Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 27, 2017 1:57 am

Svani nedeljo da ih poderemo 0:1 i da slavimo titulu
イビチャ・オシム

fcz
Kontakt:

čet apr 27, 2017 2:10 am

Ne moze kod nas ni jedna polusezona proci u pozitivi. Dizali smo atmosferu u zadnjih par mjeseci, sirila se pozitiva oko tribine, priprema, pojacanja i onda danas - puf! Ko kad probijes balon iglom, ode sve u picku materinu...

Daj Boze da se ovo brzo prebrodi, ali ja nisam optimista. Previse je negative danas bilo, bojim se kako cemo zavrsiti ovu sezonu - i na terenu i na tribinama.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

hardwell
Kontakt:

čet apr 27, 2017 6:59 am

Nadam se da će Slavko dignuti ekipu nakon ovog poraza i ovih dešavanja, imamo još samo 5 utakmica, još samo 5 utakmica ovi će igrači biti na okupu i onda će vjerovatno pola njih otići kao što smo i navikli.

Moj problem kod Slavka i svih ostalih trenera je slj., navodim Blagojevica kao primjer (nebitno koji je igrač u pitanu) - Odigra jednu utakmicu loše i bude zamijenjen oko 70-80 minute (Svaka čast, ne možeš svaku utakmicu odigrati majstorski). Slj. je naravno prva postava (To mi je u redu, i treba tako, ipak ne možeš suditi igrača po jednoj utakmici). Onda i tu utakmicu odigra loše (Možda bude, a možda ne bude zamijenjen) i opet je sljedeću prva postava. Tako u krug, čeka se neka suspenzija da bi startao neko drugi.

Zašto Žerić npr. ne bi počeo sada umjesto Blagojevića/Markovića (Koji su po mom mišljenju odigrali jako loše), vratiš Zebu na centralnog, a njega gurneš ispred . Ako izgori od Želje izvedeš ga u prvoj minuti ako treba, ali mu daš šansu. Pa opet ako kiksa neko od veznih (Blagojević/Marković/Zeba) uvedeš njega, on odigra dobro kao večeras, postupiš isto i slj. utakmicu staviš njega u prvu. Boca je odigrao ekstra protiv Radnika, a do kraja sezone ga očekujem prema Petrovićevim dosadašnjim standardima da odigra možda jedno čitavo poluvrijeme , možda i više ako neko bude suspendovan. Tako i za Žerića i tako za sve ostale igrače na klupi.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

ChWilla
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:29 am

kad je nama pintol rekao da se ne sekiramo za kup ali da liježe titula... :kafa:
gradi željo boli te *****

Pompey
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:30 am

kremenko je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:29 pm
slika
Pa im ponovo dajte da rade utakmicu.
E uprava uprava :roll:
Papak!
Ja sam taj hayat kodiro ima haman godina, ni za Bajram ih vise ne gledam.
Prosle su me godine totalno izbacili iz takta. U emisiji "Poluvrijeme", bilo pitanje 'Koji je najtrofejniji klub u BiH?', i igrac hladno odgovori Zeljeznicar, a oni NETACAN ODGOVOR!, Zrinjski je.
Goni stoku u pm.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

1921.ba
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:38 am

VIDEO/ FOTO: FK Željezničar – NK Široki Brijeg 0:3

http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... eg-03-3541
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

teteac8684
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:43 am

Eeeeee moj Zakariću, onako se u kadetima ne gradi...

storm_raider
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:45 am

Hvala @1921.ba!

Idemo Slobodi unistiti zelju za fudbalom, golom iz neke guzve u 88. minuti.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet apr 27, 2017 7:53 am

fcz je napisao/la:
čet apr 27, 2017 1:25 am
kremenko je napisao/la:
slika
Upravo, ukoliko ne raskinete svaki vid saradnje s ovim lopovsko-ratnoprofiterskim pokusajem od televizije niste dorasli da vodite Zeljeznicar.

Dekoltirani ahmede, jebemo ti mamine kosti!
osim finala kupa cini se da smo izgubili i smisao sa humor.
bez obzira koliko boli fol mu je odlican.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:03 am

Molim upravu da vrati cijenu istoka ili cak podigne na 15KM.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 27, 2017 8:20 am

za_zivot_cijeli je napisao/la:
fcz je napisao/la:
kremenko je napisao/la:
slika
Upravo, ukoliko ne raskinete svaki vid saradnje s ovim lopovsko-ratnoprofiterskim pokusajem od televizije niste dorasli da vodite Zeljeznicar.

