https://excel.officeapps.live.com/x/_la ... bileHost=2Plava Porodica je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 6:32 pmIma li ko onaj fajl sa potencijalnim protivnicima za prvo i drugo pretkolo?
https://excel.officeapps.live.com/x/_la ... bileHost=2Plava Porodica je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 6:32 pmIma li ko onaj fajl sa potencijalnim protivnicima za prvo i drugo pretkolo?
Niko nikog ne smjenjuje.
Drug odkud ti znas kako uprava razmislja,I ta ista uprava ima oci,dusu itd,pogotovo nakon silnih ulaganja.Mislis da njima nije muka od ovakve igre, taktike, Slavke kao sto se osjaca 90% navijaca i forumasa.
Ovaj je potpuniji.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 8:20 pmhttps://excel.officeapps.live.com/x/_la ... bileHost=2Plava Porodica je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 6:32 pmIma li ko onaj fajl sa potencijalnim protivnicima za prvo i drugo pretkolo?
Saglasan. Ako Uprava smijeni SP, ko je sljedeci. Koliko ce sljedeci izdrzati?iggy2377 je napisao/la:Drug odkud ti znas kako uprava razmislja,I ta ista uprava ima oci,dusu itd,pogotovo nakon silnih ulaganja.Mislis da njima nije muka od ovakve igre, taktike, Slavke kao sto se osjaca 90% navijaca i forumasa.
Ovdje niko nikog nesmjenjuje vec svako iznosi svoje misljenje o Slavki i taktici, i skoro svi su nezadovoljni.
Napravio je rezultat- obezbjedio Europu
Igru-nista nije uradio
Igrace-pojedince max istrosio radi nekih svojih bubica
Igrace- nije adekvatno pripremio
Uprava mu je se obezbjedila, i dala, kao sto i mi zelimo da gledamo IGRU 90 minuta tako isto i uprava sama to zeli.
Mislis da je njima merak da ti skace pritisak 90 minuta i bacas grah sta ce biti, hajd jednu,dvije ili tri utakmice ali brate svaka utakmica bacanje graha do 90 minute, dosta vise.
Pa zamisli samo Europa ligu ili Ligu sampiona, pa brate na proste faktore bi bili rastavljeni jer on za to nema kapacitet i znanje.I nebi se on godina zajebavao sa klubovima iz EX Juge
Model zna o cemu pricam
Isto i kod mene.. Gledam uporedo i jos ne vjerujem da mi nismo ti koji bi u nedjelju kompletirali slavlje na ovom podrucju..
Da ovo tvoje Jaje nije vezano sa Sarajevo Business Forum.
Kod Ribara se odmah vidjelo nešto novo, mladost, rad, borba, disciplina. Imao si se cega uhvatiti i necemu se nadati. Švabo se okrenuo djeci, igra prelijepa, izgubili finale kupa, niko ništa nije rekao. Izgubili polufinale kupa UEFA opet niko nije ništa rekao. Amar, trofejiavlami97 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 8:38 pmSaglasan. Ako Uprava smijeni SP, ko je sljedeci. Koliko ce sljedeci izdrzati?iggy2377 je napisao/la:Drug odkud ti znas kako uprava razmislja,I ta ista uprava ima oci,dusu itd,pogotovo nakon silnih ulaganja.Mislis da njima nije muka od ovakve igre, taktike, Slavke kao sto se osjaca 90% navijaca i forumasa.
Ovdje niko nikog nesmjenjuje vec svako iznosi svoje misljenje o Slavki i taktici, i skoro svi su nezadovoljni.
Napravio je rezultat- obezbjedio Europu
Igru-nista nije uradio
Igrace-pojedince max istrosio radi nekih svojih bubica
Igrace- nije adekvatno pripremio
Uprava mu je se obezbjedila, i dala, kao sto i mi zelimo da gledamo IGRU 90 minuta tako isto i uprava sama to zeli.
Mislis da je njima merak da ti skace pritisak 90 minuta i bacas grah sta ce biti, hajd jednu,dvije ili tri utakmice ali brate svaka utakmica bacanje graha do 90 minute, dosta vise.
Pa zamisli samo Europa ligu ili Ligu sampiona, pa brate na proste faktore bi bili rastavljeni jer on za to nema kapacitet i znanje.I nebi se on godina zajebavao sa klubovima iz EX Juge
Ja sam za kontinuitet. Mozda bi Djurbuzovic, Oda, Sablja ili Kostic napravili neki rezultat da ih se pustilo da rade bar dvije godine zaredom.
Ribar 10, I. Osim 8, A. Osim 2x3 godine.
Da su Dzeku klubovi tjerali nakon prve sezone, ne bi bio ni Dz od Dzeke. Isto je i sa trenerima.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk