Gledaj pitarske stoke mrtve im ***** u p.icku!
Svaka cast sto je 1921.tv snimila ovaj momenat. Kavez napraviti sto prije, i onda bi neko njima dao citav sjever, pola istoka ccc
evo recimo memija nije bio messi u svojoj kategoriji pa je odmah razvalio u seniorima. uz dženisa, dadu i vedrana najviše su odskakali kašić, hasković i mekić kojih sad nema nigdje...Bosnia je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 9:20 pmNema kvaliteta u juniorima da to mozes uraditi. Junior mora da bude messi u svojoj kategoriji da bi mogao prismrditi prvom timu. Ko to u juniorima razvaljuje iz sedmice u sedmicu?sergejevic je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 9:01 pmRibar je u paketu odmah uveo u prvi tim mislim sest juniora, dakle istog trenutka njih sest koji su igrali zajedno za mladje selekcije samo su presli u prvi tim. Znamo sta je bilo nekoliko godina kasnije. Takodjer i Svabo je dao sansu nasoj djeci i djeci iz okoline u kojima je vidio nesto. Znamo sta je bilo nekoliko godina poslije. Petrovic igra s najstarijom ekipom u historiji Zelje.
Apsolutno se slazem, ako je stranac, apsolutno mora biti ekstra kvalitetan, ali ne vjerujem da mi imamo para za takve, nazalost. Barem mi situacija s Mirom to govori.Brkoo je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 9:18 pmKod nas igraju stranci koji su polovnjaci, prosjecni igraci cak i za ovu ligu. Nikakvu razliku ne prave. Uz 3 igraca koji imaju kvalitet poput Vesovica, znaci minimalno 3 stranca koji su beton igraci i koji prave razliku, uz ostanak Vece i Zebe i prikljucenje nekoliko talentovanih igraca ova ekipa bi bila odlicna za ove lige, to je moje misljenje..Vrag je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 9:02 pmIstekla mu je posudba, a bio im je jedan od standardnih. Taj se vraca u RijekuBrkoo je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 8:52 pmKakav ba kontinuitet sa losim trenerima, sta vam je. Daj kontinuitet sa Amarom Osimom ili nekim boljim trenerom i od njega. Cuj kontinuitet sa Djurbuzovicem, Sabljom, Slavkom i slicnim trenerima, cisti mazohizam..
Nego vidim za Rijeku ne igra Marko Vesovic. Uh kad bi mogli da ga dovedemo, prema transfermarketu ugovor mu ubrzo istice. To je igrac koji donosi prevagu na terenu i koji se uklapa u moju viziju bas kvalitetnih stranaca a ne prosjeka poput sinise i ostalih..
I zar nije vise dosta sa strancima ?
Imas juniore i kadete koji ce ovi godine biti prvaci, koji su oduvijek medju tri najbolje ekipe u ligi, imas pune reprezentacije nasih omladinaca, a mnogi nisu nikad ni dobili sansu ovdje. Niko od njih ni tada nije bio Messi, a igrali su 100 puta boljoj ligi, protiv boljih protivnika, kalili se i za par godina osvojili titulu. Njih sest je vrlo dobro znalo sta je ovaj klub, znali su sta se trazi od njih, ukazano im povjerenje i vratili su sampionskom titulom. Koliko im je znacilo to sto su dobili sansu najbolje govori da su igraci iz te generacije najzasluzniji za opstanak naseg kluba u najtezim vremenima, da su neki od njih bili u Svabinom strucnom stabu, sta su uradili Katalinski i Bukal za ovaj klub, Velija, znamo da je Hadzija vodio ekipu 98. kada je Zuban donio titulu. Pruzis momcima sansu, pokazes im da ih cijenis, da je ovo njihov i nas Zeljo, a dobijes prave ljude koji su do smrti "igrali" za Zelju. Naravno Messi su Zakaric, Crnov, Bogicevic, Stojanovic, a nasa djeca ne zasluzuju ni da prismrde ekipi. Dobro smo mi i prosli jucer kakav samar zapravo zasluzujemo.Bosnia je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 9:20 pmNema kvaliteta u juniorima da to mozes uraditi. Junior mora da bude messi u svojoj kategoriji da bi mogao prismrditi prvom timu. Ko to u juniorima razvaljuje iz sedmice u sedmicu?sergejevic je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 9:01 pmRibar je u paketu odmah uveo u prvi tim mislim sest juniora, dakle istog trenutka njih sest koji su igrali zajedno za mladje selekcije samo su presli u prvi tim. Znamo sta je bilo nekoliko godina kasnije. Takodjer i Svabo je dao sansu nasoj djeci i djeci iz okoline u kojima je vidio nesto. Znamo sta je bilo nekoliko godina poslije. Petrovic igra s najstarijom ekipom u historiji Zelje.
Niste vi stoka, stoka je kulturna i postuje svoje komsije. Vi ste picke prodane i ja u svoje ime mogu reci necete se dobro provesti nakon ovoga smradov jedni maloumni!nebitan lik je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 9:30 pmNije moja tema al posto smo nazvani stokom da razjasnimo. Sjedilo je bruku vasih medju nama niko ih nije krivo pogledao,a ovaj nek glumi mangupa nekom drugom,doso lola da psuje i glumi nesto i dobio sta je trazio tj opominjali su ga on psuje glumi silu toliko
?Plava Porodica je napisao/la:Kakve pi.cketine, njih 20 udara jednog momka. Bravo za muda Manijace, a oni standardno svoje pi.ckice pogane!
Drug svaka ti cast za ovu recenicu titula je titula, ali ona bi neke stvari pokrila i pomela pod tepih.ChWilla je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 9:11 pmtitula je titula, ali ona bi neke stvari pokrila i pomela pod tepih.
gdje ne mislim samo na to da bi nas neko natamburao u CL - od tog nivoa smo mi jako daleko i u optimalnim okolnostima za naše uslove i to bi se moglo lako desiti i da sve napraviš kako treba, opet kažem za naše uslove.
Pogledaj izvjestaj.
Nisu oni krivi. Moraš biti dobra budala da odeš među njih.