Vrhunska zajebancija fakat, da je bogdo više ovoga, a manje "ultre"

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:21 am

VTZ !
Željezničar ante portas !

Ajzea
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:27 am

Ma sebe stavis u tu poziciju i sve ti jasno bude. Pljuvace, zvizdace i mamoyebace koji odavno nisu bili u ovoj mjeri prisutni a ovako dobro razgranati, opravdati ne mozemo.

Kada bih psovao ustasku ili cetnicku majku, nebitno, maloljetnu sestru ili dijete bilo kojem nasem igracu, ocekivao bih i sasvim normalno bi mi bilo da mi neko sa terena uzvrati. Bilo ko..

Najvecu gresku je jug napravio jer napade igraca zbog nekoga ko mozda i dolazi da ispolji svoje frustracije, zbog nekoga ko mozda i nije prisutan svaku sedmicu. Zasto to kazem? Evo, ovdje je raja koja je prisutna na svakoj utakmici i svi su zgrozeni onim sto su slusali. Vjerujem da je tako i sa ostalim navijacima koji su uvijek tu. Taj neko, ko tu mozda nije stalno, moze biti uzrok koji za posljedicu moze imati izgubljen i drugi pehar pa i enormnu svotu novca za klub. Vrijedi li?

Model1964

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 27, 2017 8:29 am

Morzhy je napisao/la:
čet apr 27, 2017 8:20 am
za_zivot_cijeli je napisao/la:
fcz je napisao/la:

Vrhunska zajebancija fakat, da je bogdo više ovoga, a manje "ultre"
Šta ba?
Pa on je najveci ultras i eksremista!
Pokvaren do bola!
Loži gdje stigne protiv nas.Upotrebljava jeftine fazone, napucava hz ... a nebi dao banku kolika je stipsa.
Kome je spimpatican nek ga vodi kuci
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

storm_raider
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:35 am

I ja se slazem da je fazon odlican, koliko god da boli. Vise ovoga, manje zemunskog ultra fazona.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

hardwell
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:37 am

Fol je dobar, ali on je koliko sam upoznat direktor Hayat produkcije i mora se ponašati profesionalno.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

mirzza
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:43 am

Da mi je samo znati koliko je to gresaka imao Mateo nekon 5 mjeseci neigranja u takmicarskim utakmicama u Bijeljini a koliko ih prosjeku imaju standarni stoperski par, gdje se posebno taj broj odnosi na Jadranka Bogicevica koji je vracen kao cetvrti stoper da se moze trenirati.
Jos ne mogu vjerovati da taj isti JB svaku tekmu standardan a najgori, i to zbog toga sto i on i Sinisa igraju svaku utakmicu i normalno je da prave greske.
Jovan takodjer igra non stop, Lendric isto, Zeba isto, Miroslav isto.
Prica da nam se nece desiti isto kao Slobodi prosle godine je vec ispostovana iz razloga sto je Sloboda igrala finale kupa, neka se ispostuje i u dijelu titule.
SP se sam doveo u situaciju da je ispunio svoj cilj 5 kola prije kraja, cini mi se da je primarni cilj bio evropa, a drugi kup, da sada moze igrati 'rastereceno u ligi' jer je cilj ispunjen i malo rotirati igrace jer ovi na klupi nisu nista gori od ovih sto igraju poseno Stevo, Bekric, Miroslav, Mateo, pa mali Zeric pokaza jucer kao Markovic u 3 tekme, Kemo isto tako.
Treba nam sada u ova 3 dana zajednistvo i da ko god istrci u Tuzlu, a valjda Slavko zna ko je spreman jer se pokazalo da njegova floskula 'igraci nisu umorni' ne pije vode, da je pogresna, da da 100% terenu, samo me to interesuje, da li to bio Dino Hasanovic za kojeg se ova tekma sa mesarima ubila, tamo nam trebaju ratnici, oni nas cekaju napaljeni, zeljni krvi pod izlikom da se bore za cetvrto mjesto i poginut ce na terenu samo da nas dobiju. Ovi umorni momci, necu ih zvati setaci jer to nisu, dok su mogli su ginuli, trebaju odmoriti ako nisu za 100%.
Najbolje bi bilo igracima i Slavki dati podrsku na treningu, zaboraviti ovu tekmu od jucer kao da se nije desila, imamo jos 5 tekmi i trebamo dati maksimum pa ako se poklope rezultati mozemo do titule.

