Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 21, 2017 9:20 pm

Gledaj pitarske stoke mrtve im ***** u p.icku!
Svaka cast sto je 1921.tv snimila ovaj momenat. Kavez napraviti sto prije, i onda bi neko njima dao citav sjever, pola istoka ccc
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ChWilla
Kontakt:

ned maj 21, 2017 9:22 pm

Bosnia je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:
ned maj 21, 2017 9:01 pm
Ribar je u paketu odmah uveo u prvi tim mislim sest juniora, dakle istog trenutka njih sest koji su igrali zajedno za mladje selekcije samo su presli u prvi tim. Znamo sta je bilo nekoliko godina kasnije. Takodjer i Svabo je dao sansu nasoj djeci i djeci iz okoline u kojima je vidio nesto. Znamo sta je bilo nekoliko godina poslije. Petrovic igra s najstarijom ekipom u historiji Zelje.
Nema kvaliteta u juniorima da to mozes uraditi. Junior mora da bude messi u svojoj kategoriji da bi mogao prismrditi prvom timu. Ko to u juniorima razvaljuje iz sedmice u sedmicu?
evo recimo memija nije bio messi u svojoj kategoriji pa je odmah razvalio u seniorima. uz dženisa, dadu i vedrana najviše su odskakali kašić, hasković i mekić kojih sad nema nigdje...
gradi željo boli te *****

nookey
Kontakt:

ned maj 21, 2017 9:23 pm

Ma ne to su nase komsije nasa gradska raja... Sve im ***** treba ih lesiti od batina na svakom koraku smradovi prodani!

Ch.Willa1986
Kontakt:

ned maj 21, 2017 9:25 pm

Gledaj stoke i retardiranih debila kako udaraju 100 na jedan. Pa seljacine jedne , pored mene na sjeveru pitari sjede niko da ih ruzno pogleda, to je odraz kulture. Dabogda vam stadion uvijek prdio prazan stoko maloumna. Bravo za ekipu 1921 sto ste ubacili ovaj detalj.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 21, 2017 9:26 pm

Brkoo je napisao/la:
ned maj 21, 2017 9:18 pm
Vrag je napisao/la:
ned maj 21, 2017 9:02 pm
Brkoo je napisao/la:
ned maj 21, 2017 8:52 pm
Kakav ba kontinuitet sa losim trenerima, sta vam je. Daj kontinuitet sa Amarom Osimom ili nekim boljim trenerom i od njega. Cuj kontinuitet sa Djurbuzovicem, Sabljom, Slavkom i slicnim trenerima, cisti mazohizam..

Nego vidim za Rijeku ne igra Marko Vesovic. Uh kad bi mogli da ga dovedemo, prema transfermarketu ugovor mu ubrzo istice. To je igrac koji donosi prevagu na terenu i koji se uklapa u moju viziju bas kvalitetnih stranaca a ne prosjeka poput sinise i ostalih..
Istekla mu je posudba, a bio im je jedan od standardnih. Taj se vraca u Rijeku
I zar nije vise dosta sa strancima ?
Kod nas igraju stranci koji su polovnjaci, prosjecni igraci cak i za ovu ligu. Nikakvu razliku ne prave. Uz 3 igraca koji imaju kvalitet poput Vesovica, znaci minimalno 3 stranca koji su beton igraci i koji prave razliku, uz ostanak Vece i Zebe i prikljucenje nekoliko talentovanih igraca ova ekipa bi bila odlicna za ove lige, to je moje misljenje..
Apsolutno se slazem, ako je stranac, apsolutno mora biti ekstra kvalitetan, ali ne vjerujem da mi imamo para za takve, nazalost. Barem mi situacija s Mirom to govori.
Semir Djip je razvaljivao u omladincima, pa ga nigdje. Riki nije derao kao Ara, pa eno sad ubi brasno u Turskoj. Strucni ljudi to znaju izbalansirati i procijeniti. Zato moramo imati i sto bolji strucni stab, tu je Mulaosmanovic, ja bi dodao barem jos Adzema, znaju oni nasu djecu, a iskreno moramo se puno vise angazovati oko pracenja dovodjenja mladjih iz drugih sredina. Mora se raditi jos mnogo vise u pogonu, da se sto bolje igraci fizicki razviju. To kosta, ali ne moze nista dzaba
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

sergejevic

ned maj 21, 2017 9:29 pm

Bosnia je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:
ned maj 21, 2017 9:01 pm
Ribar je u paketu odmah uveo u prvi tim mislim sest juniora, dakle istog trenutka njih sest koji su igrali zajedno za mladje selekcije samo su presli u prvi tim. Znamo sta je bilo nekoliko godina kasnije. Takodjer i Svabo je dao sansu nasoj djeci i djeci iz okoline u kojima je vidio nesto. Znamo sta je bilo nekoliko godina poslije. Petrovic igra s najstarijom ekipom u historiji Zelje.
Nema kvaliteta u juniorima da to mozes uraditi. Junior mora da bude messi u svojoj kategoriji da bi mogao prismrditi prvom timu. Ko to u juniorima razvaljuje iz sedmice u sedmicu?
Imas juniore i kadete koji ce ovi godine biti prvaci, koji su oduvijek medju tri najbolje ekipe u ligi, imas pune reprezentacije nasih omladinaca, a mnogi nisu nikad ni dobili sansu ovdje. Niko od njih ni tada nije bio Messi, a igrali su 100 puta boljoj ligi, protiv boljih protivnika, kalili se i za par godina osvojili titulu. Njih sest je vrlo dobro znalo sta je ovaj klub, znali su sta se trazi od njih, ukazano im povjerenje i vratili su sampionskom titulom. Koliko im je znacilo to sto su dobili sansu najbolje govori da su igraci iz te generacije najzasluzniji za opstanak naseg kluba u najtezim vremenima, da su neki od njih bili u Svabinom strucnom stabu, sta su uradili Katalinski i Bukal za ovaj klub, Velija, znamo da je Hadzija vodio ekipu 98. kada je Zuban donio titulu. Pruzis momcima sansu, pokazes im da ih cijenis, da je ovo njihov i nas Zeljo, a dobijes prave ljude koji su do smrti "igrali" za Zelju. Naravno Messi su Zakaric, Crnov, Bogicevic, Stojanovic, a nasa djeca ne zasluzuju ni da prismrde ekipi. Dobro smo mi i prosli jucer kakav samar zapravo zasluzujemo.

Elegant
Kontakt:

ned maj 21, 2017 9:29 pm

Obzirom da je sutra ponedjeljak i pocetak radne sedmice ocekujte neko obavjestenje ili reagovanje iz kluba.

Mislim da ce biti nesto.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nebitan lik
Kontakt:

ned maj 21, 2017 9:30 pm

Nije moja tema al posto smo nazvani stokom da razjasnimo. Sjedilo je bruku vasih medju nama niko ih nije krivo pogledao,a ovaj nek glumi mangupa nekom drugom,doso lola da psuje i glumi nesto i dobio sta je trazio tj opominjali su ga on psuje glumi silu toliko

Amidza
Kontakt:

ned maj 21, 2017 9:31 pm

Picke one pitarske sve vam ***** mrtvo i zivo posred picke. Kavez, kavez, kavez do sudnjeg dana i to s elektricnom ogradom, 1% na ***** vas nabijem seljacki onaj.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

nookey
Kontakt:

ned maj 21, 2017 9:32 pm

nebitan lik je napisao/la:
ned maj 21, 2017 9:30 pm
Nije moja tema al posto smo nazvani stokom da razjasnimo. Sjedilo je bruku vasih medju nama niko ih nije krivo pogledao,a ovaj nek glumi mangupa nekom drugom,doso lola da psuje i glumi nesto i dobio sta je trazio tj opominjali su ga on psuje glumi silu toliko
Niste vi stoka, stoka je kulturna i postuje svoje komsije. Vi ste picke prodane i ja u svoje ime mogu reci necete se dobro provesti nakon ovoga smradov jedni maloumni!

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned maj 21, 2017 9:34 pm

Plava Porodica je napisao/la:Kakve pi.cketine, njih 20 udara jednog momka. Bravo za muda Manijace, a oni standardno svoje pi.ckice pogane!
?

iggy2377

ned maj 21, 2017 9:35 pm

ChWilla je napisao/la:
ned maj 21, 2017 9:11 pm
titula je titula, ali ona bi neke stvari pokrila i pomela pod tepih.

gdje ne mislim samo na to da bi nas neko natamburao u CL - od tog nivoa smo mi jako daleko i u optimalnim okolnostima za naše uslove i to bi se moglo lako desiti i da sve napraviš kako treba, opet kažem za naše uslove.
Drug svaka ti cast za ovu recenicu titula je titula, ali ona bi neke stvari pokrila i pomela pod tepih.

Elegant
Kontakt:

ned maj 21, 2017 9:35 pm

Tesko je gledati ovaj izvjestaj.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Amidza
Kontakt:

ned maj 21, 2017 9:36 pm

BabOsim je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Kakve pi.cketine, njih 20 udara jednog momka. Bravo za muda Manijace, a oni standardno svoje pi.ckice pogane!
?
Pogledaj izvjestaj.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Charlie Sheen
Kontakt:

ned maj 21, 2017 9:41 pm

Lik je opominjan nekoliko puta provocirao je i dobio sta je trazio.
Koliko mi se god ne svidjala ova reakcija pitara kod radovanja golu Zrinji mislim da bi i mi isto reagovali.
budimo realni

ChWilla
Kontakt:

ko je opominjan?
gradi željo boli te *****

Dolina
Kontakt:

ned maj 21, 2017 9:42 pm

Misimović je na prošloj skupštini stavio akcenat na OP, ništa se nije uradilo po tom pitanju, ali baš ništa osim što su članarine povečane.
Je li toliko teško prepisati od susjeda, ne treba toplu vodu izmišljati, ja koliko znam nikakvog plana nema oli bi rekli petoljetke nema, osim podizanja članarine.
Jedina pozitiva je što sada lova ide preko računa a ne na ruke.
Ako prihod od Istoka ide za istog pa neka onda dio prihoda od juga ide za OP.
Živim pored stadiona, često sam na pomočnom, ma ono je sve za qrac.
Od ovih titula mi kao klub i djeca nemamo ama baš ništa.
Za par godina biće na birou, hebo to.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Model1964

ned maj 21, 2017 9:43 pm

Amidza je napisao/la:
ned maj 21, 2017 9:36 pm
BabOsim je napisao/la:
?
Pogledaj izvjestaj.
Nisu oni krivi. Moraš biti dobra budala da odeš među njih.
Isto se je dogodilo na Jugu prošlu tekmu.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Charlie Sheen
Kontakt:

ned maj 21, 2017 9:43 pm

ChWilla je napisao/la:
ko je opominjan?

Charlie Sheen
Kontakt:

ned maj 21, 2017 9:44 pm

ChWilla je napisao/la:
ko je opominjan?
Nas frajer sto je dobio batine

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.

Prijava