Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 04, 2017 3:17 pm

Neka pocnu a valjda im je vise doslo iz guzice u glavu, yebo ih svako ako sad nisu dosli sebi i shvatili sta znaci ova utkamica.

Ne samo njih dvoje nego sve ostale, daj ova preostala cetri kola odigraju muski, pamet u glavu bez nepromisljenih poteza.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet maj 04, 2017 3:25 pm

cikazubo je napisao/la:
čet maj 04, 2017 2:44 pm
ChWilla je napisao/la:
čet maj 04, 2017 2:35 pm
Hadzijalagic je napisao/la:
čet maj 04, 2017 2:05 pm

A sta je druze napravio u ofanzivi? Neka asistencija, gol? Eto sam kazes da mu je centarsut los mada ja i nisam vidio da on nesto centrira.. To sto on voli ici naprijed ne znaci da mu je dobra ofanziva a defanziva mu je katastrofa..
uzima prostor prema naprijed brzinom i ne da odbrani da se postavi, to je činjenica.

opet razlika u tom dijelu nije tolika kao u onom drugom i zato i neće igrati kad ima alternativa...
Protiv Širokog je jedini, ali bukvalno jedini pravio prostor i ostavljao višak, a u Tuzli je kod prvog gola odlično odradio s Miroslavom dupli pas a nakon toga Miro dobija 6-7m brisanog prostora i naravno ostalo je Mirina majstorija..
:palacgore:

Odlicno zapazanje.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

igla
Kontakt:

čet maj 04, 2017 3:26 pm

Sto Blaz spomenu desavanja nasih navijaca s nasim igracima, joj kockarske politike...

Leon_Professional
Kontakt:

čet maj 04, 2017 3:28 pm

AsharaK je napisao/la:
čet maj 04, 2017 2:57 pm
Cuj Bogi igra jer je Slavko rekao da je on najbolji i nece da pogazi svoju rijec :D

Sta sve neces procitat ...
Jel de nikad neki trener nije imao omiljenog igraca.

miro88

čet maj 04, 2017 3:31 pm

Hasanović nije dobio poziv ali zato je u17 repka puna antitalenata iz CZ, vovjodine, partizana i štojekakvih nižerazredni ekipa.. Saveze sluga si politike

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Leon_Professional je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Cuj Bogi igra jer je Slavko rekao da je on najbolji i nece da pogazi svoju rijec :D

Daje mu Bogicevic pola plate da igra, smijesno.
Željezničar ante portas !

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 04, 2017 3:32 pm

igla je napisao/la:Sto Blaz spomenu desavanja nasih navijaca s nasim igracima, joj kockarske politike...
??
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

čet maj 04, 2017 3:33 pm

AsharaK je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:

Eto vidis. Ko je to uopce napisao. Ti si smjesan. Ne stavljaj rijeci koje niko nije rekao.

exbabilon
Kontakt:

Izvini boccacio, ali poslije onog gradjenja u Tuzli, za mene je Bogi sve osim pametan. Dzaba mu sve lektire, ono je potez igraca koji nema dvije zdrave u glavi. Sem toga, ono nije ni odraz umora nego ciste gluposti. Manje bi snage potrosio da je nabio loptu bilo gdje nego da se hrvao nesto s onim..

S ostalim stvarima se slazem, u ovoj konstalaciji snaga cini se da Bogi opet mora igrati. Dok je tako treba dobiti podrsku, ali remont zadnje linije treba napraviti cim se za to ukaze prilika.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

cikazubo
Kontakt:

Pinkii je napisao/la:
igla je napisao/la:Sto Blaz spomenu desavanja nasih navijaca s nasim igracima, joj kockarske politike...
??
Ma ona najava na stranici saveza, čini mi se da ni Blaž sam ne zna šta je želio da kaže.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet maj 04, 2017 3:36 pm

arelinho je napisao/la:
čet maj 04, 2017 3:34 pm
AsharaK je napisao/la:

7% mu daje, a ne pola plate.
Malo manje. Bogi samo igra da trener ne bi pojeo govno, jer je reko da je on nas najbolji stoper. Zamisli sad on izbaci Bogiju i mi se svi smijemo Slavki i govorimo mu da je ubleha. :D :D :D
Željezničar ante portas !

Brkoo
Kontakt:

čet maj 04, 2017 3:37 pm

SPUSTI GLAVU, POLJUBI GRB
OSJETIT' CES STO I JUG
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 04, 2017 3:37 pm

cikazubo je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:
??
Ma ona najava na stranici saveza, čini mi se da ni Blaž sam ne zna šta je želio da kaže.
Pregledao sad sad. Hvala ti.
Nek i nas onda obavjesti o tim desavanjima. Trebamo biti upuceni.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

čet maj 04, 2017 3:38 pm

Standardni troleri u akciji. Bas ste duhoviti, s stolice ljudi padaju dok citaju.

mali plavisa
Kontakt:

čet maj 04, 2017 4:01 pm

Zajebah se sto ista napisah, pametnije cutati

ponosannavas
Kontakt:

čet maj 04, 2017 4:05 pm

exbabilon je napisao/la:
Izvini boccacio, ali poslije onog gradjenja u Tuzli, za mene je Bogi sve osim pametan. Dzaba mu sve lektire, ono je potez igraca koji nema dvije zdrave u glavi. Sem toga, ono nije ni odraz umora nego ciste gluposti. Manje bi snage potrosio da je nabio loptu bilo gdje nego da se hrvao nesto s onim..

S ostalim stvarima se slazem, u ovoj konstalaciji snaga cini se da Bogi opet mora igrati. Dok je tako treba dobiti podrsku, ali remont zadnje linije treba napraviti cim se za to ukaze prilika.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Da si ikad trenirao bilo koji sport znao bi da umoran čovjek ima manjak koncentracije i pravi gluposti.

EDIT : nisam ljubitelj Bogičevića i smatram da trebamo promijeniti sve stopere sem Keme, ali jedini kojeg bi ostavio je Bogi i to kao četvrtu opciju, ako zatreba ne daj Bože tj ako nismo u situaciji da dovedemo tri bolja

Hadzijalagic
Kontakt:

čet maj 04, 2017 4:08 pm

Iz svih ovih nasih rasprava jedino se da zakljuciti da su nam za iducu sezonu pod moranje dva kvalitetna stopera.. Hebo ti to kad si primoran da forsiras onog koji je manje los a u sustini su sva trojica losi.. Kemo ne bi bio nista gori od njih.. Bar se ne bi gradio i izbijao loptu ko kakva baba kao Bogicevic, odnosno Kerla.. A u Bijeljini smo mogli popusiti bodove zbog Bokinih zayebancija.. Slavki je najteze.. Valja izmedju tri malja birati..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ponosannavas
Kontakt:

čet maj 04, 2017 4:10 pm

Ma pogriješit će i Kemo kad tad. Nema stopera koji nije pogriješio nekad u životu, a realno je da je Bogi najmanje greijšio, a najviše je igrao. Kemu sam gledao i kroz mlađe kategorije je bio i pametan i jak u duelu. Eh sad, tamo se isticao, pa ne znamo kako će se snaći u seniorima. ALi da je potencijal jeste, da je protiv Salcburga izgledao jedini kao top igrač jeste.

pile87
Kontakt:

čet maj 04, 2017 4:21 pm

ponosannavas je napisao/la:Ma pogriješit će i Kemo kad tad. Nema stopera koji nije pogriješio nekad u životu, a realno je da je Bogi najmanje greijšio, a najviše je igrao. Kemu sam gledao i kroz mlađe kategorije je bio i pametan i jak u duelu. Eh sad, tamo se isticao, pa ne znamo kako će se snaći u seniorima. ALi da je potencijal jeste, da je protiv Salcburga izgledao jedini kao top igrač jeste.
Tačno za Kemu pogotovo ovaj dio kad smo igrali LP , jedini je izgledao dovoljno fizički jak da može sa njima.
Mi nismo mogli ni smjeli istrpiti Cocu koji je izrastao u vrhunskog štopera za naše uslove.Nego je igrao na zadnjem veznom. Po meni igrače za koje se smatra talentom gurnuti u vatru da 18 ona ili jesi ili nisi.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet maj 04, 2017 4:25 pm

Ma ja se samo bojim za Kemu da ni sljedece sezone nece biti u prvoj postavi, jebes onda ti to. Kostic izgleda dolazi i garant ce se jos neko dovesti, kao iskusniji. Momak sada ne moze igrati, kada su tu tri stopera koji su u pet deka, gdje svaki napravi kardinalnih gresaka po utakmici i gdje sigurno Kemo gori od njih ne moze biti. Kao pod pritiskom smo ovu sezonu i svaka je utakmica na noz. Razumijem ja sve to, ali bojim se da znam koji ce scenarij i sljedece sezone biti, a Kemo ima potencijala, da se razumijemo. Meni je derbi dobro odigrao, nije izmisljao toplu vodu. Ne kaze niko da nece grijesiti, ali kada vidim 30-godisnjake kako grijese, rado bi istrpio nekog mladjeg ko ima potencijala da postane jos bolji.

Ja sve razumijem, na pripremama i u kup utakmici je bio jos nezreo, to se vidjelo, ali napredovao je od tada momak. Stvarno se nadam da ce sljedece sezone biti u nasa top tri stopera, Bogicevic neka ostane kao cetvrta varijanta, ne bih se bunio za to.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 22 gosta.

Prijava