Eh sad hladne glave analiza, pojedinačna

Daleko najgori igrači na terenu su nam bili Bogičević i Stojanović. Toliko su grešeka napravili da je ono previše i za 3 utakmice a ne jednu. I Kerla je bio teatralan ali malo se na kraju iskupio asistencijom Stevi, u globalu vrlo vrlo loše je igrala zadnja linija.
Musa vjerujem isključivo iz razloga što na svojoj strani ima Miru pa je izgledao bolje, no ni on definitivno nije igrač koji defanzivno može odgovoriti zadacima koji mu se nameću. Veca spasio šta je mogao, odlično je zatvorio gol kod onog drugog gola Slobode, da je Stojanović ispratioi Zeca nebi ga zabili onde.
Blagojević nije bio toliko loš koliko se forsira. Jeste imao 1-2 klizanje sa loptom ali bukvalno je imao prazno mjesto jer Dino, ma kako se meni činilo da je odigrao dobro na kraju nakon gledanja snimka sinoć na BHT (mazohista šta ću

) te ovog izvještaja, on je dosta lutao po terenu, u odbrani nije imao svog igrača već je onako hajmo reći trčkarao ko muha bez glave i čekao kome može zasmetati od igrača slobode, prema naprijed haman da mu i nisu dodavali lotpu. U drugom se malo popravio ali općenito ne tako dobro kao što sam na prvu pomislio. Vjerujem da je ovo još za njega psihički puno, treba vremena da se navikne, mlad je.
Zeba više ne igra odbranu. To sam mogao zaključiti nakon ovog izvještaja. Kod prvog njihovog gola ima dosta i njegove greške, nonšalantno ide na loptu i kad je gubi ostaje na mjestu i prati kako se odvija akcija slobode. Bilo je još par sličnih situacija. Prema naprijed i dalje to ide fino, i dalje je učesnik gotovo svih akcija i prilika ali haman da nema kuveta da šparta naprijed nazad kao u prvim utakmicama.
Crnov ne znam šta bih rekao, variranja na samoj utakmici velika, ali ipak bar meni dosta bolja opcija nego Zakarić.
Miro, za njega zaista ne treba trošiti riječi. Onako se igra za klub, ali ONAKO SE IGRA I ZA KARIJERU. Nije džabe on bio u klubu kojeg neki ne mogu ni na tvu da gledaju.
Lendrić odsječen, morao je zabiti onu. Općenito mislim da je prevelika udaljenost njega i Zebe-Mire-Crnova da bi više učestvovao u igri. Ovako kako sad stoji može samo neke zalutale lopte dobiti.
Izmjene solidne, nije to ništa specijalno ali su u pravom trenutku gurnuti u vatru umjesto loših/umornih prvotimaca i kad je sloboda totalno pala tj.orjentisala se na odbranu.
Tuce fakat više ne može, previše je ono sporo i toromo i za federalnu ligu. Vidi se da ima šlifa, zna šta i kako treba ali kad dobije loptu tijelo ga izda.
Zakarić ništa ni pokazao ni usrao

Stevo opet na pravom mjestu, imao je i on par izgubljenih duela ali eto jednostavno čovjek se zna naći na pravom mjestu i to je to.
U globalu, nama trebaju igrači koji neće izmišljati toplu vodu, štoperi/bekovi koji će iz i oko našeg kaznenog čistiti loptu a ne pokušati graditi akcije i kad je jedino rješenje nabiti loptu.