Kako je krenulo neće ga se ni pitat.

Kako je krenulo neće ga se ni pitat.
Hajdarevic rek'o
pa ne trolla te niko, to je tebi rekao frajer koji zajebaje klub sa svojim menadžerom a ispade da Adžem laže sa onim od danas?
Nije trolanje, vidiš i sam kako stariji i zreliji igrači ne mogu da zavežu gubice i suzdrže se ispoljavanja gluposti, a da vjerujemo nekoj djeci šta pričaju za šefa struke prvog tima.
Svaki zaposleni, svuda po svijetu donosi svojim radom extra profit firmi u kojoj radi. Ja imam fixnu placu i varijabilni dio koji ovisi od mog rezultata.starigrad je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 9:30 pmsamo da ne budem pogresno shvacen, kao neko ko pokusava odbraniti cenana, ali, jel cenan kriv sto nema dovoljno sredstava da dovede 1. opciju? da bi znali je li neko preskup, prvo se sa njim mora obaviti razgovor.
znam da je slicna prica bila i sa odom, da je imao nerealne zelje na prvim opcijama, pa su na kraju dovodjeni livaje i diate, a pljuvalo se po alihodzicu, slicno kao sada po cenanu.
nema tu crno-bijelo ili sivo, neko bude modar na kraju od pljuvanja forumskog i inog puka
Ti ako potpišeš ugovor sa igračem znači DA RAČUNAŠ na njegaJaozinho22 je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 12:36 amPa ako potpisu ugovore ne znaci da ce igrati. Sto ste bukvalci. Slijedeći put jad vidim Haseta bas ću ga pitat za Hajdara, svakako sjedi često s nama.
Ma jok ba, laže Adžem.AsharaK je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 12:37 amTi ako potpišeš ugovor sa igračem znači DA RAČUNAŠ na njegaJaozinho22 je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 12:36 amPa ako potpisu ugovore ne znaci da ce igrati. Sto ste bukvalci. Slijedeći put jad vidim Haseta bas ću ga pitat za Hajdara, svakako sjedi često s nama.
A joj... E čuj jedino se to može vježbati. Mi smo imali dvije opcije u napadu: Miri na krilo i on centrira; Miro ulazi u sredinu, pokušava tu napraviti višak - ako ostane prazna strana ide lopta na Sinišu. Ja ništa više nisam vidio. Sve ostalo na neku sreću. Ako neko jeste, ja mu čestitam, zna puno više od mene. Meni se činilo da je sve bio neki pokušaj presinga i ostalo su bila ad hoc rješenja u napadu.arelinho je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 12:18 amI nije fudbal košarka da svaki igrač u svakom trenutku mora znati neku akciju koja se igra tokom same igre. Jedino što se može vježbati posebno u napadu da se imaju te napadačke akcije je kod prekida. Da se odigra povratna ili da neki drugi igrač se ubaci i centrira kada mu ovaj odigra. To se može vježbati posebno, a ne napadačke akcije tokom igre.
Sto opet ne znaci da ce igrati.AsharaK je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 12:37 amTi ako potpišeš ugovor sa igračem znači DA RAČUNAŠ na njegaJaozinho22 je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 12:36 amPa ako potpisu ugovore ne znaci da ce igrati. Sto ste bukvalci. Slijedeći put jad vidim Haseta bas ću ga pitat za Hajdara, svakako sjedi često s nama.
pročitaj ispočetka sve.kremenko je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 12:48 amSto opet ne znaci da ce igrati.AsharaK je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 12:37 amTi ako potpišeš ugovor sa igračem znači DA RAČUNAŠ na njegaJaozinho22 je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 12:36 amPa ako potpisu ugovore ne znaci da ce igrati. Sto ste bukvalci. Slijedeći put jad vidim Haseta bas ću ga pitat za Hajdara, svakako sjedi često s nama.
Na njih se racuna,ali vise je tu straha da ne odu za sicu,a ne da ce igrati.
Hvalastorm_raider je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 12:40 amDobrodosao na forum, medju pravu raju!BlueSide je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 12:38 amVozdraa raja...jos jedan koji ce ponesto napisati..
Za anketu mislim da treba dati veliko NE jer u ovakvim okolnostima i državi tesko da cemo naci bolju upravu..mislim da su ovi iz uprave igrali na koševu da bi izvukli makar X
Pojacace se i ovaj sportski segment i to vrlo brzo, naucilo se dosta ove sezone tako da je titula naredne sezone nasa![]()