Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 20, 2017 1:46 am

Leon_Professional je napisao/la:
čet apr 20, 2017 1:36 am
Svaka cast @PP na ovom sastavu, ali Zeljo kakvog zelimo, koji bi napravio iskorak u nasoj ligi i bio prvak, ne bi trebao u sastavu imati Stanica.
Svaka cast bratu na svemu, bori se, trudi, znaci mu ovaj dres mnogo, ali da bude u prvoj postavi msm da nije dobro.
Sigurno da treba biti u klubu, zahvalan igrac koji moze pokriti mnogo pozicija. Stana Manijace i ratnice Zeljin, da Bogda karijeru u Zelji zavrsio, jer to zasluzujes.
Yebiga ne mozemo na ljeto promjeniti sve, polahko. Ovo je otprilike tim koji bih volio vidjeti, bar neke od njih, te ovi neki nasi koji imaju solidnog kvaliteta do sljedecih prelaznih tipa Stanic, Blagojevic..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

čet apr 20, 2017 1:48 am

Samo Ozegovic i Vukotic :ganja:

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 20, 2017 1:52 am

LARS1921 je napisao/la:
čet apr 20, 2017 1:48 am
Samo Ozegovic i Vukotic :ganja:
1). Vukotic
2). Ozegovic
3). Subic
I tako to :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Brkoo
Kontakt:

čet apr 20, 2017 1:54 am

Plava Porodica je napisao/la:
čet apr 20, 2017 1:21 am
Dream team :
-----------Veca------------
Stana--Vukotic--Kerla--Subic
-------Blagojevic--Ordagic-------
Miro--------Zeba---------Crnov
------------Ozegovic--------------

Klupa: Bobic, Kemo, Sinisa, Markovic, Tomic, Kuzmanovic, Zakaric, Nikolic

:ganja: :ganja:
Mozda sam ja lud ali umjesto Zebe bih stavio Zerica, vakat mu je da pokaze sta zna. Na klupi bi bio i Hasanovic(napadac) i dobijao bi sansu lagano.Ima jos talentovanih igraca iz nase skole koje bih polako uvodio u prvi tim.. Onda na sljedecem transfer roku traziti boljeg desnog beka, Stana na klupu a Sinisi se zahvaliti, u biti tako postepeno raditi i one losije igrace mijenjati boljim..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

čet apr 20, 2017 1:58 am

a kamerunca ? :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Brkoo
Kontakt:

čet apr 20, 2017 2:03 am

Jaozinho22 je napisao/la:
čet apr 20, 2017 1:07 am
Brkoo je napisao/la:
čet apr 20, 2017 1:00 am
Odbio Dulja Arsenal, na profilnoj na fb-u, stoji mu Wenger out.. :D
Sto se tice naseg Mire, sve ali bas sve treba uraditi ako postoji i najmanja sansa da se sa njim produzi ugovor. Oko njega treba graditi ekipu. Uz njegov eventualni ostanak i dovodjenje npr. Ozegovica, Subica, 1 kvalitetnog stopera i veznjaka(dovesti takodjer i Tomica, Kuzmanovica i Serbecica), to bi bila za nase uslove beton ekipa bar po imenima..
Uz ostanak Mire plus Ožegović,Subić,Kuzmanović,normalan štoper (čitaj Vukotić :P )i dobar vezni, to bi bila neka nova dimenzija u odnosu na ovu ligu.
Navala s Mirom,Zakarom,Žerom i Ožegovićem bi bila strah i trepet za sve kukuruz odbrane.
Sredina kompaktna bez nehljeba Uglješe i napokon uravnoteženi bekovi s beton štoperima. :D
Ne djeluje to nerealno,ne vjerujem da i nemamo te pare. Bolje ih uložit u 4 igrača nego dovest nekog Ikandea koji će nam poharat kasu ili nekog matorog štopera ala Stepanov.
Trebamo učit na greškama kosookih. ;)
Ma buraz ovu trojcu iz nase lige sto sam naveo (Tomic, Kuzmanovic, Serbecic) mozemo besplatno dovesti, "samo" im platu damo. Sa Ozegovicem isti slucaj. "Problem" su Vukotic i Subic za koje bi morali nesto dati Krupi i Partizanu, ali bice para od evrope i prodaje Lendrica tako da ce biti para i za njih dvojcu. Bolje uloziti pare i dovesti kvalitetne igrace nego dovesti hrpu polovnjaka koji su malo jeftiniji.. Jos bih volio da nadjemo nekog veznjaka a da je stranac, da je bas kvalitetan, moderan veznjak, kapitalac. U ligi nema takvog..

Brkoo
Kontakt:

čet apr 20, 2017 2:21 am

delinjo je napisao/la:
Ti si mucki provokator :D
Kamerunac mi je najveca zelja. Zvijer od igraca. Bukvalno svaku utakmicu lik zabije gol, ako se ne varam 24 nastupa, 21 gol i par asistencija, jako jako pokretan i okretan..
Mada i sa Ozegovicem bih bio zadovoljan jer se radi o jako kvalitetnom napadacu..

delinjo
Kontakt:

čet apr 20, 2017 3:03 am

Brkoo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Kamerunac mi je najveca zelja. Zvijer od igraca. Bukvalno svaku utakmicu lik zabije gol, ako se ne varam 23 nastupa, 20 golova i par asistencija, jako jako pokretan i okretan..
Mada i sa Ozegovicem bih bio zadovoljan jer se radi o jako kvalitetnom napadacu..
nisam zivota mi brate nego tako sam te zagotivio sa pricom o kameruncu da mi je na san izaslo par puta .....ali fkt da imam mogucnost bilo kakvu u klubu da dovedem samo nekog igraca kunem se da bi prvo tebi zelju ispunio,znaci ne bi ni sebi doveo nekog koga prizeljkujem nego tebi kamerunca da te vidim sretnog :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Dzezvar
Kontakt:

čet apr 20, 2017 7:09 am

Brkoo je napisao/la:
čet apr 20, 2017 1:54 am
čet apr 20, 2017 1:21 am
Dream team :
-----------Veca------------
Stana--Vukotic--Kerla--Subic
-------Blagojevic--Ordagic-------
Miro--------Zeba---------Crnov
------------Ozegovic--------------

Klupa: Bobic, Kemo, Sinisa, Markovic, Tomic, Kuzmanovic, Zakaric, Nikolic

:ganja: :ganja:
Mozda sam ja lud ali umjesto Zebe bih stavio Zerica, vakat mu je da pokaze sta zna. Na klupi bi bio i Hasanovic(napadac) i dobijao bi sansu lagano.Ima jos talentovanih igraca iz nase skole koje bih polako uvodio u prvi tim.. Onda na sljedecem transfer roku traziti boljeg desnog beka, Stana na klupu a Sinisi se zahvaliti, u biti tako postepeno raditi i one losije igrace mijenjati boljim..

Zera je veliki talenat ali je isto tako barem po meni lohotan....
Kada god pogledam onaj izvjeataj o povredama on je na njemu...
Te prehladjen,te visoka temperatura te ovo te ono...
Bojim se da ce ostati samo na talentu...a da bi bila steta da tako bude bula bi.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

čet apr 20, 2017 7:19 am

Refa1921 je napisao/la:
sri apr 19, 2017 10:55 pm
sri apr 19, 2017 10:52 pm
Ma proci u finale dogovorit s konama nama 3 bobe za titulu dole mi dva miroljubiva iksa u kupu, 2:2 ovde na lavoru 1:1 i svi sretni :D
Ne bi im ja dao taman nikad više ništa u životu ne osvojili. Gamad pitarska. :DD: :DD: :zeljeznicar1:
Zato nam je Zrinjski 1. Zato nam drugi uzimaju titule...
Matematika je zayebana nauka a mi smo po njoj u minusu 4 bobe....a nebi nista bilo da su se dogovorili 3 za 3...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

azbaha
Kontakt:

čet apr 20, 2017 8:28 am

ChWilla je napisao/la:
sri apr 19, 2017 6:30 pm
kerla će nešto odkerlovati, ali mi ovo imamo :DD:
Najbolji izraz koji sam cuo odavno :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Ajzea
Kontakt:

čet apr 20, 2017 8:41 am

delinjo je napisao/la:
čet apr 20, 2017 3:03 am
Brkoo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Kamerunac mi je najveca zelja. Zvijer od igraca. Bukvalno svaku utakmicu lik zabije gol, ako se ne varam 23 nastupa, 20 golova i par asistencija, jako jako pokretan i okretan..
nisam zivota mi brate nego tako sam te zagotivio sa pricom o kameruncu da mi je na san izaslo par puta .....ali fkt da imam mogucnost bilo kakvu u klubu da dovedem samo nekog igraca kunem se da bi prvo tebi zelju ispunio,znaci ne bi ni sebi doveo nekog koga prizeljkujem nego tebi kamerunca da te vidim sretnog :D

Hocete li se uzeti na kraju i je li vec bilo seksa?

teteac8684
Kontakt:

čet apr 20, 2017 8:43 am

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hadzijalagic
Kontakt:

čet apr 20, 2017 9:22 am

Zeri je malo mrsko trenirati na seniorskom nivou.. Pola tih njegovih povreda su izmisljene.. Znao je ne trenirati po deset dana zbog povrede a onda hladno ode na okupljanje repke i odigra utakmicu bez ikakvih problema a posle toga ponovo pauza zbog neke gluposti.. Malo previse amidze ima u njemu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

čet apr 20, 2017 9:32 am

imamo mi i seniora kojima je mrsko trenirati na seniorskom nivou...
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

čet apr 20, 2017 9:36 am

ChWilla je napisao/la:
čet apr 20, 2017 9:32 am
imamo mi i seniora kojima je mrsko trenirati na seniorskom nivou...
Za neke seniore i mogu razumjeti.. Odustali od sebe ali za jednog juniora koji treba da se dokazuje i izbori afirmaciju ne mogu razumjeti..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 20, 2017 10:22 am

Postoji i mogucnost da smo mi tog Zeru digli previse. Ne znam, u seniorima nije igrao da bi neko mogao reci dobar je, bit ce nesto od njeg.
Evo u juniorima kad igra, iskreno ja nisam pratio uzivo njihove tekme, ali u ovim izvjestajima poslije tekme slabo kad se spomene da je imao asistenciju, gol ili neka prevaga da je na terenu.
Ne znam, ne bih volio da sam upravu, ali on izgleda ni u juniorima nije prevaga. Da li radi tih svojih fora sto @Hadzija rece ili nesto drugo. Mozda samo jednostavno ja ocekujem previse od njeg, ocekujem da bude kao Amir zvjerka, a takav izgleda nece jos izaci iz OP.

ChWilla
Kontakt:

čet apr 20, 2017 10:37 am

ljudi kojima je to posao (ja uvijek kažem da to nisam i da su mi ta mišljenja laička) su govorili da je on talenat tu negdje sa amirom. ali avaj, nije sve u talentu...
gradi željo boli te *****

dell21
Kontakt:

čet apr 20, 2017 10:43 am

Talenat je 5% ostalo je sve rad.

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 20, 2017 10:50 am

Opcenito kod nas kad si anonimus, tad su najbolji rezultati. Cim se pocne davati paznja, popularnost tu se pogube mnogi.
Mozemo reci da je Amir usao na mala vrata, bez neke pompe tipa, on je igracina, talenat treba ga gurati. Hocu reci da se Zera u ovim godinama vise spominje i populizuje nego je to s Amirom bilo.
Primjer su i oni mladi kosarkasi. 90% stanovnistva nije znalo za njih, samo mi rijetki smo pratili tu generaciju. Bez pritiska momci osvojise zlato. Poslije toga popularnost, pritisak i sve to ih je sigurno opteretilo i nisu to bili rezultati kakvi trebaju biti. Sa Dzananom Musom je isto tako, malo se prokurazio.
Mozda je i do nas nacije koja previse ocekuje opcenito od svega.

Uglavnom, nadam se da ce Zera opravdati ocekivanja i prevazici ovaj Balkanski mentalitet, ko god se rijesio istog, napravio je nesto u karijeri.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava