Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 20, 2017 10:52 am

žera je već napunio 19, amir je tad već bio u konyi...
gradi željo boli te *****

Dominic
Kontakt:

čet apr 20, 2017 10:55 am

Zaboravih napisati da su mi iz kluba odgovorili na upit o glupoj i nepotrebnoj mrezi na Istoku. Evo odgovora, iako je nekima poznat stav oko ove mreze:

Poštovani,

FK Željezničar je, kao što ste mogli pročitati u saopštenju, protiv postavke zaštitne mreže jer smatramo da je istočna tribina prvenstveno namjenjena za porodicu i navijače koji neće praviti eventualne probleme. Ipak, MUP KS je dopisom između ostalog naredio postavljanje zaštitne mreže.

U komunikaciji s predstavnicima NS/FS BiH potvrđeno nam je da MUP KS ima mogućnost naredbe takve stavke po svojoj slobodnoj procjeni. Stubove i zaštitnu mrežu je moguće ukloniti te ćemo to i učiniti za utakmice koje nisu visokog rizika.

S poštovanjem

exbabilon
Kontakt:

čet apr 20, 2017 11:00 am

Ma Amir osim sto je vanserijski talenat, on je i zlatno dijete. Sa ljudima koji prate treninge uvijek se fino pozdravljao, kad ga neko pohvali on se zacrveni.. Fin, odmjeren, a strasno inteligentan igrac. Poklopile su mu se i zvijezde pa je mogao u onom Zelji igrati uvijek u prvih 11 i to bez nekog velikog pritiska, sto se bas rijetko desava. Kako god, zelim mu svu srecu u zivotu!

Ne bih da sudim momku, ali mi se cini da Zera nema bas sve ove manire koje ima Amir.

Amar927
Kontakt:

čet apr 20, 2017 11:07 am

Od slijedeće sezone tj.od Evrope Kemu Osmankovica vidim medju prvih 11 ...kako Slavko reče neki dan za vrlo kratak period bit će medju 11 igrača..a sa posudbe nam se vraćaju Beganović i Sadiković a par juniora prelazi u seniore bit će zanimljivo vidjeti da li će ikoga Slavko gurnuti u vatri ili će ići na siguricu provjerenim i iskusnim igračima...

sergejevic

čet apr 20, 2017 11:15 am

Zeric je odigrao cijelu utakmicu u Vitezu dok smo se za titulu borili prije godinu i pol. Nije nista bio losiji od ostalih, dapace bio je medju boljim na terenu. Pomalo je glupo sto ga nismo forsirali kao Amira. Da je on totalno podbacio i shvatio bih, ali ovako ne mogu.

Okolele
Kontakt:

čet apr 20, 2017 11:17 am

Ja vjerujem da bi Kemo vec od ove sezone igrao u prvom sastavu da nismo imali prioritet izlaska u Evropu nakon loseg otvaranja sezone a sada cak i prioritet osvajanja bar jednog trofeja..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

exbabilon
Kontakt:

čet apr 20, 2017 11:24 am

sergejevic je napisao/la:
Zeric je odigrao cijelu utakmicu u Vitezu dok smo se za titulu borili prije godinu i pol. Nije nista bio losiji od ostalih, dapace bio je medju boljim na terenu. Pomalo je glupo sto ga nismo forsirali kao Amira. Da je on totalno podbacio i shvatio bih, ali ovako ne mogu.
Ma nisu samo utakmice druze, evo 3-4 trenera ga gledaju i na treninzima i na pripremama i ni kod jednog nije bio u najuzim planovima.

sergejevic

čet apr 20, 2017 11:32 am

exbabilon je napisao/la:
čet apr 20, 2017 11:24 am
Ma nisu samo utakmice druze, evo 3-4 trenera ga gledaju i na treninzima i na pripremama i ni kod jednog nije bio u najuzim planovima.
Ne vjerujem da je to u pitanju. Nekako smo pokusali na silu doci do trofeja, doveli neke iskusne igrace i ta djeca su se izgubila. Nemaju treneri muda da ostave nekog starijeg na klupi i daju sansu Zericu i ostalim.

igla
Kontakt:

čet apr 20, 2017 11:33 am

Kod mladih nikad ne znaš šta im se može okrenuti u glavi. Evo Kemo je odigrao odlično u derbiju, možda mu to bude, a vjerujem stvarno da hoće, motivacija da radi još više, pa u 22. godini bude najbolji štoper lige. Isto tako se može desiti i za ove ostale.

sergejevic

čet apr 20, 2017 11:34 am

arelinho je napisao/la:
čet apr 20, 2017 11:28 am
Dobio bi on šansu da ne kaže treneru dan prije utakmice (petak) šefe ne mogu imam problem sa nogom, a onda odigra u nedelju utakmicu za juniore. :) :) Eto nije dobio šansu ni kod Edisa i kod Kostića pa dao bi mu bar Slavko šansu ako ništa. Eto ni kod Slavke ne dobija minuta.
Da, bas su Edis i Kostic pokazali da im treba vjerovati. Napravili su odlicne rezultate ne dajuci Zericu sansu. Vidjecemo za Petrovica jos, on tvrdi da im treba vremena, ali da racuna na njih.

Amar927
Kontakt:

čet apr 20, 2017 11:41 am

Kostić je uigravao Zerica na krilu u prvih 11...trebao je i derbi onda početi i dan prije se žalio na povredu i nije igrao...na pripremama kod Kostića uvijek je bio u najuzoj konkurenciji...

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 20, 2017 11:47 am

ChWilla je napisao/la:
čet apr 20, 2017 10:52 am
žera je već napunio 19, amir je tad već bio u konyi...
Zeru odavno prizivamo, nisam mislio bukvalno sada u ovom trenutku.

igla
Kontakt:

čet apr 20, 2017 11:48 am

"Amir" se ne pojavljuje često. Momak koji je imao veliki talenat, koji je radio na treningu, imao muda, a privatno odgojen, kulturan i neopterećen ovim novim furkama i sranjima koja vrlo često nazaduju karijere mladim igračima.

MATORI
Kontakt:

čet apr 20, 2017 11:48 am

Hadzijalagic je napisao/la:
čet apr 20, 2017 9:22 am
Zeri je malo mrsko trenirati na seniorskom nivou.. Pola tih njegovih povreda su izmisljene.. Znao je ne trenirati po deset dana zbog povrede a onda hladno ode na okupljanje repke i odigra utakmicu bez ikakvih problema a posle toga ponovo pauza zbog neke gluposti.. Malo previse amidze ima u njemu..
Onda će mu i karijera biti ko' amidžina :zid:

ponosannavas
Kontakt:

čet apr 20, 2017 11:51 am

igla je napisao/la:
sri apr 19, 2017 9:05 pm
Joj jebla vas priča. Svaka utakmica Sarajeva priča da su kupili tekmu. Kad ima osnova, priča se to malo više i sazna se, manite se tog razmišljanja. Prošle godine ih Husref ubio nogama kad god je mogao, eto sad im je dao.

Uostalom, to veze sa nama nema, mi trebamo proći Široki, pa onda ne mogu nama "kupit" ako i kupuju. Godinama slušam priče o kupovinama, ne kažem da nije bilo, ali 90 posto su priče bez ikakvog osnova.
Ma druže slažem se ja da se pretjeruje sa tom pričom, ali je po pitanju pitara podržavam. Pa sve ijedan pitar je jučer na fejsu objavio da je ova odgoda jer se stima Želji, a recimo Široki nema snijega i njima je teže igrati po ovakvom vremenu. Iz Širokog rekli da su se i oni složili za odgodu. Nama po meni ne odgovara odgoda jer nam je preče da imamo slobodnu heftu pred SLobodu nego pred RAdnik pogotovo jer je Radnik u nejelju planirao tekmu što je četiri dana sasvim dovoljno za oporavak. Ovako od nedjelje do subote i tekme sa SLobodom u šest dana igramo tri tekme. Mi kad smo razvaljivali i osvajali titule svi su pričali kako štimamo, a ostavljali ih po deset bodova iza. Kad su oni na guzove osvojili niko nije pričao o tome, a kupili su sigurno par tekmi pred kraj kad su titulu uzeli. Isto tako prestalo se pričati i o puncu. Može se desiti da je Mladost loše odigrala li je bila jučer iskreno neprepoznatljiva. SLučajno ili ne ne želim prejudicirati, ali zbog gore navedenih stvari bi na sva zvona objavljivao da su kupili. NIsmo mi ko oni znam, ali sit sam više njihovih podmetanja.

POzdrav drug

Jaozinho22

čet apr 20, 2017 11:55 am

Amir je dobio šansu jer boljeg nismo imali, tačnije nismo nikog imali na toj poziciji kad je Tomić suspendovan. E sad, čija je procjena bila da se gurne Amir a da se ne dovodi neki polovvnjak na njegovo mjesto, svaka mu čast. Sa Zerom je priča drugačija, ima Zebu i Bekrica ispred sebe bukvalno najjaču konkurenciju u državi i ne može ni doc do izražaja.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Dolina
Kontakt:

čet apr 20, 2017 11:55 am

Okolele je napisao/la:
čet apr 20, 2017 11:17 am
Ja vjerujem da bi Kemo vec od ove sezone igrao u prvom sastavu da nismo imali prioritet izlaska u Evropu nakon loseg otvaranja sezone a sada cak i prioritet osvajanja bar jednog trofeja..
samim time što ga je Slavko uveo u trenutku kada smo igrlali sa igračem manje protiv pitara sve je rečeno, vjeruje mu, ovaj mu to vraća na treninzima.
što se tiče "malog" Žere, gledao sam ga dosta puta još dok je bio u pionirima, talent jest bio, ali uvijek je u njemu bila jedna vrsta indolentnonsti koja se u pojedinim trenucima izjednačavala sa bezobrazlukom, mislim da je u tim momentima struka trebala odigrati svoj dio, na kraju krajeva za to je i plaćena ali Bože moj.
VIše je povukao na Senada nego na Fadila, moje mišljenje... Još nije kasno mali ima sve što mu treba ali sa njim treba individulalno raditi pa tek onda ekipno.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

shzna
Kontakt:

čet apr 20, 2017 12:00 pm

Prema odluci Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH na sjednici održanoj u Sarajevu 21. marta ove godine, FK Sloboda dužan je isplatiti 28.000 KM bivšem igraču Denisu Mujkiću na osnovu Sporazuma o isplati duga od 13.10. 2015. godine. Ukoliko Tuzlaci ne isplate dug prema bivšem igraču do 24. aprila i ne dostave dokaz o uplati u Odjel za takmičenje N/FSBiH, uslijedit će suspenzija od odigravanja prvenstvenih utakmica u nastavku takmičarske godine. Žalba ne odlaže izvršenje ove odluke.
1987

teatrale36
Kontakt:

čet apr 20, 2017 12:02 pm

Simply Blue
Kontakt:

čet apr 20, 2017 12:04 pm

Žerić nažalost nije igrao kad smo se borili za titulu (1:4) ...već utakmicu u idućoj sezoni, nakon dva uvodna poraza igrali smo protiv Viteza..A nakon toga nije više nije dobio priliku u prvom timu. Moguće da ga je i to poremetilo..to je stvarno bio turbulentan period..trenere smo mijenjali kao na traci..Možda bi i bilo drugačije za njega da je Oda ostao na kormilu.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava