kakve to ima veze sa prenosom na Hayatu!?
kakve to ima veze sa prenosom na Hayatu!?
Upravo
Leon_Professional je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 9:14 amDesilo se da u 10 min primis golove iz nicega. To se zna desiti i velikim Evropskim ekipama, da ne nabrajam.sad. Jednostavno ne ide te, podrepi se i izgubis. Mi smo i imali neke sanse na silu, ali i to smo promasili.
Nakon toga moras zaboraviti ovu tekmu, jer se ona nece vise nikad ponoviti, ovo je jednom.
Medjutim, problem je sto nismo primili poraz kako treba i nismo se dostojanstveno ponasali. Time smo jos vise sebi naskodili. To je ono sto nije trebalo da se desi, a **** poraz, sta cemo, desava se.
U ovako bitnom dijelu sezone mi sami sebe potkopavamo.
Slavko, digni ekipu kako znas, nek im proradi inat i svi zvizduci, psovke nek budu dodatni motiv da zakucaju Slobodu.
Realno, nas jedna pobjeda vraca u normalu, isto kao i ovo sto nas je sjebalo. Takvi smo mi, od ocaja do sjaja u par sekundi.
Kasnije ću dati svoje mišljenje o svemu. Polovično se slažem sa tobom, ali šansa Mire je bila i umjesto da šuta ubacio je u sredinu. Odmah nakon penala kojeg smo fulili u prvom poluvremenu. Da je baš sto posto nije, ali da je dobra šansa bila jeste itkeako.sergejevic je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:30 pmJel moguce da je Slavko ovo izjavio? Mozda on konta da smo mi svi budale. Kakva 100% sansa Stevanovica u prvom poluvremenu? Ja se ne sjecam te sanse. Jedino sto smo imali jeste poklonjen penal. To je toliko smijesno, a drugi penal jos veca bruka. Trebaju nasi traziti da se sankcionise ovaj levat od sudije. Sta im imas poklanjat penale kad ne mogu meda? Hajde da ti napadas, stvaras sanse, pritisces pa sudija pogrijesi i svira ti penal, a ovaj nam svira dva penala u prva dva ulaska u 16 metara Sirokog. Kakva sansa Lendrica? 2-2? Kakve su to gluposti? **** te zivot, pa reci pogrijesio sam, ljudi nas razvalili, sta se pravis budala? Svaki gol koji primimo kardinalna greska pojedinca, pa ne mozes uvijek pobjediti iz jedne polusanse na utakmici. Mene bi bilo stid reci da je trebalo biti 2-2 na poluvremenu. Strasno bruka u najgorem trenutku. Barem da je dao sansu Zericu, Osmankovicu, Besirevicu, Hasanovicu pa da nesto dobijes iz ove utakmice. Zeric je Iniesta za sve nase vezne igrace, i prednje i zadnje.
Ma iskosa je bio bas ali toliko jako ubacio u sredinu da je Stevo nije mogao nikako stici, pa ne znas jel sutao ili ubacivao u peterac. A Slavko se poceo praviti lud ko Slovenac ...ponosannavas je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 9:30 amKasnije ću dati svoje mišljenje o svemu. Polovično se slažem sa tobom, ali šansa Mire je bila i umjesto da šuta ubacio je u sredinu. Odmah nakon penala kojeg smo fulili u prvom poluvremenu. Da je baš sto posto nije, ali da je dobra šansa bila jeste itkeako.sergejevic je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:30 pmJel moguce da je Slavko ovo izjavio? Mozda on konta da smo mi svi budale. Kakva 100% sansa Stevanovica u prvom poluvremenu? Ja se ne sjecam te sanse. Jedino sto smo imali jeste poklonjen penal. To je toliko smijesno, a drugi penal jos veca bruka. Trebaju nasi traziti da se sankcionise ovaj levat od sudije. Sta im imas poklanjat penale kad ne mogu meda? Hajde da ti napadas, stvaras sanse, pritisces pa sudija pogrijesi i svira ti penal, a ovaj nam svira dva penala u prva dva ulaska u 16 metara Sirokog. Kakva sansa Lendrica? 2-2? Kakve su to gluposti? **** te zivot, pa reci pogrijesio sam, ljudi nas razvalili, sta se pravis budala? Svaki gol koji primimo kardinalna greska pojedinca, pa ne mozes uvijek pobjediti iz jedne polusanse na utakmici. Mene bi bilo stid reci da je trebalo biti 2-2 na poluvremenu. Strasno bruka u najgorem trenutku. Barem da je dao sansu Zericu, Osmankovicu, Besirevicu, Hasanovicu pa da nesto dobijes iz ove utakmice. Zeric je Iniesta za sve nase vezne igrace, i prednje i zadnje.
Navijanje pri rezultatu 0-5 , sjećam se gledam na tv-u tekmu 90 min se ibretio navijanju. Doduše jug nije izdao juče, izdali su istok i sjever, na poluvremenu svi prema izlazima idu odoše kući, a kunem se da smo grmili do kraja da bi se zijanili i naši i njihovi igrači, ma nismo ni morali podršku davati već samo da smo ostali na svojim mjestima i ispoštovali ako ništa manijake, upravu, i grb, igrači bi sigurno osjećali obavezu da pojedu Slobodu nakon ove sramote, ovako je sve poljuljano i opet težak ispit za Slavku koji mora sređivati "glave" igračima..boju dao si nebu... je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 9:59 amLos dan, losa utakmica, katastrofalne greske, manjak koncentracije...nismo zasluzili prolaz, a vjerujem da bi sve bilo drugacije da smo imali drugaciji nastup(pristup) u prvoj utakmici.
Juce je bilo dosta lose, kako na terenu, tako i na tribinama.
Zalosno je sto generalno na ovim prostorima imamo pogan mentalitet, ako nista onda zbog atmosfere kao npr. u Engleskoj kad neki tim gubi i igra ocajno, a navijaci daju podrsku bez obzira na sve.