Plava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 01, 2017 12:27 am
Joj koji sam ja papak pa ovu patnju opet gledam.
Kunem Vam se sad opet kuha u meni i mogao bih opet pocet psovat redom svima, tako da laku noc ogrijesit cu se.
Pusti trenera nek to opet gleda, ne prima dzaba pare, ja nema sanse da bi opet ono mogao gledati, mozda za par dana, kada se smirim
Nesto rijetko se danas desilo, a da je pozitivno. To su tri izmjene koje su donijele prevagu i tri nam boda, i da su se ranije izvrsile, mozda bi i pobijedili. Nije bilo sablonski, iznenadio se protivnik. Ubacis Stevu, ostavis Lendrica, ali ga ne prebacujes lijevo da bude igrac manje, ubacis Bekrica koji je veoma raspolozen i igrao u citavom polju, odlicno cuvao loptu, razigravao, bez obzira na njegovu tromost, te odbrambeno djelovao na lijevog strani. Zakaric usao svjez umjesto Crnova. To se desi kada nisu u pitanju sablonske izmjene, za koje svako zna, jedna u 65, jedna u 75 i jedna u 85 minuti, nista od toga nema. Jedna dvostruka i kasnije jos jedna izmjena, i to rokade u formaciji i taktici, a ne samo puke igrac za igraca
Ne kazem da tako uvijek treba raditi, ali moze se isplatiti. Nemamo dzaba neke igrace na klupi, trebamo sve koristiti i to se trebalo i prije raditi. Moramo shvatiti da je i kup poremetio ekipu (jbg, kada vidimo kroz kompletnu sezonu koliko su psihicki labilni). Pravo je cudo da smo se danas u dva navrata vratili. Protiv Zrinjskog se mora dobiti i to je to.
Uzasno mi smetaju Slavkini proracuni za broj bodova, ali ako pobijedi Zrinjskog, sve oprastam, jer poslije toga popravnog nema, a traziti pobjedu u derbiju je skoro pa nemoguce. Da nas Mulalic vodi, jedino bi tada vjerovao, znaci nijedan drugi trener da je na celu ne bih se nadao pobjedi u derbiju. Spominjao je cetiri boda u ova dva kola, neka sada to ostvari i eto. Sarajevo nismo dobili, ali nisam ni ljut jer smo prvo poluvrijeme, pogotovo prvih pola sata, prekucali. Ovdje smo se hvatali za slamku i uzeli taj bod, izmjene, ponavljam to, su nam odlicno dosle. U prvom poluvremenu Mico zasluzan najvise za gol i njegova individualna kvaliteta, a u drugom zivost sa izmjenama i pritisak koji smo izvrsili, koji opet nije bio bog zna sta, ali isplatilo se. Sedam dana ima ekipa za osvjezenje, cilj je samo jedan, a to je POBJEDA. Nema vise nikakvih izgovora, niti ce biti popravnih ispita.