Model1964 je napisao/la:Nasa ljubav i naša kriticna masa drže vec stoljece klub. Nema te uprave koja bi mogla napraviti bilo šta bez nas!
Ova uprava je pravilno iskoristila sve potencijale te ljubavi, tog velikog broja navijaca širom svijeta i pokrenula neviđene stvari.
Bojim se sada naglog pada! Zašto?
Zato što je raja prokužila ublehu Slavku. Nema igre, nema kondicije, nema rezultata, nema borbe. Mi znamo šta je lopta i nismo došli da gledamo ŠAH! Sve sama seljacka demagogija, permanentno. Ako on ostane i sljedecu sezonu posjeta ce pasti na neke 3-4 milje, lešinari ce živnuti i tražiti odgovornost uprave. Narod ko narod, lako ga je izmanipulirati. U takvoj situaciji gubimo ovaj zalet koji sada imamo i pitanje je kada cemo ga ponovo dobiti.
Misimovic zbog svog ugleda i ugleda kluba mora da neke stvari presjece i jasno i glasno kaže:
Na koji nacin i pod kojim strucnim kriterijima dovedoše ove igrace? Ono Nikolicevo pred skupštinom ocito nije dovoljno!
Kakav je status Jahica, Kostica i Kerle?
Koji su nam ciljevi u naredne 4 godine i kako to ostvariti?
Kada se se postaviti jasna pravila oko strucnog štaba i onda samo popunjavati vrh. Toliko i toliko ljudi u SŠ, trener za ovo, trener za ono, kondicija.... A ne da svaki novi šef donosi svoja pravila.
Kakav je opis poslova glavnog skauta i dali može sve sam. Jeli njegovo da pregovara sa igracima koje želi ŠSŠ ili treba da digne gujicu pa da ode do Tešnja, Kljuca, Foce... i nađe mlade ambiciozne igrace?
Daleko od toga da ovim postom napadam i probam rušiti upravu. Uprava ima moju podršku. Upravu može samo skupština smjeniti, mahala, tribina i forum... ne!
Stalno vrcenje u krug dok svijet ide dalje je propast. Niko od nas to ne želi.
Sve si ti to lijepo napisao, ali nisi spomenuo prioritet prioriteta, a to je KaFez za gostujuce navijace.
Sa zadnja odlomka sam u potpunosti saglasan.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.