovica. Strucnom stabu je sve na tacni, sto "pozele" i dobiju. Ali, oni su ti kojima se na kraju i polazu racuni. Imali su dvije greske sa trenerima, trecem su neki dan dali podrsku, u slucaju (pu pu pu) ne ostvarivanja ciljeva na terenu(zna se sta je Zeljin cilj), pitanje se postavlja: ako su tri puta fulili, sto ne bi cetvrti i peti.. Vrtili bi se u krug.
Mada, previse pametnih ljudi radi u klubu da bi im se po treci put desila ista pogreska, vjerujem da su dobro odvagali i od mene im je puna podrska za svaki potez, i na terenu i van njega.
Ne zelim da razmisljam o losim scenarijima, dosta me je ovaj zadnji dotukao , jos ne znam gdje udaram
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salle86
Kontakt:

pet jun 02, 2017 12:18 am

kremenko je napisao/la:
čet jun 01, 2017 11:27 pm
Ne moze Uprava,Skupstina,NO,UO ili Misimovic biti krivi za neuspjeh na sportskom planu. Tacka. Ende.
Prvi po krivici je Slavko.
Drugi igraci.
Hoces igraca,evo igrac
Hoces pripreme u Antaliji,evo i to.
Po meni,Uprava treba da ide na kraju sezone,pa taman bili i prvaci i osvajaci kupa,ako u ovo doba iduce godine ne bude zavrsen Jug.
Neka urade ono sto su obecali.
Ma jah, samo im čekati prvi kiks da ih nabijemo nogom :)
Nebitno što urade 10 dobrih stvari, prvu čim zaseru hajte razlaz.
Dobra taktika
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

igla
Kontakt:

pet jun 02, 2017 12:21 am

Treba u ovim anketama i staviti: "Na početku halal sve svima, kasnije nikom ništa" :D

tm8782
Kontakt:

pet jun 02, 2017 12:23 am

Pročitah malo na 'preskakanje' mnogo stranica i po pojedinim izgleda da se mi raspadamo. Hajd lijepo, jer ima puno 'navijača' Želje koji su jedva dočekali ovakav rasplet na kraju, nije mi jasno zašto je to tako. Ili možda ne kontam sve pa ja nisam navijač kako treba. Nebitno. Ermin to lijepo reče na kraju ovog intervjua, istog sam mišljenja, ne znam zašto. Pratio sam malo i portale, mogu reći da se kod nas (Želje) gledaju samo negativne stvari, te se iste objavljuju. Čast pojedinim kojih je jako malo. Ova anketa koja je postavljena, glasao sam na istu. Moram priznati da je nigdje veze, ali iskreno. Ako ima propusta u administraciji, organizaciji i drugim stvarima onda se slažem za anketu, za sportski dio odgovaraju isključivo ljudi koji obavljaju taj dio. Moram priznati da je titula bila jako blizu ali opet se vraćam na rečenicu od Ermina: 'Kao da je neko igračima Želje rekao da ne igraju'. Lahko je analizirati zadnjih par utakmica i vidjeti ko su krivci za ove stvari. Pritisak? To ne može biti izgovor jer ni jedan nema ispod 28 godina, koji je podbacio. Nisu tako mladi da ih pritisak sjebe. I da dosta mi je povrataka, pa taman da je Džeko u ovom trenutku. Nemojte mi više povratnika ko Boga vas molim. Dovedite nekog ko neće simulirati trčanje, i ko neće češati mu.da po terenu.
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Jaozinho22

pet jun 02, 2017 12:33 am

Može li makar Adilović ?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

tm8782
Kontakt:

pet jun 02, 2017 12:36 am

Jaozinho22 je napisao/la:
pet jun 02, 2017 12:33 am
Može li makar Adilović ?
Da još jednom pročitaš šta sam napisao...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

