Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

za_zivot_cijeli
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 27, 2017 9:04 am

Model1964 je napisao/la:
čet apr 27, 2017 8:29 am
Morzhy je napisao/la:
čet apr 27, 2017 8:20 am
za_zivot_cijeli je napisao/la:
osim finala kupa cini se da smo izgubili i smisao sa humor.
bez obzira koliko boli fol mu je odlican.
Vrhunska zajebancija fakat, da je bogdo više ovoga, a manje "ultre"
Šta ba?
Pa on je najveci ultras i eksremista!
Pokvaren do bola!
Loži gdje stigne protiv nas.Upotrebljava jeftine fazone, napucava hz ... a nebi dao banku kolika je stipsa.
Kome je spimpatican nek ga vodi kuci
kakve to ima veze sa prenosom na Hayatu!?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Vrag

Re: FK Željezničar

čet apr 27, 2017 9:07 am

hardwell je napisao/la:
čet apr 27, 2017 8:37 am
Fol je dobar, ali on je koliko sam upoznat direktor Hayat produkcije i mora se ponašati profesionalno.
Upravo
Vise je njegova televizija imala koristi nego mi. Nasi trebaju drugi put dobro razmisliti o nekoj saradnji sa Hayatom. Mi necemo biti na gubitku samo oni. Zna se kakvu gledanost Željo ima. Ne prenosi bh telekom bez razloga svaku gostujucu utakmicu.
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u čet apr 27, 2017 9:08 am, ukupno mijenjano 1 put.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:07 am

Ako Zakaric nije ono namjerno pustio onda je najveci debil u istoriji fudbala.. Pa kakva je ono reakcija? Da nije tuzno bilo bi presmijesno.. Nek su mu hebali sve po spisku.. Sudija za zatvora kakve je penale svirao.. Bruka kako smo odigrali, kao da smo mi u ligi za opstanak a Siroki na prvom mjestu.. Neka nam je bog na pomoci u Tuzli..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

kremenko

čet apr 27, 2017 9:09 am

Za FB komentare se moze ici u zatvor,moze se tuziti za klevetu,moze se ostati i bez posla.
Super zajebancija gosp Svrakica,ali to ce da ga kosta
Dabogda mu se ruka osusila onome ko sa Hayatom potpise novi prijenos sa Grbavice! Bilo kakve utakmice.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

salle86
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:13 am

I može pričati ko šta hoće, može prilagati kakvu god hoće statistiku ali ko je god pogledao 3 utakmice Želje (uživo) može vidjeti da mi imamo najgori štoperski par ... odavno.
Kako oni ispadaju to nije istina. Iole školovan igrač kojem noga ne služi da bi se lopta odbila o nju već je zna uštopati i zadržati, njih pravi levatima...obojicu.
Znači igra na zemlji nula bodova, postavljanje u startu oni daju protivničkom igraču prednost, da je primi i da ih okrene ko malu djecu a budući da su i sporiji tu je odma riješen posao. Kerla je lično meni komičan, znači on prvo ide da udari igrača, da ga onesposobi a onda gleda gdje je lopta. Bogičević je malo pametniji ali kad nemaš kvalitetnog saigrača (obojica su tu negdje) onda i tvoje mane dolaze do izražaja.

JA VOLIM ŽELJU, ZA NJEGA SVE, O NAPRIJED ŽELJO DO POBJEDE. U BOJ KAD KRENEMO SVE PRED SOBOM RUŠIMO, ŽELJO MI TE VOLIMO KAKO GOD ZAVRŠILO...

edit: Hodžurda bi za obojicu (pod Slavkovom palicom) bio Fabio Kanavaro
Zadnja izmjena: salle86, dana/u čet apr 27, 2017 9:16 am, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:14 am

Desilo se da u 10 min primis golove iz nicega. To se zna desiti i velikim Evropskim ekipama, da ne nabrajam.sad. Jednostavno ne ide te, podrepi se i izgubis. Mi smo i imali neke sanse na silu, ali i to smo promasili.
Nakon toga moras zaboraviti ovu tekmu, jer se ona nece vise nikad ponoviti, ovo je jednom.
Medjutim, problem je sto nismo primili poraz kako treba i nismo se dostojanstveno ponasali. Time smo jos vise sebi naskodili. To je ono sto nije trebalo da se desi, a **** poraz, sta cemo, desava se.
U ovako bitnom dijelu sezone mi sami sebe potkopavamo.
Slavko, digni ekipu kako znas, nek im proradi inat i svi zvizduci, psovke nek budu dodatni motiv da zakucaju Slobodu.
Realno, nas jedna pobjeda vraca u normalu, isto kao i ovo sto nas je sjebalo. Takvi smo mi, od ocaja do sjaja u par sekundi.

salle86
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:23 am

Leon_Professional je napisao/la:
čet apr 27, 2017 9:14 am
Desilo se da u 10 min primis golove iz nicega. To se zna desiti i velikim Evropskim ekipama, da ne nabrajam.sad. Jednostavno ne ide te, podrepi se i izgubis. Mi smo i imali neke sanse na silu, ali i to smo promasili.
Nakon toga moras zaboraviti ovu tekmu, jer se ona nece vise nikad ponoviti, ovo je jednom.
Medjutim, problem je sto nismo primili poraz kako treba i nismo se dostojanstveno ponasali. Time smo jos vise sebi naskodili. To je ono sto nije trebalo da se desi, a **** poraz, sta cemo, desava se.
U ovako bitnom dijelu sezone mi sami sebe potkopavamo.
Slavko, digni ekipu kako znas, nek im proradi inat i svi zvizduci, psovke nek budu dodatni motiv da zakucaju Slobodu.
Realno, nas jedna pobjeda vraca u normalu, isto kao i ovo sto nas je sjebalo. Takvi smo mi, od ocaja do sjaja u par sekundi.
:palacgore:

baš tako
svi znamo kakva je liga, kakav je ovde nogomet...onaj ko dolazi na utakmice Želje da uživa u nogometu mislim da vjeruje i da neko jede zlatnim kašikama ovde u BiH :D
desi se ko što kažeš, idemo dalje. razumio bih da smo četvri na tabeli sa malim šansma da ikako odemo u europu, pa se raji nakupilo lošeg...i onda opleti
ali trenutno fakat nema razloga da se postavljaju gardovi već svi zajedno već u naredni ispit, u tuzlu i pokušati do bodova
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ponosannavas
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:30 am

sergejevic je napisao/la:
sri apr 26, 2017 8:30 pm
Jel moguce da je Slavko ovo izjavio? Mozda on konta da smo mi svi budale. Kakva 100% sansa Stevanovica u prvom poluvremenu? Ja se ne sjecam te sanse. Jedino sto smo imali jeste poklonjen penal. To je toliko smijesno, a drugi penal jos veca bruka. Trebaju nasi traziti da se sankcionise ovaj levat od sudije. Sta im imas poklanjat penale kad ne mogu meda? Hajde da ti napadas, stvaras sanse, pritisces pa sudija pogrijesi i svira ti penal, a ovaj nam svira dva penala u prva dva ulaska u 16 metara Sirokog. Kakva sansa Lendrica? 2-2? Kakve su to gluposti? **** te zivot, pa reci pogrijesio sam, ljudi nas razvalili, sta se pravis budala? Svaki gol koji primimo kardinalna greska pojedinca, pa ne mozes uvijek pobjediti iz jedne polusanse na utakmici. Mene bi bilo stid reci da je trebalo biti 2-2 na poluvremenu. Strasno bruka u najgorem trenutku. Barem da je dao sansu Zericu, Osmankovicu, Besirevicu, Hasanovicu pa da nesto dobijes iz ove utakmice. Zeric je Iniesta za sve nase vezne igrace, i prednje i zadnje.
Kasnije ću dati svoje mišljenje o svemu. Polovično se slažem sa tobom, ali šansa Mire je bila i umjesto da šuta ubacio je u sredinu. Odmah nakon penala kojeg smo fulili u prvom poluvremenu. Da je baš sto posto nije, ali da je dobra šansa bila jeste itkeako.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:33 am

ljudi, ovako hladne glave mogu reci, zasluzili smo ispadanje... ne zbog visokog poraza jucer, nego zbog igre u sirokom brijegu, i igranje na 0-0... ova utakmica gdje protivnik iz 5 suteva u okvir gola da 3 gola, se desavaju jednom u 10 godina... ja se ne brinem uopste... imamo jos 5 utakmica, mozemo se fokusirati na prvenstvo a tu smo PRVI i sve imamo u svojim nogama... pobjedoma u dvije naredne utakmice, rjesavamo prvenstvo fakticki, sad je to najbitnije... a prepucavanja navijaci-igraci se desavaju, i nista to nije novo na kod nas na balkanu... ne bi dizao frku oko toga previse...
100/94/37/34 - i to je to!

Nikolaj
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:34 am

Ovom raskopčanom majmunu Švrakiću koji glumi neku eLitu, odnosno s njegovom televizijom svaki vid saradnje prekinuti!Ovako nešto da izjavi neku Atini, Istanbulu, Beogradu, pa zapalili bi mu zgradu čitavu!

cikazubo
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:37 am

Nama je najopotrebnije kvalitetno i provjereno pojačanje na poziciji Blagojevića, Marković manje više ok odradi utakmicu mada mu forma u padu, ali Blagojević je katastrofa, nema šanse da pronađemo Lendrića kao brzanca kroz sredinu, da se provuče Zebi lopta na prostoru od 16-30m od gola, uopšte nemamo ideje i igre na centralnom dijelu terena, a Blagi kad je primi halali Huso materi, il se zaustavi vrati je Markoviću, ili čeka bekove, opet igramo limitirano kao kod Edisa, ne krivim Slavku, ali podhitno trebaju 2-3 provjerena igrača u prvih 11, a prije svega dobar centralni vezni koji će i ispunjavati zadatke koje zahtijeva takva pozicija..
I Ćenane nadam se da si Stipu Markovića već sinoć načeo, momku ističe ugovor na ljeto, sinoć partija bez greške.

teatrale36
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:37 am

ponosannavas je napisao/la:
čet apr 27, 2017 9:30 am
sergejevic je napisao/la:
sri apr 26, 2017 8:30 pm
Jel moguce da je Slavko ovo izjavio? Mozda on konta da smo mi svi budale. Kakva 100% sansa Stevanovica u prvom poluvremenu? Ja se ne sjecam te sanse. Jedino sto smo imali jeste poklonjen penal. To je toliko smijesno, a drugi penal jos veca bruka. Trebaju nasi traziti da se sankcionise ovaj levat od sudije. Sta im imas poklanjat penale kad ne mogu meda? Hajde da ti napadas, stvaras sanse, pritisces pa sudija pogrijesi i svira ti penal, a ovaj nam svira dva penala u prva dva ulaska u 16 metara Sirokog. Kakva sansa Lendrica? 2-2? Kakve su to gluposti? **** te zivot, pa reci pogrijesio sam, ljudi nas razvalili, sta se pravis budala? Svaki gol koji primimo kardinalna greska pojedinca, pa ne mozes uvijek pobjediti iz jedne polusanse na utakmici. Mene bi bilo stid reci da je trebalo biti 2-2 na poluvremenu. Strasno bruka u najgorem trenutku. Barem da je dao sansu Zericu, Osmankovicu, Besirevicu, Hasanovicu pa da nesto dobijes iz ove utakmice. Zeric je Iniesta za sve nase vezne igrace, i prednje i zadnje.
Kasnije ću dati svoje mišljenje o svemu. Polovično se slažem sa tobom, ali šansa Mire je bila i umjesto da šuta ubacio je u sredinu. Odmah nakon penala kojeg smo fulili u prvom poluvremenu. Da je baš sto posto nije, ali da je dobra šansa bila jeste itkeako.
Ma iskosa je bio bas ali toliko jako ubacio u sredinu da je Stevo nije mogao nikako stici, pa ne znas jel sutao ili ubacivao u peterac. A Slavko se poceo praviti lud ko Slovenac ...

krajisnik87
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:43 am

Kapitenu hocemo u subotu da zabijes ko sto si Želji zabio kad smo se borili za titulu.
Lendricu i ti nemoj da poseres sve one golove sto si zabio i pjesme sto smo ti pjevali , nisi dzabe ostao nismo dzabe govorili da volis Želju da si Željin ratnik , cak su ti neki i kapitensku davali.
EKIPA hocemo max ovih pet kola da izgorite ali titulu ne ispustajte. Cupajte ,grebite , udarajte , bacajte se pod noge ali ne dajte da nam neko uzme bodove.
Slavko Petrovicu do sad si se pokazao kao vrhunski trener i strucnjak nemoj ni ti da to poseres i zaje.bes ne daj da se setaju po terenu.Krizman nije htjeo trenirati poslao si ga kuci svi su ti cestitali na tome zato i sad ko nece da trci i daje max na klupu i tribine odma vidjeli smo sinoc da ima ko igrati a to su Željina djeca to je Žeric koji je pokazao vise od onih sto su igrali cijelu utakmicu zato znas kako ces postupati.
Podrsku ce te imati , a kad to niste imali ?

Sve do kraja ŽELJO, nema predaje !
HOCEMO TITULU !

ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

reks1
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:50 am

Srecom pa sam zbog posla propustio jucerasnju tekmu,velim srecom jer bih se bas napatio akli zato sinoc oko ponoci ga popusih na forumu citajuci sta se sve napisalo prije tokom i poslije tekme.Mozda da se svi malo vrate i danas u miru procitaju sta se sve pisalo.Malo je tu Zelje bilo,a cini mi se da je i zeljovaca falilo
Teorije zavjere o pustanju,dogovoru pa sve potkrijepljeno imenima su naravno moguce i u ovakvoj zemlji lako moguce pogotovo kad se stavi nacion u centar paznje
Ono sto bih ja rekao da svaki zeljovac i forumas ovdje ne smije ni jednog trenutka zaboraviti sta se sve uradilo u prethodnom periodu,gdje smo bili i sta imamo sad.Zasto se to stalno i iznova zaboravlja pri bilo kojem spoticanju je pitanje za sve nas,
Mi smo ustvari bar prema forumu pravi poraz dozivjeli na tribinama,ako je istina a nemam razloga za sumnju ,jer za psovke sa nacionalnim i predznacma koji nisu dozvoljene bilo gdje a pogotovo na paljenoj i iznova podignutoj Grbavici naprosto nema vadione
Stoga molba za upravu da nikada vise ne spusti cijene karata i da prva investicija bude ozbiljan video nadzor na cijelom stadionu pa onda psuj ove ili one majke i pali do mile volje,Primjer najbolji je momcina koji je uletio na Poljud pa je i pored prevlacenja i maskiranja na tribini bio dostojanstveno ispracen.
Procitah sinoc i da navijaci hrane igrace pa je ko biva sve dozvoljeno.Mozda kad bi imali desetine hiljada clanova i stalno iznova pun stadion.Mozdai tada, jer ima love u fudbalu i na transferima i na sponzorima a da Djekine i ine pare ne spominjem
Ova uprava je rekla da je cilj ove sezone Evropa.Sve ostalo je bonus,Cilj smo ostvarili 5 kola prije kraja,ali malo nama,Navijacki tacno i opravdano i srce trazi i sportsku
satisfakciju.Stoga je sada skupiti se i pokusati ostati borben i istrajan. a tada je sve moguce

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:59 am

Los dan, losa utakmica, katastrofalne greske, manjak koncentracije...nismo zasluzili prolaz, a vjerujem da bi sve bilo drugacije da smo imali drugaciji nastup(pristup) u prvoj utakmici.
Juce je bilo dosta lose, kako na terenu, tako i na tribinama.

Zalosno je sto generalno na ovim prostorima imamo pogan mentalitet, ako nista onda zbog atmosfere kao npr. u Engleskoj kad neki tim gubi i igra ocajno, a navijaci daju podrsku bez obzira na sve.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Amar927
Kontakt:

čet apr 27, 2017 10:03 am

Šta je sa Ugljesom drugu utakmicu zaredom nema ga ni na klupi

kremenko

čet apr 27, 2017 10:04 am

Ivica Osim
Samo zajedno mozemo sve!
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet apr 27, 2017 10:09 am

jucer je ovde bila frka nevidjena oko ispadanja i poraza 0-3... ja to ne mogu da razumjem... u kupu je zeljo znao ispadati ne samo od losijih protivnika nego sramotnim rezultatima... od nekakvih borova, rabotnickih, pa izgubis 0-6 u skoplju, nakon pobjede u sarajev 3-0 itd... dodje tosk i pobjedi nas u kupu u sampionskoj sezoni 1971/72 itd... ljudi, porazi su sastavni dio fudbala, jesul tada pljuvali osima, bazdarevica, itd zbog ovakvih poraza?
100/94/37/34 - i to je to!

Mirek11
Kontakt:

čet apr 27, 2017 10:11 am

Sloboda - Željezničar, sudija Vladimir Bjelica :(
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

čet apr 27, 2017 10:11 am

boju dao si nebu... je napisao/la:
čet apr 27, 2017 9:59 am
Los dan, losa utakmica, katastrofalne greske, manjak koncentracije...nismo zasluzili prolaz, a vjerujem da bi sve bilo drugacije da smo imali drugaciji nastup(pristup) u prvoj utakmici.
Juce je bilo dosta lose, kako na terenu, tako i na tribinama.

Zalosno je sto generalno na ovim prostorima imamo pogan mentalitet, ako nista onda zbog atmosfere kao npr. u Engleskoj kad neki tim gubi i igra ocajno, a navijaci daju podrsku bez obzira na sve.
Navijanje pri rezultatu 0-5 , sjećam se gledam na tv-u tekmu 90 min se ibretio navijanju. Doduše jug nije izdao juče, izdali su istok i sjever, na poluvremenu svi prema izlazima idu odoše kući, a kunem se da smo grmili do kraja da bi se zijanili i naši i njihovi igrači, ma nismo ni morali podršku davati već samo da smo ostali na svojim mjestima i ispoštovali ako ništa manijake, upravu, i grb, igrači bi sigurno osjećali obavezu da pojedu Slobodu nakon ove sramote, ovako je sve poljuljano i opet težak ispit za Slavku koji mora sređivati "glave" igračima..
phpBB [video]
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u čet apr 27, 2017 10:13 am, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.

Prijava