salle86
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:50 am

Kažete počeo se i pitarluk uvlačiti u nas...i jeste. Dolazimo iz istih gradova, ulica, kuća ali razlika (bar po meni) između nas i njih je što smo mi uvijek gledali samo sebe, (ide sad ona JA VOLIM TEBE, JA VOLIM TEBE, A NJIH KO J*EBE, A NJIH KO J*EBE), dok su oni uvijek prvo gledali nas pa sebe, njihov cilj je biti bolji samo od Želje (makar oni bili predzadnji ako smo mi zadnji). Kod nas je cilj i svrha postojanja biti najbolji u državi (ne samo bolji od pitara).
Boli me ba briga i za Hz, i Sarajevo, i Švrakića taman da je gazda istog kluba (a nije već je to utrpani :D)...
E to je pitarluk, kad se raduješ što je komšiji crkla krava.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

MATORI
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:53 am

Bio, i prvi put u životu izašao sa stadiona 10 minuta prije kraja.
Koliko je splet nesretnih okolnosti, koliko do para a koliko boli.urca i klošarluka pokazat će vrlo brzo utakmica u Tuzli.
Volio bih da je ovo prvo, ali ne vjerujem.
Onaj znalac sa lajsnom u glavi se u 5. minutu gradi ko' na prvomajskom turniru na Ustiprači - tamo bih ga na posudbu i poslao.
Onom malom delikventu ispadaju lopte iz ruku isto ko' kad je trebalo tjerati Slovenca...
Onaj se svađa sa navijačima....
Ostali - jedno trojica - četvorica - boli ih racku za termoelektranu u Gacku...
Sreća pa smo Europu obezbijedili... za nešto više nisam nimalo optimista.

Naravoučenie:
Istrpiti sve igrače do kraja sezone, koji se mogu prodati talnuti ih čim prije, osim njih vaspitno - za primjer jedno trojicu nabiti nogom...
Sve snage i pamet usmjeriti na promociju svojih juniora - dati za sljedeću sezonu zadatak treneru
da na spisku za utakmicu (među 18) mora biti minimalno 4 juniora, u prvih 11 - min. dvojica.
I brate da ti juniori nemaju platu 500-700 KM - a neki plaćenici po 5000-6000, jer i nisu 10x bolji.
Pa opleti...
Sreća pa sinoć nisam odmah ništa pisao :zid:

teatrale36
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:58 am

Ajzea je napisao/la:
čet apr 27, 2017 8:27 am
Ma sebe stavis u tu poziciju i sve ti jasno bude. Pljuvace, zvizdace i mamoyebace koji odavno nisu bili u ovoj mjeri prisutni a ovako dobro razgranati, opravdati ne mozemo.

Kada bih psovao ustasku ili cetnicku majku, nebitno, maloljetnu sestru ili dijete bilo kojem nasem igracu, ocekivao bih i sasvim normalno bi mi bilo da mi neko sa terena uzvrati. Bilo ko..

Najvecu gresku je jug napravio jer napade igraca zbog nekoga ko mozda i dolazi da ispolji svoje frustracije, zbog nekoga ko mozda i nije prisutan svaku sedmicu. Zasto to kazem? Evo, ovdje je raja koja je prisutna na svakoj utakmici i svi su zgrozeni onim sto su slusali. Vjerujem da je tako i sa ostalim navijacima koji su uvijek tu. Taj neko, ko tu mozda nije stalno, moze biti uzrok koji za posljedicu moze imati izgubljen i drugi pehar pa i enormnu svotu novca za klub. Vrijedi li?
Ja bih zamolio ako ima neko iz uprave ili bliskih njima da ovo cita da zabrani igracima da posle svake utakmice idu ispod juga i da ko fol nesto skacu ,pjevaju i slave pobjedu mad Metalegeom, Krupom i sl. od 1:0 ili ko juce umjesto da se pokupe u svlacionicu oni nesto izigravaju da ih raznorazni likovi pljuju i psuju. Zna se kad se slavi kod navijaca bar smo imali mi milion primjera, pobjede nad pitarima, titule, kupovi, evropske pobjede i ostale vazne utakmice. A posle obicnih utakmica stani na centar pozdravi sve cetri tribine i pravac svlacionica.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 38 gostiju.

Prijava