Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub maj 20, 2017 11:13 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
sub maj 20, 2017 10:59 pm
Model1964 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
sub maj 20, 2017 10:46 pm
Ako nista onda smo mogli do sada nauciti da smjene posle sVakog neuspjeha nista ne donose. Ne smijemo ponavljati greske i srljati i dalje. Slavko je zasluzio jos jednu, bar polusezonu. Zasluzio je jedan normalan prelazni rok jer zimus nije bilo kvalitetnog izbora za pojacanja.
Ja sam bio uvjek za evoluciju a ne revoluciju. Postoje trenutci kada je evolucija retrogardna i kada je potrebna brza i jaka promjena jal ti revolucija.
Problem je što Slavko nema štofa za ono što nama treba. Borba za svaku loptu, konsantno napadanje kuci i na strani, napadacka igra sa dozom drskosti i rizika.
Ja bih halalio i tri sezone bez trofeja ako bi se našao mlad ambiciozan trener sa ovim stilom.
Sad kazes halalio bi tri sezone. Mozda ti i bi ali 90% raje ne bi. Tako smo govorili i da bi halalili pet sezona samo da istok napravimo. Nakon tri losa rezultata mi bi i Alegrija tjerali. Takvi smo i ovdne je trenerima tesko raditi. Moje misljenje je da trebamo probati malo sa kontinuitetom jer nam "revolucije" nisu dobra donijele u skorijoj proslosti..
Ja mislim da nebi.
Nismo osvojili dugo ništa pa nismo previše skakali i tjerali.
Raja hoce igru, borbu i djecu. Svima nam je dosta starkelja i rekreacije masno placene.
Da bi opstali moramo proizvoditi i prodavati igrace. Kako i koga prodati kada nam igraju đuturumi? Dajte djecu, ambiciozne mlade momke. Misimovic je stisnuo muda i u administraciju doveo mladost. Rezultati su vidljivi.
Kada sam došao po 10godišnju kartu kaže mi Dobraca * Gospodine ja ne pamtim kakda je bila ovolika potražnja za kartama kao sada protiv Sobode*
Ja se u sebi smijem i mislim * Šta ceš ti pamtiti, koliko godina imaš* Sve jedno nisam ništa rekao iz poštovanja do njegovog rada i rezultata.
Mislim da bi slicno bilo i sa mladim igracima. Raja kada bi vidjela želju i trud dala bi im podršku.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

TheSvenderMan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

sub maj 20, 2017 11:14 pm

Ljudi, znam da boli, boli i mene pogotovo jer nisam kuci i nisam mogao normalno pratiti utakimicu... Ali PRVA STVAR je da jos nije gotovo. Dok sudija ne pisne zadnji put u Mostaru i na Grbavici (a i u Krupi) nije gotovo. Recite da sam lud ali svasta se moze izdesavati. Nek Slavko i igraci odrade tu zadnju utakmicu a onda cemo ih tjerati, slaviti ili nesto trece. Ko zna sta ce sada sa svinjama biti, digla se bas prasina oko ovog penala iako je samo jedna stvar 100% tacna a to je da smo sami sebi krivi. Posloziti redove, odigrati zadnju utakmicu a onda polako dalje. Sad sve slazem u glavi zadnjih par sati. Nije ni lose biti drugi ili treci. To bi nekako na zalost znacilo noga Slavki ali zato i sirom otvorena vrata Amaru (koji je bez posla i koji je rekao "moj je posao da budem otvoren ponudama"). Pored amara imas tu jos 4 (a mozda i vise) evropske utakmice (ako ne kiksamo u prvom pretkolu) od kojih su dvije kuci (pravoj kuci) a ne jedno samaranje od Rijeke i njima slicnih. Sve u svemu definitivno vise para od ljetnih utakmica. Nije sve toliko crno ljudi, gradi se JUG, igra se EVROPA, klub je STABILAN i imamo fenomenalnu sansu da dovedemo AMARA OSIMA.

Zeljo1921
Kontakt:

sub maj 20, 2017 11:15 pm

storm_raider je napisao/la:
sub maj 20, 2017 11:12 pm
Ne ide Slavko nigdje. Najgora stvar po klub bi bila mijenjati trenera tek tako. Shvatam navijace, svi mi pricamo sta zelimo, zato sto ne snosimo nikakvu odgovornost, ali oni koji je snose moraju zadrzati hladnu glavu i cvrstu ruku pri svom stavu.
Slavku bi ja ostavio i odredio cilj za sljedecu sezona da je titula. Ako ne mozes to dovidjenja.

Hurmasica
Kontakt:

sub maj 20, 2017 11:16 pm

"Biće Željo k. šampion". Gdje god se okreneš to možeš čuti. Čuješ od ovih jadova sa Koševa koji, nakon našeg ispadanja od Videotona, mogu danas upisati još jedan "trofej" u svoje ionako prazne vitrine. Čuješ to isto i od onih tuzlanskih jadova, a što je najgore, čuješ to isto i od valjda budućeg "šampiona", ekipe Zrinjskog. Umjesto da slave pobjedu svog tima nekom prigodnom pjesmom, oni koriste priliku da svima poruče kako će "Željo biti k. šampion". Doduše, nakon onog penala, ne znam ni je li uopšte uredu slaviti pobjedu? Što prije shvatite da je Željezničar trn u oku mnogima to će vam biti lakše za spoznati sa kakvim mi intelektualnim amebama dijelimo ovaj premijerligaški zrak. Svakim danom, širom BiH, dokazuje se da je mržnja prema našem klubu veća od te tzv. ljubavi koju oni imaju prema svojim klubovima. Ili je možda i nemaju? Ovakvi trenuci tuge mi otvore oči svaki put još više i shvatim koliko si ti, Željo moj, veliki klub.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

DZM13
Kontakt:

sub maj 20, 2017 11:16 pm

Zeljo1921 je napisao/la:
Ne ide Slavko nigdje. Najgora stvar po klub bi bila mijenjati trenera tek tako. Shvatam navijace, svi mi pricamo sta zelimo, zato sto ne snosimo nikakvu odgovornost, ali oni koji je snose moraju zadrzati hladnu glavu i cvrstu ruku pri svom stavu.
Slavku bi ja ostavio i odredio cilj za sljedecu sezona da je titula. Ako ne mozes to dovidjenja.
Ja bi mu dao sut kartu za srbiju jos veceras!
Nihad Đedović = izdajnik, SLAVKO PETROVIC == UBLEHAS
MT33 - Prvi Bosnjak u NBA
"...ko ne slusa pjesmu, slusat ce oluju..."
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

gost_manje
Kontakt:

sub maj 20, 2017 11:17 pm

Zeljo1921 je napisao/la:
To je već pošteno, sasvim. U trenutku kad je sjeo na klupu niko ne bi tu došao da se od njega očekivala titula. Ovako.. počinješ od nule, imaš sve što želiš i imaš vrlo 'jednostavan' cilj - titulu.

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

sergejevic je napisao/la:
sub maj 20, 2017 11:11 pm
arctg je napisao/la:
sub maj 20, 2017 11:05 pm
A otkud vama to da Slavko negdje ide, da razmišlja neko da mu uruči otkaz ili da on da ostavku? Vidim, već ste mu našli par zamjena, pa samo da pitam šta sam propustio.
Pobjedili smo danas, bas kao i proslu u Krupi, u srijedu proslavili titulu u kupu. Imamo pored Vedrana jos 4 u21 igraca u prvih 11, igramo pravi fudbal, dosta sansi stvaramo...
E to sve si propustio.
Pogrešno si ti shvatio moj post. Mislio sam na to šta sam propustio od kraja današnje utakmice pa do sada jer nigdje nisam vidio da neko planira da dadne otkaz Slavki ili da Slavko podnese ostavku, a ovdje svi pohrlili da nađu zamjenu mu. Zato te molim da me preskočiš sa tim nabrajanjem, Imam i ja oči i mozak (koliko-toliko) i, hvala Bogu, mišljenje o pobrojanim stvarima, ali i svemu ostalome.

hardwell
Kontakt:

Dođeš u Želju, vidiš imaš Stevanovića i Lendrića. Kažeš odo igrati da ne primim gol, a ove lopte dajite njima da pokušaju da šta urade. U medijima kažeš da ti je ekipa spremna kao NATO. Napraviš dobar niz, ljudi te procitaju, pocnes gubiti. Uz podršku navijača i sjajnu atmosferu pobjediš na važnoj utakmici, usereš narednih pet i dobiješ otkaz.

Prošle godine Mulalić, a ove godine Petrović :)

Još nije gotovo, ajde da dobijemo Radnika što može i svaki trener na svijetu pa i trener naših pijetlića i što sigurno može ova ekipa prepuna curica, a onda da nabijemo pola ekipe nogom i molimo Boga da nam trener slj. sezone ima igru, ima reference i da je bio vezni igrač, a ne golman ili bek :D
Zadnja izmjena: hardwell, dana/u sub maj 20, 2017 11:19 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Brkoo
Kontakt:

sub maj 20, 2017 11:18 pm

cikazubo je napisao/la:
sub maj 20, 2017 11:02 pm
Dolina je napisao/la:
sub maj 20, 2017 10:12 pm
što je najgore za našu ligu i ne moraš biti neki trener ali gonič robova moraš, jedini način,
Amar je isto demagog i nije neki extra stručnjak ali je fakin a taj način samo ovde prolazi
A u Evropi nam bude redovno 4,5,6 komada..
Samo to ne volim kod Amara sto ima bas ekstreman overrespect za te klubove u kvalama za grupe, danas je sasvim normalno da totalni autsajderi prave podvige, a Amara kad slusam uvijek se svodi na halali Huso materi.
A za nasu ligu je Tito tu nema price.
Zato sto si igrao protiv sampiona svojih drzava koji imaju deset puta bolje igrace i 10 puta veci budzet. Amar je samo brutalno direktan i realan. Adilovic u dvije sezone zabio skoro 50 golova, to mu je vrh karijere, Zeba milion asistencija u nasoj ligi u tom momentu, cim izadje iz drzave vrati se brze bolje. Sa takvim igracima si ocekivao da razbijemo izraelce pune reprezentativaca, da razbijemo maribor itd. Cuda su moguca, ali su cuda rijetka. Desi se tako da izbacis onaj Sheriff, onda budes nosioc i kad ti bas treba doza srece naletis opet na izraelce..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Brkoo
Kontakt:

sub maj 20, 2017 11:19 pm

Ako Slavko ostane trener bice patnja i sljedece sezone i manje gledalaca na tribinama..

sergejevic

sub maj 20, 2017 11:20 pm

arctg je napisao/la:
arctg je napisao/la:
sub maj 20, 2017 11:05 pm
A otkud vama to da Slavko negdje ide, da razmišlja neko da mu uruči otkaz ili da on da ostavku? Vidim, već ste mu našli par zamjena, pa samo da pitam šta sam propustio.
Pobjedili smo danas, bas kao i proslu u Krupi, u srijedu proslavili titulu u kupu. Imamo pored Vedrana jos 4 u21 igraca u prvih 11, igramo pravi fudbal, dosta sansi stvaramo...
E to sve si propustio.
Pogrešno si ti shvatio moj post. Mislio sam na to šta sam propustio od kraja današnje utakmice pa do sada jer nigdje nisam vidio da neko planira da dadne otkaz Slavki ili da Slavko podnese ostavku, a ovdje svi pohrlili da nađu zamjenu mu. Zato te molim da me preskočiš sa tim nabrajanjem, Imam i ja oči i mozak (koliko-toliko) i, hvala Bogu, mišljenje o pobrojanim stvarima, ali i svemu ostalome.
Pa zasto onda pitas sta si propustio? Jel problem neki sto raja trazi zamjene, iako je Petrovic jos tu?

igla
Kontakt:

Usput, moramo imati u ekipi više naše djece, moramo. Ne mogu nam djeca biti rješenje samo kad se para nema.

Brkoo
Kontakt:

sub maj 20, 2017 11:21 pm

Ja ne trazim zamjenu, ja zelim Amara Osima, uz ovu upravu i Amara samo bi nebo bilo granica..

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

sub maj 20, 2017 11:22 pm

arctg je napisao/la:

E to sve si propustio.
Pa zasto onda pitas sta si propustio? Jel problem neki sto raja trazi zamjene, iako je Petrovic jos tu?
Nije problem. Nisam ni rekao da jeste, što paranoišeš? Samo mi čudno takvo ponašanje navijača, pogotovo nas na ovom forumu.

storm_raider
Kontakt:

Evo gledam: http://www.bhrt.ba/live/

Sve su dobili, sve.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Model1964

Ako ne sada, onda tamo krajem septembra :D ide Slavko.
Nije da sam zloduh i da to želim, ali sve cinjenice govore tako. Samo tada cemo biti u težoj situaciji nego sada.
Sjeti se ovoga ;)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plava Porodica
Kontakt:

sub maj 20, 2017 11:23 pm

Amar i niko drugi!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

exbabilon
Kontakt:

Rano je o pricati o novom treneru i novim igracima, ali jedno moram reci. Ako je Amar horan preuzeti ekipu, jos veceras ga nazvati i to zavrsiti. Upariti ove ljude u upravi i Amara na klupi zvuci vrhunski. Slavkini limiti su nazalost unutar ove lige i ekipa poput Radnika.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

sergejevic

A jebi ga jarane. Izgubis sve, derbi, titulu, nedavno i kup, ne osutas na gol u zadnje dvije utakmice kako treba i logicno da je raja nezadovoljna. Palamudi se po forumu. Nije to nista cudno, posebno jer su prije tri dana neki isli da tuku igrace i njihove zene. Mi smo zlatni kakvih ima.

storm_raider
Kontakt:

sub maj 20, 2017 11:25 pm

Model1964 je napisao/la:
Ako ne sada, onda tamo krajem septembra :D ide Slavko.
Nije da sam zloduh i da to želim, ali sve cinjenice govore tako. Samo tada cemo biti u težoj situaciji nego sada.
Sjeti se ovoga ;)
Buducnost ne vidim, ali spremni moramo biti na najgore, a u isto vrijeme se nadati najboljem, zar ne?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava