Ma nisu samo utakmice druze, evo 3-4 trenera ga gledaju i na treninzima i na pripremama i ni kod jednog nije bio u najuzim planovima.sergejevic je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 11:15 amZeric je odigrao cijelu utakmicu u Vitezu dok smo se za titulu borili prije godinu i pol. Nije nista bio losiji od ostalih, dapace bio je medju boljim na terenu. Pomalo je glupo sto ga nismo forsirali kao Amira. Da je on totalno podbacio i shvatio bih, ali ovako ne mogu.
Ne vjerujem da je to u pitanju. Nekako smo pokusali na silu doci do trofeja, doveli neke iskusne igrace i ta djeca su se izgubila. Nemaju treneri muda da ostave nekog starijeg na klupi i daju sansu Zericu i ostalim.exbabilon je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 11:24 amMa nisu samo utakmice druze, evo 3-4 trenera ga gledaju i na treninzima i na pripremama i ni kod jednog nije bio u najuzim planovima.sergejevic je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 11:15 amZeric je odigrao cijelu utakmicu u Vitezu dok smo se za titulu borili prije godinu i pol. Nije nista bio losiji od ostalih, dapace bio je medju boljim na terenu. Pomalo je glupo sto ga nismo forsirali kao Amira. Da je on totalno podbacio i shvatio bih, ali ovako ne mogu.
Da, bas su Edis i Kostic pokazali da im treba vjerovati. Napravili su odlicne rezultate ne dajuci Zericu sansu. Vidjecemo za Petrovica jos, on tvrdi da im treba vremena, ali da racuna na njih.arelinho je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 11:28 amDobio bi on šansu da ne kaže treneru dan prije utakmice (petak) šefe ne mogu imam problem sa nogom, a onda odigra u nedelju utakmicu za juniore.sergejevic je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 11:15 amZeric je odigrao cijelu utakmicu u Vitezu dok smo se za titulu borili prije godinu i pol. Nije nista bio losiji od ostalih, dapace bio je medju boljim na terenu. Pomalo je glupo sto ga nismo forsirali kao Amira. Da je on totalno podbacio i shvatio bih, ali ovako ne mogu.![]()
Eto nije dobio šansu ni kod Edisa i kod Kostića pa dao bi mu bar Slavko šansu ako ništa. Eto ni kod Slavke ne dobija minuta.
Onda će mu i karijera biti ko' amidžinaHadzijalagic je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 9:22 amZeri je malo mrsko trenirati na seniorskom nivou.. Pola tih njegovih povreda su izmisljene.. Znao je ne trenirati po deset dana zbog povrede a onda hladno ode na okupljanje repke i odigra utakmicu bez ikakvih problema a posle toga ponovo pauza zbog neke gluposti.. Malo previse amidze ima u njemu..
Ma druže slažem se ja da se pretjeruje sa tom pričom, ali je po pitanju pitara podržavam. Pa sve ijedan pitar je jučer na fejsu objavio da je ova odgoda jer se stima Želji, a recimo Široki nema snijega i njima je teže igrati po ovakvom vremenu. Iz Širokog rekli da su se i oni složili za odgodu. Nama po meni ne odgovara odgoda jer nam je preče da imamo slobodnu heftu pred SLobodu nego pred RAdnik pogotovo jer je Radnik u nejelju planirao tekmu što je četiri dana sasvim dovoljno za oporavak. Ovako od nedjelje do subote i tekme sa SLobodom u šest dana igramo tri tekme. Mi kad smo razvaljivali i osvajali titule svi su pričali kako štimamo, a ostavljali ih po deset bodova iza. Kad su oni na guzove osvojili niko nije pričao o tome, a kupili su sigurno par tekmi pred kraj kad su titulu uzeli. Isto tako prestalo se pričati i o puncu. Može se desiti da je Mladost loše odigrala li je bila jučer iskreno neprepoznatljiva. SLučajno ili ne ne želim prejudicirati, ali zbog gore navedenih stvari bi na sva zvona objavljivao da su kupili. NIsmo mi ko oni znam, ali sit sam više njihovih podmetanja.igla je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 9:05 pmJoj jebla vas priča. Svaka utakmica Sarajeva priča da su kupili tekmu. Kad ima osnova, priča se to malo više i sazna se, manite se tog razmišljanja. Prošle godine ih Husref ubio nogama kad god je mogao, eto sad im je dao.
Uostalom, to veze sa nama nema, mi trebamo proći Široki, pa onda ne mogu nama "kupit" ako i kupuju. Godinama slušam priče o kupovinama, ne kažem da nije bilo, ali 90 posto su priče bez ikakvog osnova.
samim time što ga je Slavko uveo u trenutku kada smo igrlali sa igračem manje protiv pitara sve je rečeno, vjeruje mu, ovaj mu to vraća na treninzima.
Žerić nažalost nije igrao kad smo se borili za titulu (1:4) ...već utakmicu u idućoj sezoni, nakon dva uvodna poraza igrali smo protiv Viteza..A nakon toga nije više nije dobio priliku u prvom timu. Moguće da ga je i to poremetilo..to je stvarno bio turbulentan period..trenere smo mijenjali kao na traci..Možda bi i bilo drugačije za njega da je Oda ostao na kormilu.sergejevic je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 11:15 amZeric je odigrao cijelu utakmicu u Vitezu dok smo se za titulu borili prije godinu i pol. Nije nista bio losiji od ostalih, dapace bio je medju boljim na terenu. Pomalo je glupo sto ga nismo forsirali kao Amira. Da je on totalno podbacio i shvatio bih, ali ovako ne mogu.