starigrad je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 9:49 pm
Morzhy je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 9:37 pm
exbabilon je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 9:28 pm
Sto @kvalitet napisa, daj nek se stane jednom u kraj mitu da se Cenan ne pita za transfere.
Ne znam ko ga brani i od koga, ali treba stati u kraj tome. Prvo je bio glavni skaut, pa je sportski direktor i u svemu tome navodno samo pregovara visinu plate i dijelove ugovra, sta vec...
Vjerujem da nema ovlasti da dovede igraca bez volje Petrovica, ali u saradnji s njim ih prati, ocjenjuje i odlucuje o angazovanju. Vjerovatno vise od Petrovica prati trziste i traga za igracima pa ih predlaze..tako da je u poslu oko transfera njegovo najmanje 40%, ako ne i vise.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Nerealni su ljudi, znaju čovjeka i onda ga brane po svaku cijenu. Zna se šta je sportski direktor, čim neko spomene "samo treba da dogovori uslove" tu svaka konverzacija treba da prestane s tom osobom. Ok, razumijemo da znaju čovjeka, da su raja, ali ne ide majka mu stara. Evo @starigrad spomenu Vukušića i 15000 eura platu i na ruke "milion", sad zamišljam sportskog direktora da kaže "nemam para za Vukušića, ali ima evo Krstanović" i onda dođe Krstanović, a Slavko odgovara za rezultat. Stvarno nema smisla tako postavljati stvari i smiješno je i pisati o tome
posto mene, direktno, prozivas, da odgovorim.
kao prvo, cenana ne poznajem licno, nego, samo iz vidjenja jer mi je zena iz njegove mahale. zaboli me da sutra dobije nogu ili da nikada nije ni dosao na ovu funkciju.
kao drugo, sto se tice tvog prozivanja i mahalanja o njegovim dugovanjima javio sam ti se, kao covjek, u pp i pojasnio neke stvari. pisi, mahalaj i konstrusi teroije zavjere kako, kada i gdje hoces, ali mene ne uplici u to mahalanje.
trece, nisam napisao milion, nego 100.000 eura, valjda, kao finansijski obrazovan, znas razlikovati cifre vece od broja 100.
cetvrto, stojim iza svega napisanog o procedurama i da mi nije jasno koga konkretno kriviti ako se neki transfer ne realizuje, a svi su dali sve od sebe da se isti ostvari.
ni najveci klubovi na svijetu ne uspiju ostvariti sve svoje zelje za igrackim kadrom.