ali kako se lopte od Lendrica odbijaju kao od drvo ...ja sam najmirniji kada je on u 16 metara nemoj majke ti vani nista primatiGoodisonPark je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 11:02 pmJasno je da nama fali igrača na sredini jer ovi koji tu trenutno igraju ne trče dovoljno, ne prave višak jedan na jedan, a bez toga nema šanse da mi normalno prenesemo loptu na protivničku polovinu. Što je najgore što mi u tom prenošenju lopte najviše griješimo i najviše kontranapada napravimo protivniku baš u toj tranziciji lopte prema naprijed, ono kao trudimo se da je ne nabijamo (realno osim Mire i Nikolića tu niko i ne primi ni jednu loptu) ali je još mnogo opasnije po naš gol kada pokušavamo nekim niskim pasovima.. Ako se ne varam danas je Lendrić direktno njima napravio dva kontra napada, to je nekako baš tragikomično. Nisam optimista da se u igri u sredini može nešto mnogo specijalno promjeniti, svaka promjena je više kozmetička nego što se konkretno na terenu vidi neka velika razlika.
Na osnovu svega napisanog jasno je da Slavko mora početi primjenjivati plan B, (nadam se da ga ima) jer ako ovako nastavi glavom kroz zid bojim se da nećemo do naslova...
Danas smo tek malo proigrali kad smo imali višak igrača u sredini i u šesnestercu, djelovali smo mnogo opasnije i na kraju krajeva zabili smo iz takve igre..
@Mirso,
Blagojević je sigurno naš najvažniji igrač, odnosno igrač koji igra najtežu poziciju u ekipi. Od njega zavisi i protok lopte i tranzicija i defanziva ma mnogo stvari je na njegovim plećima, tako da nije mu lako.. Danas jeste baš loš bio i jeste u padu forme ali ja ne bih njega tek tako otpisivao... Mi nemamo nikoga ko može odigrati na toj poziciji a da možemo reći da bi to sigurno bilo kvalitetnije..
Nama treba igrač koji će samo trčati u blizini Blagojevića i otvarati se da mu ovaj može dodati. Ovako nekako on sam povuče loptu i onda ili nema kome dodati ili gleda da taj pas bude onaj zadnji, ključni.mirsad94 je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 10:53 pmJa sam mozda jedini sto mislim da se grijesi dusa o Blagojevicu, jeste pao zadnjih par tekmi, ali mislim da je on motor ekipe, koji vuce sa najvise rizika, sjetimo se koliko smo se samo divili njegovim startovima i idealnim rjesenjima u datom trenutku. Opet ponavljam jeste pao njegov nivo igre u zadnje vrijeme ali kada igra on igra i Zeljo. I ako kada ode ili oprosti se mislim da cemo tada vidjeti koliko je znacio za nasu igru, ukoliko mu ne bude adekvatne zamjene.
Ne bih, Slavko zaslužuje "svoju" sezonu, mi ne bi bili u ovoj situaciji da nije Slavka. Otkad je on tu - mi smo prvi. Dosta je više tjeranja trenera i onda sve na novo, baš nam je to do sad dalo uspjeha.Bergeron je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 7:20 pmDa li bi ti otjerao Slavku ako se na kraju sezone ne osvoji titula?igla je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 7:18 pmNecu puno.
Jovan, Debilko Bogicevic klupa. Na istu bi isao i Debil Kerla, ali neozbiljno je ocekivati da Kemo moze iznijeti teret zadnjih par kola.
Slavku na dušu ako ih opet stavi u tandemu, a na dušu mu i danas 2 gola jer su opet individualne greske.
Vama svima na dusu koji psujete i tjerate trenera zbog kojeg smo PRVI. Prebrzo zaboravljate stvari.
Stevo Nikolić svaka čast, Lendra može to jače i bolje.
Ovaj Stevin gol je titula.
Dami je vidjeti da on i Zeba dobiju jedan duel ili u napadu ili u odbrani. Kada je neko uz njih oni tres na travu. Povuci loptu sa igrcem za vratom je za njih NF. Oduzeti bez faula i brzo je dati naprijed je za nasu vezu apstraktna umjetnostsalle86 je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 11:16 pmNama treba igrač koji će samo trčati u blizini Blagojevića i otvarati se da mu ovaj može dodati. Ovako nekako on sam povuče loptu i onda ili nema kome dodati ili gleda da taj pas bude onaj zadnji, ključni.mirsad94 je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 10:53 pmJa sam mozda jedini sto mislim da se grijesi dusa o Blagojevicu, jeste pao zadnjih par tekmi, ali mislim da je on motor ekipe, koji vuce sa najvise rizika, sjetimo se koliko smo se samo divili njegovim startovima i idealnim rjesenjima u datom trenutku. Opet ponavljam jeste pao njegov nivo igre u zadnje vrijeme ali kada igra on igra i Zeljo. I ako kada ode ili oprosti se mislim da cemo tada vidjeti koliko je znacio za nasu igru, ukoliko mu ne bude adekvatne zamjene.