BlueSide
Kontakt:

pet jun 02, 2017 12:38 am

Vozdraa raja...jos jedan koji ce ponesto napisati..
Za anketu mislim da treba dati veliko NE jer u ovakvim okolnostima i državi tesko da cemo naci bolju upravu..mislim da su ovi iz uprave igrali na koševu da bi izvukli makar X
Pojacace se i ovaj sportski segment i to vrlo brzo, naucilo se dosta ove sezone tako da je titula naredne sezone nasa :)
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

storm_raider
Kontakt:

pet jun 02, 2017 12:40 am

BlueSide je napisao/la:
pet jun 02, 2017 12:38 am
Vozdraa raja...jos jedan koji ce ponesto napisati..
Za anketu mislim da treba dati veliko NE jer u ovakvim okolnostima i državi tesko da cemo naci bolju upravu..mislim da su ovi iz uprave igrali na koševu da bi izvukli makar X
Pojacace se i ovaj sportski segment i to vrlo brzo, naucilo se dosta ove sezone tako da je titula naredne sezone nasa :)
Dobrodosao na forum, medju pravu raju!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Grbavica
Kontakt:

pet jun 02, 2017 1:16 am

Model1964 je napisao/la:
čet jun 01, 2017 9:39 pm
Hurmasica je napisao/la:
čet jun 01, 2017 9:37 pm
Kada smo kod priprema, evo nekoliko slika kako je to nekada izgledalo :)

viewtopic.php?f=70&t=345&start=180
slika

To ti ja pricam, a ne ovako, daj im all-inclusive tretman, masaze i zajebancije. Trebaju zasluziti to prvo.
:lol: :lol: :lol:
Sreo :lol: Vladu nakon priprema... Kaže popravio odraz za 35cm i smršo 7 kila
Znali neko da je Kostelic trenirao rukometaše Želje
Gradila se ledena dvorana, trcali sa vrecama cementa po platou za zagrijavanje :rofl:
Ove pice bi tražile invalidsku penziju
Jest, i nakon priprema bi te igraci poceli ismijavati, bojkotovati i letio bi do polusezone.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Brkoo
Kontakt:

pet jun 02, 2017 1:26 am

Mi bolje od sadasnjih ljudi u klubu trenutno nemamo. Najlakse je smijeniti, ali sta onda, ko su opcije koje bi jos bolje radile u interesu kluba? Za predsjednika skupstine se prijavio samo jedan kandidat, o cemu dalje pricati, da se nije Adis prijavio bila bi bruka i sramota. Malo je ljudi koji zele da rade, da odvajaju i vrijeme i novac i znanje za klub a mi smo narod koji je najbolji kad treba sa strane kritikovati i pljuvati po necemu a kad treba predloziti nesto, stati iza toga i raditi na tome nema nikoga. Oni koji seru uglavnom pricaju bilo je Zelje i prije ove uprave, nece se ugasiti ili tome slicno, pa kako smo onda zamalo dosli pred stecaj? Da se nisu dale ogromne pare za potpis reprograma, kako bi klub funkcionisao, da se klub nije ocistio od parazita, uredio iznutra po evropskim standardima kako bi onda funkcionisao? Eto lagano je bilo sve te procese zavrsiti, postaviti klub na zdrave temelje, poslovati po zakonu itd. Mozete li zamisliti da nije Gredic pokrenuo ovo sve, pa ljudi dragi bili bi ko Celik, opstanak bi bio uspjeh a klub na aparatima koji ga odrzavaju na zivotu.

Bilo ko, ko misli da moze pomoci klubu na bilo koji nacin za njega su vrata u klubu otvorena, to je ponovljeno milion puta i koliko je ljudi ponudilo svoju pomoc?

Postujem sve ljude u klubu ali meni je nevjerovatno kad vidim sa koliko energije gospodin Misimovic radi, koliku zelju ima da napravi nesto, a realno covjek moze uzivati negdje daleko i od grada Sarajeva i nase drzave, ono da ga boli briga za sve, da uziva negdje i trosi svoje milione ali jok covjek po citav dan misli o Zelji, jos kad rece gospodin Vukotic da im je poslao preko 7000 mejlova sa savjetima, uputama itd..

Jedina zamjerka upravi je sportski dio, fali nam tu sistem. Kad bi se taj dio uredio kao ostali segmenti srce bi mi bilo ko Trebevic, jer navijaca iskreno najvise i zanima zeleni teren. Sve je uvezano, svi segmenti kluba su vazni i moraju biti dobri da bi uspjeh na terenu zaista bio uspjeh i doveo do jos veceg rasta kluba a nikako do dubioze. Ljudi u klubu pokusali su "uvuci" neke poznate Zeljovce u klub ali Sabanadzovic ne zeli da bude sd, Mario Stanic ne zeli, morao bi zalediti agenciju, za Zubanovica ne znam da li su ga kontaktirali ali bi i on morao zalediti agenciju. Uglavnom pokusali su, dali su sve od sebe.

Spomenuo sam sistem. Bio sam protiv ostanka Petrovica na nasoj klupi, naveo sam razloge ali je uprava stala iza njega, puno smo trenera potrosili dok nismo shvatili da su i igraci kvarna roba. I to moze biti uspostava nekog sistema. Svim srcem sam zelio da se uprava dogovori sa Amarom i da on bude trener. To bi bila savrsena kombinacija. Medjutim ljudi u klubu su podrzali Petrovica i to isto moze biti dobra odluka. Zasto? Prije smo otpustali trenere a sad smo zadrzali trenera. Sad su vjerovatno i igraci u soku jer su se treneri mijenjali a vecina manekena i mahalasa je ostajala.

Moramo imati viziju sta zelimo, i sta hocemo u sportskom dijelu, neku filozofiju, da nam je nebitno ko ce biti trener, jer kad dodje trener ili igrac da se uklapa u tu filozofiju, dovodis ljude za koje mislis da se mogu uklopiti i koji imaju karakteristike za tako nesto. To mora biti izrazeno od pionira do seniora. Kad junior ulazi u prvi tim da zna sta se od njega trazi, da mu ne treba period adaptacije..

Halalite na malo duzem postu.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:11 am

@brkoo :palacgore: :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:18 am

Bravo Brko. Ja bih samo dodao da Misimovic sve to radi besplatno. Dakle, on ne prima platu u Zelji. A ono sto je tu najskuplje je upravo njegovo vrijeme i ta ekspertiza.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

GoodisonPark
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:26 am

Brkoo je napisao/la: Mi bolje od sadasnjih ljudi u klubu trenutno nemamo. Najlakse je smijeniti, ali sta onda, ko su opcije koje bi jos bolje radile u interesu kluba? Za predsjednika skupstine se prijavio samo jedan kandidat, o cemu dalje pricati, da se nije Adis prijavio bila bi bruka i sramota. Malo je ljudi koji zele da rade, da odvajaju i vrijeme i novac i znanje za klub a mi smo narod koji je najbolji kad treba sa strane kritikovati i pljuvati po necemu a kad treba predloziti nesto, stati iza toga i raditi na tome nema nikoga. Oni koji seru uglavnom pricaju bilo je Zelje i prije ove uprave, nece se ugasiti ili tome slicno, pa kako smo onda zamalo dosli pred stecaj? Da se nisu dale ogromne pare za potpis reprograma, kako bi klub funkcionisao, da se klub nije ocistio od parazita, uredio iznutra po evropskim standardima kako bi onda funkcionisao? Eto lagano je bilo sve te procese zavrsiti, postaviti klub na zdrave temelje, poslovati po zakonu itd. Mozete li zamisliti da nije Gredic pokrenuo ovo sve, pa ljudi dragi bili bi ko Celik, opstanak bi bio uspjeh a klub na aparatima koji ga odrzavaju na zivotu.

Bilo ko, ko misli da moze pomoci klubu na bilo koji nacin za njega su vrata u klubu otvorena, to je ponovljeno milion puta i koliko je ljudi ponudilo svoju pomoc?

Postujem sve ljude u klubu ali meni je nevjerovatno kad vidim sa koliko energije gospodin Misimovic radi, koliku zelju ima da napravi nesto, a realno covjek moze uzivati negdje daleko i od grada Sarajeva i nase drzave, ono da ga boli briga za sve, da uziva negdje i trosi svoje milione ali jok covjek po citav dan misli o Zelji, jos kad rece gospodin Vukotic da im je poslao preko 7000 mejlova sa savjetima, uputama itd..

