Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 29, 2017 8:32 pm

Morzhy je napisao/la:
sub apr 29, 2017 8:30 pm
Po meni je Sarajevo opasnije od Zrinjskog, ljudi baš ne štede...ako mi kiksamo sutra eto njih u igri, a niko ih živ ne spominje, osim Avlamija čini mi se
Nemaju oni haman sanse ako mi dobijemo sutra Slobodu, sve je do nas. Moramo uzeti ove dvije i onda oni mogu mahati usima, a imaju i finale kupa, da se ne zaboravi, izmorit ce ih sigurno.
Veliki je hendikep sto ne igra sutra Stanic, nadam se da ce Crnov donijeti prevagu, meni se svidio kako je igrao protiv Sarajeva.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

delinjo
Kontakt:

sub apr 29, 2017 8:32 pm

Morzhy je napisao/la:
Po meni je Sarajevo opasnije od Zrinjskog, ljudi baš ne štede...ako mi kiksamo sutra eto njih u igri, a niko ih živ ne spominje, osim Avlamija čini mi se
ma sve je do nas ...mi pobjedimo dvije naredne i svejedno nam ...i Sarajevo i Zrinjski nam postaju nebitni....fkticki morali bi mi do kraja te preostale 3 izgubiti a oni da pobjede i Zrinjski u Mostaru i nas na Kosevu ...ma nista od toga zato su naredne dvije kljucnje .... samo jako !!!

oni samo imaju sansu ako mi sutra izgubimo i to je to...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSON
Kontakt:

sub apr 29, 2017 8:34 pm

slika

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub apr 29, 2017 8:35 pm

Hoce li im igrati Asim Zec? Znam da nije igrao protiv Zrinjskog, vuce neku povredu, ali kontam da se nije oporavio, a jos nema Tandare

Praise the sun \[T]/

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 29, 2017 8:46 pm

Omar500 je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
Nemaju oni haman sanse ako mi dobijemo sutra Slobodu, sve je do nas. Moramo uzeti ove dvije i onda oni mogu mahati usima, a imaju i finale kupa, da se ne zaboravi, izmorit ce ih sigurno.
Veliki je hendikep sto ne igra sutra Stanic, nadam se da ce Crnov donijeti prevagu, meni se svidio kako je igrao protiv Sarajeva.
Ja ovo i govorim pod uslovom da ne dobijemo Slobodu, pu pu. Mi ako dobijemo naredne dvije mi smo novi prvaci bez sumnje. Što se tiče njihovog umaranja, ja ne vidjeh da se danas umoriše uopšte...

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 29, 2017 8:48 pm

delinjo je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
ma sve je do nas ...mi pobjedimo dvije naredne i svejedno nam ...i Sarajevo i Zrinjski nam postaju nebitni....fkticki morali bi mi do kraja te preostale 3 izgubiti a oni da pobjede i Zrinjski u Mostaru i nas na Kosevu ...ma nista od toga zato su naredne dvije kljucnje .... samo jako !!!

oni samo imaju sansu ako mi sutra izgubimo i to je to...
Ma brate moramo dobiti sutra, kopati i rukama i nogama, ali moramo!

Elegant
Kontakt:

sub apr 29, 2017 8:52 pm

Sutra makijavelizmom dobiti ako je potrebno, a onda sljedeci vikend uz krcatu Grbavicu rjesiti pola posla do kraja sezone.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plava Porodica
Kontakt:

sub apr 29, 2017 8:54 pm

SUTRA MORAS SVE OD SEBE DA DAS,
MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

sub apr 29, 2017 8:55 pm

Omar500 je napisao/la:
Hoce li im igrati Asim Zec? Znam da nije igrao protiv Zrinjskog, vuce neku povredu, ali kontam da se nije oporavio, a jos nema Tandare
Nema ni Mehmedagića valjda (žuti kartoni)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

sub apr 29, 2017 8:56 pm

Hurmasica je napisao/la:
sub apr 29, 2017 8:55 pm
Omar500 je napisao/la:
Nema ni Mehmedagića valjda (žuti kartoni)
Ipak igra, ja se zaebo :lol:

ponosannavas
Kontakt:

sub apr 29, 2017 9:03 pm

I pitari su u igri itekako. Nemojte nikoga otpisivati. Da su danas izgubili i sa našom pobjedom bili bi otpisani ali ovako nema šanse. SUtra se nadam da će RAdinović pokazati da je igrač za Želju. Ja još vjerujem da ćeon postati nezamjenjiv. Po meni je on jedini iz anšeg veznog reda koji može uspjeti u Evropi.Djeluje bolikurčevo, ali nije baš tako kako vi predstvaljte. Nije tačno da ne trči. Pogriješi da, ali mislim da mu treba više slobode dati. Stojanović mora itekako pametno sutra odigrati. Spor je i zbog toga nam Stana po meni najviše nedostaje. Pogotovo ako bude igrao Veselinović. Hajde momci molim vas sutra stisnite. Hajde sviju vam poginite za plavi dres preorite teren. Imate onda sedam dana pauze i tako sve do kraja prvenstva.

O tekmi sa Širokim nisam pisao. Odlučio sam da je suvišno. Iznenadili su me mediji što se tiče teme psovanja. Iako je ono uobičajeno na KOševskom istoku, a dešavalo se povremeno i kod nas, drago mi je da su mediji o svemu pisali jer se nadam da će svi pojedinci na tribinama napokon shvatiti da je Željo drugačiji. I pojedine igrače trebamo shvatiti. Lendra je drugačijij karakter i kod nas uspjeva dobro igrati samo iz razloga što je Slavko objasnio igračima kakav je karakter i što su nam iskusni igrači i to kontaju i ostavljaju to po strani, a mislim da i njih pomalo nervira njegov karakter. Isto je i sa Kerlom. Ali o igračima ću na kraju prvenstva. Dešava se onakva tekma. Rano primiš golove i raspad sistema. U zraku je nekakv čudan osjećaj bio. cijelu tekmu. čak i prije nego su zabili.

Ovo je jako bitno što ću sada reći. Mi moramo shvatiti da kod ovih naših iz uprave nema štimanja i lakih tekmi neće biti. Molim vas ne padajte na teorije zavjere koje serviraju pojedinci o štimaljakama. Vjerujem da je pola onih pljuvača psovale jer je mislilo da je prodato, a to je uredno servirano prije tekme i servirat će se uvijek. Evo sd i široki i Mladost su u situaciji da ne smiju izgubiti jer je naštimano navodno, a moraju nekad i izgubiit. Ne mogu sve pobijediti. Tako će se i nama desiti da od deset teorija zavjere jedan ili dvije se poklope sa pričom ranije serviranom, ali molim vas ne nasjedajte na to. Molim vas.

Drago mi je da se u zadnje dvije tekme i Jašarević pokazao kao pravi igrač. A prozivao sam ga još dok je Travniku bio. On je lijevi bek za nas. Očekujem i da Ljubenović pokaže da je dobar. Danas je bio korektan. PO meni on je igrač kojeg isto trebamo dovesti. A i Lučić iz Zrinjskog će biti pravi igrač. Lijevi bek. Radniku je danas falio Dino Beširović. I njega bi ja doveo. Hvala Krupi,

POnavljam, momci ako ovo čitate, molim vas jako na svaku loptu, borba do zadnejg atoma snage svaku tekmu do kraja. Ako u tom slučaju i ne osvojite halal vam bilo ali imam dobar osjećaj. Možete vi to. Ovi što govore o ciljevima poručujem da je cilj Želje titula uvijek, a Slavko je svoj cilj ostvario i on ostaje bez obzira ima li titule ili ne. Ali ni Slavko neće odustati sigurno, a ni igrači. Kapitenu, povedi armiju.

rodrigo87
Kontakt:

sub apr 29, 2017 9:07 pm

Sta kaze Baka, dosli smo da se nadigrajemo

Hurmasica
Kontakt:

sub apr 29, 2017 9:11 pm

Ćeman i danas na golu Goražda. Dobili Orašje 3:0.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub apr 29, 2017 9:15 pm

Hurmasica je napisao/la:
sub apr 29, 2017 9:11 pm
Ćeman i danas na golu Goražda. Dobili Orašje 3:0.
Fino :palacgore:

Praise the sun \[T]/

sajo10
Kontakt:

sub apr 29, 2017 9:17 pm

LARS1921 je napisao/la:
sub apr 29, 2017 8:05 pm
Hurmasica je napisao/la:
sub apr 29, 2017 8:02 pm

Ćulum standardno ne igra zbog crvenog :rofl1:

Ne znam šta je smiješno, Ćulum ima samo 9 žutih i 3 crvena kartona ove sezone, to je skoro pa ništa
Imamo mi svog Culuma u broju 2 :) 11 zuti kartona

hardwell
Kontakt:

sub apr 29, 2017 9:24 pm

ponosannavas je napisao/la:
sub apr 29, 2017 9:03 pm
Momci ako ovo čitate, molim vas jako na svaku loptu, borba do zadnejg atoma snage svaku tekmu do kraja. Ako u tom slučaju i ne osvojite halal vam bilo ali imam dobar osjećaj. Možete vi to. Ovi što govore o ciljevima poručujem da je cilj Želje titula uvijek, a Slavko je svoj cilj ostvario i on ostaje bez obzira ima li titule ili ne. Ali ni Slavko neće odustati sigurno, a ni igrači. Kapitenu, povedi armiju.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

D.B.Cooper

sub apr 29, 2017 9:27 pm

Jest dobro kad znas da ce Zeljo uzet titulu :D Koga li cemo dobiti u Ligi prvaka ?

Omar500
Moderator
Kontakt:

D.B.Cooper je napisao/la:
Jest dobro kad znas da ce Zeljo uzet titulu :D Koga li cemo dobiti u Ligi prvaka ?
Videoton, da im jebemo znanje! :D

Praise the sun \[T]/

dell21
Kontakt:

sub apr 29, 2017 9:36 pm

Kako bi pobjeda legla , pa riješili bi 80% posla. Svakakve misli se vrte po glavi biće teško zaspati.
:zeljeznicar1:

rodrigo87
Kontakt:

sub apr 29, 2017 9:44 pm

"Njegove riječi neka su vam uvijek u glavi,
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!"
slika

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 20 gostiju.

Prijava