Kad bi se rješavao lopte samo malo ranije on bi bio perfektan igrač.
delinjo je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 11:14 pmali kako se lopte od Lendrica odbijaju kao od drvo ...ja sam najmirniji kada je on u 16 metara nemoj majke ti vani nista primatiGoodisonPark je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 11:02 pmJasno je da nama fali igrača na sredini jer ovi koji tu trenutno igraju ne trče dovoljno, ne prave višak jedan na jedan, a bez toga nema šanse da mi normalno prenesemo loptu na protivničku polovinu. Što je najgore što mi u tom prenošenju lopte najviše griješimo i najviše kontranapada napravimo protivniku baš u toj tranziciji lopte prema naprijed, ono kao trudimo se da je ne nabijamo (realno osim Mire i Nikolića tu niko i ne primi ni jednu loptu) ali je još mnogo opasnije po naš gol kada pokušavamo nekim niskim pasovima.. Ako se ne varam danas je Lendrić direktno njima napravio dva kontra napada, to je nekako baš tragikomično. Nisam optimista da se u igri u sredini može nešto mnogo specijalno promjeniti, svaka promjena je više kozmetička nego što se konkretno na terenu vidi neka velika razlika.
Na osnovu svega napisanog jasno je da Slavko mora početi primjenjivati plan B, (nadam se da ga ima) jer ako ovako nastavi glavom kroz zid bojim se da nećemo do naslova...
Danas smo tek malo proigrali kad smo imali višak igrača u sredini i u šesnestercu, djelovali smo mnogo opasnije i na kraju krajeva zabili smo iz takve igre..
@Mirso,
Blagojević je sigurno naš najvažniji igrač, odnosno igrač koji igra najtežu poziciju u ekipi. Od njega zavisi i protok lopte i tranzicija i defanziva ma mnogo stvari je na njegovim plećima, tako da nije mu lako.. Danas jeste baš loš bio i jeste u padu forme ali ja ne bih njega tek tako otpisivao... Mi nemamo nikoga ko može odigrati na toj poziciji a da možemo reći da bi to sigurno bilo kvalitetnije..![]()
.....ali brate danas pogleda tranziciju Lazija u derbiju protiv Rome i poitam se hcoe li nekada to biti kod nas ...i tesko je nama ulaziti u sanse danas je par situacija bilo kada je samo Lendric u 16 metara a treba nam kao gol...
Danas sam ja govorio da mu je Hasanović u krilu bukvalno i onda u toj situaciji nije mogao uopšte odigrati ništa, morao je izmišljati "toplu vodu" i vuči loptu naprijed i naravno izgubiti je jer nema rješenje jednostavno i onda je psihički pao nakon toga i drugo poluvrijeme je najgori igrač na terenu bio.salle86 je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 11:16 pmNama treba igrač koji će samo trčati u blizini Blagojevića i otvarati se da mu ovaj može dodati. Ovako nekako on sam povuče loptu i onda ili nema kome dodati ili gleda da taj pas bude onaj zadnji, ključni.mirsad94 je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 10:53 pmJa sam mozda jedini sto mislim da se grijesi dusa o Blagojevicu, jeste pao zadnjih par tekmi, ali mislim da je on motor ekipe, koji vuce sa najvise rizika, sjetimo se koliko smo se samo divili njegovim startovima i idealnim rjesenjima u datom trenutku. Opet ponavljam jeste pao njegov nivo igre u zadnje vrijeme ali kada igra on igra i Zeljo. I ako kada ode ili oprosti se mislim da cemo tada vidjeti koliko je znacio za nasu igru, ukoliko mu ne bude adekvatne zamjene.
Kad bi se rješavao lopte samo malo ranije on bi bio perfektan igrač.
mora da je to.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 11:24 pmBlagoje je klasa, samo što mu ne odgovara ovaj sistem igre, a onda iz frustracija nastaju greške.