Jedina zamjerka upravi je sportski dio, fali nam tu sistem. Kad bi se taj dio uredio kao ostali segmenti srce bi mi bilo ko Trebevic, jer navijaca iskreno najvise i zanima zeleni teren. Sve je uvezano, svi segmenti kluba su vazni i moraju biti dobri da bi uspjeh na terenu zaista bio uspjeh i doveo do jos veceg rasta kluba a nikako do dubioze. Ljudi u klubu pokusali su "uvuci" neke poznate Zeljovce u klub ali Sabanadzovic ne zeli da bude sd, Mario Stanic ne zeli, morao bi zalediti agenciju, za Zubanovica ne znam da li su ga kontaktirali ali bi i on morao zalediti agenciju. Uglavnom pokusali su, dali su sve od sebe.

Spomenuo sam sistem. Bio sam protiv ostanka Petrovica na nasoj klupi, naveo sam razloge ali je uprava stala iza njega, puno smo trenera potrosili dok nismo shvatili da su i igraci kvarna roba. I to moze biti uspostava nekog sistema. Svim srcem sam zelio da se uprava dogovori sa Amarom i da on bude trener. To bi bila savrsena kombinacija. Medjutim ljudi u klubu su podrzali Petrovica i to isto moze biti dobra odluka. Zasto? Prije smo otpustali trenere a sad smo zadrzali trenera. Sad su vjerovatno i igraci u soku jer su se treneri mijenjali a vecina manekena i mahalasa je ostajala.

Moramo imati viziju sta zelimo, i sta hocemo u sportskom dijelu, neku filozofiju, da nam je nebitno ko ce biti trener, jer kad dodje trener ili igrac da se uklapa u tu filozofiju, dovodis ljude za koje mislis da se mogu uklopiti i koji imaju karakteristike za tako nesto. To mora biti izrazeno od pionira do seniora. Kad junior ulazi u prvi tim da zna sta se od njega trazi, da mu ne treba period adaptacije..

Uprkos počesto suprotstavljenim stavovima, ovim postom si prekuco Brkoo, super koncipirano, a poentiranje na kraju vrhunsko :palacgore:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

GoodisonPark
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:36 am

Anketa previše direktna i po meni nema potrebe diskutovati o tome.. Ko ne vidi šta se radi i kako stvari hodaju taj se može ibretiti ako ne dođe titula na kraju. Pa uzeli bi i ovu sad da ne bi plaćenog penala sa nagradnim odsustvom.. Činjenica bez obzira na sve ostalo a da smo uzeli sve bi bilo 99% procentno u anketama, Slavko i Ćenan i Uprava sve...

Zato dajte da popravimo greške dajte uredite i taj "sportski sistem" ako ne znamo, prepišimo od nekog ko zna.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

LeBlue
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:55 am

Svaka cast, Brkoo! Slobodno dijeli vise sa nama.

Ono sto ja smatram da je problematicno jeste da trenutno imamo najstariju ekipu u PL. Kad se gleda mlada reprezentacija, U21, trenutno imamo samo 2 igraca a to su Osmankovic, i Beganovic(koji je bio na posudbi). Tu je isto Memija, koji je kapiten U21, a prodat u tim Vejle koji se borio za opstanak u Danskoj drugoj ligi sto je stvarno smijesno. Neznam ko je bio zaduzen za ovaj transfer, al mislim da se moralo dosta bolje. Normalno tu su isto Amir i Gojak koji su sigurno najbolji igraci ove reprezentacije, al oni vise nisu nasi igraci. Eh, sad je neko na ovom forumu prije par dana pisao da se pregovara sa Sesarom. Ja uopste neznam dali je to tacno, al ako jeste, stvarno nemogu da shvatim kako se pregovara sa takvim igracem kad nema mjesta ni u Sirokom. U ostalom ne vidim da je ista trenutno bolji od Markovica ili Blagojevica naprimjer. Ako hoce da dovedu nekog igraca iz Sirokog, neka nadju mladjeg igraca poput Loncara, koji igra za Siroki ispred Sesara i ima 20 godina. Kod nas je rijesenje su nasi mladi igraci, jer su nam omladinci uvjek u vrhu i imamo tu tradiciju sto niko u BiH nema. Mora se to iskoristiti, dati tim mladim igracima priliku, tako da budu u mladoj reprezentaciji, i tako imamo bolju perspektivu kao tim.

U svakom slucaju puna podrska upravi, neka se gradi stadion i infrastruktura, tako ce klub imati vecu vrijednost i to je trajno.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 02, 2017 3:17 am

GoodisonPark je napisao/la:
pet jun 02, 2017 2:26 am
Brkoo je napisao/la: Mi bolje od sadasnjih ljudi u klubu trenutno nemamo. Najlakse je smijeniti, ali sta onda, ko su opcije koje bi jos bolje radile u interesu kluba? Za predsjednika skupstine se prijavio samo jedan kandidat, o cemu dalje pricati, da se nije Adis prijavio bila bi bruka i sramota. Malo je ljudi koji zele da rade, da odvajaju i vrijeme i novac i znanje za klub a mi smo narod koji je najbolji kad treba sa strane kritikovati i pljuvati po necemu a kad treba predloziti nesto, stati iza toga i raditi na tome nema nikoga. Oni koji seru uglavnom pricaju bilo je Zelje i prije ove uprave, nece se ugasiti ili tome slicno, pa kako smo onda zamalo dosli pred stecaj? Da se nisu dale ogromne pare za potpis reprograma, kako bi klub funkcionisao, da se klub nije ocistio od parazita, uredio iznutra po evropskim standardima kako bi onda funkcionisao? Eto lagano je bilo sve te procese zavrsiti, postaviti klub na zdrave temelje, poslovati po zakonu itd. Mozete li zamisliti da nije Gredic pokrenuo ovo sve, pa ljudi dragi bili bi ko Celik, opstanak bi bio uspjeh a klub na aparatima koji ga odrzavaju na zivotu.

Uprkos počesto suprotstavljenim stavovima, ovim postom si prekuco Brkoo, super koncipirano, a poentiranje na kraju vrhunsko :palacgore:
Davno sam ja ovo pominjao ( nije da se hvalim nesto :ganja: ) , ali svaka cast tebi.
Nazalost, daleko smo mi od tog sistema. Treba imati tim ljudi ( SD, skaute, ... ) i jasnu viziju. Trener je tu da ispuni tvoj cilj i da prati tu filozofiju. Kad trazis trenera izlozis mu zahtjevano i na osnovu toga biras trenera koji moze pratiti tvoj sistem.
Ovdje toga nema, nece ga ni biti u dogledno vrijeme. Medjutim, kod nas i "dobra" improvizacija moze donijeti rezultate.

boja mora
Kontakt:

pet jun 02, 2017 6:47 am

Dobro jutro. Samo da najavim boom za danas.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 02, 2017 7:16 am

Ako ne bude, procitat i sutra ujutro.

Vipla1921
Kontakt:

pet jun 02, 2017 8:30 am

Glasao sam ne u anketi, ali iskreno anketa je bezveze, previše direktna.. Trebamo davati šansu mlađim igračima koji su prošli naš omladinski pogon, ali se ne smijemo zavaravati da su svih 11,15,18 igrača što su igrali u juniorima talenti.. Samo ona djeca koja su najperspektivnija gurati ih u prvi tim.. Evo trenutno imamo Sabanadzovica kojeg sam gledao dva puta i ta dva puta su mi bila dovoljna da vidim da momak zna, a i ostala raja s foruma isto piše otprilike sto se njega konkretno tice.. E sad za mene bi bilo porazno da se od ove sezone on ne počne uvoditi u prvi tim lagano.. Ne znam o cenanu napisano more komentara, ali meni ne ide jedna stvar u glavu sto se njega tice.. Pa obični čovjek, čovjek koji piše za svoj cejf i gleda tekme i da je upratio more mladih talentovanih igrača, a da ovaj nije u stanju ništa od toga.. Pa bio je skaut prije SD, kako on nikog od mladih igrača koji su sad došli do izražaja nije prije primjetio.. Mi moramo djecu dovoditi u nas omladinski pogon, sve sto valja iz države pokupiti.. Nije previše novca ***** mu mater otići po raznim manjim mjestima širom naše države i malo pratiti gledati i pronaći nekog talenta.. Nadam se da ce se dovesti sad pojačanja, a ne prinove, da će se uspjeti do 12.-og barem nazirat nekih prvih 11.. Drago mi je sto ce ovdje na planini odraditi jedan dio priprema.. Nismo ni svjesni koliko je ova godina bitna, vjerovatno još uvijek nemamo predstavu sta ova godina nam sve moze donijeti, ali i koliko možemo izgubiti..
Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava