sub apr 29, 2017 9:03 pm
I pitari su u igri itekako. Nemojte nikoga otpisivati. Da su danas izgubili i sa našom pobjedom bili bi otpisani ali ovako nema šanse. SUtra se nadam da će RAdinović pokazati da je igrač za Želju. Ja još vjerujem da ćeon postati nezamjenjiv. Po meni je on jedini iz anšeg veznog reda koji može uspjeti u Evropi.Djeluje bolikurčevo, ali nije baš tako kako vi predstvaljte. Nije tačno da ne trči. Pogriješi da, ali mislim da mu treba više slobode dati. Stojanović mora itekako pametno sutra odigrati. Spor je i zbog toga nam Stana po meni najviše nedostaje. Pogotovo ako bude igrao Veselinović. Hajde momci molim vas sutra stisnite. Hajde sviju vam poginite za plavi dres preorite teren. Imate onda sedam dana pauze i tako sve do kraja prvenstva.
O tekmi sa Širokim nisam pisao. Odlučio sam da je suvišno. Iznenadili su me mediji što se tiče teme psovanja. Iako je ono uobičajeno na KOševskom istoku, a dešavalo se povremeno i kod nas, drago mi je da su mediji o svemu pisali jer se nadam da će svi pojedinci na tribinama napokon shvatiti da je Željo drugačiji. I pojedine igrače trebamo shvatiti. Lendra je drugačijij karakter i kod nas uspjeva dobro igrati samo iz razloga što je Slavko objasnio igračima kakav je karakter i što su nam iskusni igrači i to kontaju i ostavljaju to po strani, a mislim da i njih pomalo nervira njegov karakter. Isto je i sa Kerlom. Ali o igračima ću na kraju prvenstva. Dešava se onakva tekma. Rano primiš golove i raspad sistema. U zraku je nekakv čudan osjećaj bio. cijelu tekmu. čak i prije nego su zabili.
Ovo je jako bitno što ću sada reći. Mi moramo shvatiti da kod ovih naših iz uprave nema štimanja i lakih tekmi neće biti. Molim vas ne padajte na teorije zavjere koje serviraju pojedinci o štimaljakama. Vjerujem da je pola onih pljuvača psovale jer je mislilo da je prodato, a to je uredno servirano prije tekme i servirat će se uvijek. Evo sd i široki i Mladost su u situaciji da ne smiju izgubiti jer je naštimano navodno, a moraju nekad i izgubiit. Ne mogu sve pobijediti. Tako će se i nama desiti da od deset teorija zavjere jedan ili dvije se poklope sa pričom ranije serviranom, ali molim vas ne nasjedajte na to. Molim vas.
Drago mi je da se u zadnje dvije tekme i Jašarević pokazao kao pravi igrač. A prozivao sam ga još dok je Travniku bio. On je lijevi bek za nas. Očekujem i da Ljubenović pokaže da je dobar. Danas je bio korektan. PO meni on je igrač kojeg isto trebamo dovesti. A i Lučić iz Zrinjskog će biti pravi igrač. Lijevi bek. Radniku je danas falio Dino Beširović. I njega bi ja doveo. Hvala Krupi,
POnavljam, momci ako ovo čitate, molim vas jako na svaku loptu, borba do zadnejg atoma snage svaku tekmu do kraja. Ako u tom slučaju i ne osvojite halal vam bilo ali imam dobar osjećaj. Možete vi to. Ovi što govore o ciljevima poručujem da je cilj Želje titula uvijek, a Slavko je svoj cilj ostvario i on ostaje bez obzira ima li titule ili ne. Ali ni Slavko neće odustati sigurno, a ni igrači. Kapitenu, povedi armiju.