A ako vec o tome pricamo, ja bi vise volio ovo:
Ma njegovo je samo da pregovara ba.Morzhy je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 10:06 pmMa neeee, otkud ti to? Sportski direktor, kao što se iz naziva da zaključiti nema veze sa sportskim dijelom, on treba da poznaje pravo i finansije kako bi iste sklopio u formu ugovora sa jeftinim igračem kojeg izabere stručni štab. I da, treba znati koristiti telefon, poželjno poznavanje rada na Viber aplikaciji.
To je jedino normalno i logično. Samo što su neki ovdje Čenanov posao sveli na zaključivanje ugovora.chile je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 10:48 pmNe znam kako vi zamisljate te transfere ali mi je nelogicno to da sef struke daje imena. Ok par igraca koje bi volio vidjeti ali u situaciji kao nasa gdje trebas hejbet igraca nema teorije da ih Slavko izbifla, njegovo je da trazi igraca odredjenih specifikacija za odredjenu poziciju onda Cenan nadje 2-3 u okviru budzetskih mogucnosti i uz sugestiju Slavka bi trebalo da izabere jednog. Pa valjda Slavko ima posla s timom i svim sto nosi njegov posao a ne da trazi i skautira igrace. Za te stvari bi trebalo da se pobrine sportski sa timom skauta ako uopste imamo skaute. Npr. Mico ako ode treba mu desno krilo, da zna centrirati i da se ne izgubi u prostoru kad ima situaciju jedan na jedan...da ne pretjeram u zahtjevima...onda iz uprave dobije cifru koja se moze izdvojiti za igraca i Cenan krece u akciju trazi se krilni napadac pribliznih mogucnosti koji ce doci za tu cifru igrati. Ako ispunjava sve to onda se njih par predlozi Slavku i ako on aminuje Cenan utancava detalje ako ne trazi dalje.
Logika mi govori da bi trebalo ovako nekako da se traze igraci tj po ustaljenoj proceduri
Lakse ce to sve ici ako i kad dodjemo u situaciju da iskesiramo neko obestecenje, sad je izbor skucen nije ni njima lako.
I njemu bi drobili od do kod prve greske...Plavanacija je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 10:52 pmDzeko zavrsava karijeru na Grbavici... Jedva cekam taj trenutak.
Doci ce oni i njemu glave. Da je kako rijesit se komplet generacije iz milion razloga..salemprolic je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 11:09 pmBiće jako zanimljivo kako će igrači koji na sve strane govore sve najgore o trenerskim (ne)kvalitetima Slavke Petrovića trenirati pod njegovom palicom.