Neko ko je uspio prokockati titulu, a imao je sve u svojim rukama u ko zna koliko kola, treba da ide jos veceras.
To se moze halaliti u Radniku.
Model bravo, ko' da sam ja pisao.Model1964 je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 10:37 pmJa to bolje od tebe znam oko Misimovica, Amara i Šiljka. To što je neko zaslužan za neciji ulazak ne mjenja ništa sliku o odlasku.
Nacin na koji je otišao je šupacki!
Cuj godišnji, pa cu poslije vidjeti![]()
I to je bilo u interesu kluba? Pravite od Amara bezgrešnog svetca. Kao i svako ima dobrih i loših strana. Vi probate Iz kolektivnog pamcenja izbrisati njegove greške. Svaka njemu cast za rezultate u prošlosti ali sada su neka druga vremena i nikoga Željo na koljenima ne moli!
Ako je Amaru interes kluba na prvom mjestu neka uzme funkciju SD na nacin kao Zahovic u MB.
Sa Slavkom sam spreman na njagore a ne nadam se nicemu.storm_raider je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 11:25 pmBuducnost ne vidim, ali spremni moramo biti na najgore, a u isto vrijeme se nadati najboljem, zar ne?Model1964 je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 11:22 pmAko ne sada, onda tamo krajem septembrastorm_raider je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 11:12 pmNe ide Slavko nigdje. Najgora stvar po klub bi bila mijenjati trenera tek tako. Shvatam navijace, svi mi pricamo sta zelimo, zato sto ne snosimo nikakvu odgovornost, ali oni koji je snose moraju zadrzati hladnu glavu i cvrstu ruku pri svom stavu.ide Slavko.
Nije da sam zloduh i da to želim, ali sve cinjenice govore tako. Samo tada cemo biti u težoj situaciji nego sada.
Sjeti se ovoga![]()
AUU
pa naravno vidim ovih dana kako nam je izkliznula titiula se nakotilo dosta novi "manijaka"koji su jedva docekali tjerati sve iz kluba ohladjeti glave i vidjeti kako i sta.storm_raider je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 11:12 pmNe ide Slavko nigdje. Najgora stvar po klub bi bila mijenjati trenera tek tako. Shvatam navijace, svi mi pricamo sta zelimo, zato sto ne snosimo nikakvu odgovornost, ali oni koji je snose moraju zadrzati hladnu glavu i cvrstu ruku pri svom stavu.
Gdje si insajderu.Amar927 je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 11:43 pmNikad nisam htio javno napisati sad ću..grupa naših navijača prije 15 dana je uletila na trening ..razlog Semir Kerla jer se saznalo da u ugovoru ima da mora igrati!!!plačem...suze mi same idu...ne vjerujem šta smo prokockali...al koliko se raduju pitari i tuzlaci nemoguće...
Brkoo je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 11:44 pmE jbg @fanzi, poredis gospodu Ribara i Osima sa Slavkom i igrace iz tog perioda koji su ginuli za dres, za te igrace Zeljo je bio svetinja, zadnji atom snage su ostavljali na terenu, i vise od toga, nije bilo utakmice da se dres nije dobro natopio znojem. Ti igraci su imali muda ko Trebevic, nisu bjezali od zestokih duela. Bili pravi mangupi. Sta imamo danas? Vecina igraca pickice obicne, igraci bez muda i fudbalskog znanja, nista im nije sveto a uprava i klub im dali sve moguce uslove sto postoje a oni ovako vracaju. Da se oni bore, izgaraju na terenu, da postuju dres kluba kojeg nose niko im ne bi zamjerio ovo sto se sad desilo. Niko ne bi zamjerio i trazio smjenu Slavke da lik nije ziheras, zbog njegove pickaste igre i tvrdoglavosti ostali smo i bez titule i bez kupa. Da sam bar djelic vidio neceg pozitivnog kod njega, da covjek moze cista obraza reci ima u njemu nesto, treba ga istrpiti. Ovako zelim Amara jer je za Slavku trenercina u svakom mogucem smislu..