Šta ti je cudnostorm_raider je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 11:43 pmPo anketi koja je vjerodostojna mi je interesantno to da se ipak vecina slaze sa Modelom.

Moraš se naviknuti da kada ja nešto kažem... ili je bilo ili ce biti

Šta ti je cudnostorm_raider je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 11:43 pmPo anketi koja je vjerodostojna mi je interesantno to da se ipak vecina slaze sa Modelom.
Moram se umijesati, jer mi nije jasno. Kome "vama"? Ja koliko sam vidio @tm nije nigdje ocjenjivao ko je navijac i ko nije. A sve i da jeste, kao sto nije, on je jedna osoba. Jednoumlje ovdje nece biti etiketirano i zaista je diskusija veceras i vise nego odlicna.ž'21 je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 11:45 pmPa zato sto vam neko mora reci i skrenuti paznju da to sto radite nije normalno.tm8782 je napisao/la:Nemoj da vadis stvari iz konteksta. Rekao sam OK navijacem, a ne da nije navijac. To kao prvo. Kao drugo zasto ti nisi preskocio post, kao sto si i napisao? Jer ocito se ne slazes sa mojim postom. Kao trece nisam se tebi obratio. Pozž'21 je napisao/la:Ovdje je ba problem sto cim neko ima drukcije misljenje odmah ga prozivaju. Ko ste ba vi da prozivate nekoga je li navijac ili nije? Ako se ne slazes sa misljenjem napisanim preskocis i to je to, a ne odmah idi bojkotuj sa njima, nisi pravi navijac itd.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Nije policija kriva. Nisu krivi ni ti pijani pitari sto ih pominjeschile je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 11:39 pmI sta sad je policija kriva sto na derbi godinama dolazi nadrogirana i pijana stoka kojoj je cilj na ovaj ili onaj nacin napraviti belaj. Da su normalni bilo bi i bez tampon zona i mnogo vise mjesta za njih kao do ptije 15-tak godina dok se nisu poceli furati na beogradjane i dresden. Eto drotovi ce da rizikuju prvo sebe pa i nekog drugog radi budala.
Sasvim ocekivano dok se ne napravi fizicki odvojen prostor za stoku od normalnih navijaca.
Po meni je sasvim normalna stvar ne slagati se sa nekim, koji bi pustio gamad na stadion da rade ono sto su cetnici radili 1992. Opet kazem cast izuzecima koji ispuštaju zbog gamadi. Za ovo mi stvarno ne treba niko skretati pažnju. Iznosim svoje mišljenje...ž'21 je napisao/la:Pa zato sto vam neko mora reci i skrenuti paznju da to sto radite nije normalno.tm8782 je napisao/la:Nemoj da vadis stvari iz konteksta. Rekao sam OK navijacem, a ne da nije navijac. To kao prvo. Kao drugo zasto ti nisi preskocio post, kao sto si i napisao? Jer ocito se ne slazes sa mojim postom. Kao trece nisam se tebi obratio. Pozž'21 je napisao/la:Ovdje je ba problem sto cim neko ima drukcije misljenje odmah ga prozivaju. Ko ste ba vi da prozivate nekoga je li navijac ili nije? Ako se ne slazes sa misljenjem napisanim preskocis i to je to, a ne odmah idi bojkotuj sa njima, nisi pravi navijac itd.
Tako je svaki put. Jedini ti dodjes i smiris situaciju jer znas dobro da balansiras.storm_raider je napisao/la:Moram se umijesati, jer mi nije jasno. Kome "vama"? Ja koliko sam vidio @tm nije nigdje ocjenjivao ko je navijac i ko nije. A sve i da jeste, kao sto nije, on je jedna osoba. Jednoumlje ovdje nece biti etiketirano i zaista je diskusija veceras i vise nego odlicna.ž'21 je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 11:45 pmPa zato sto vam neko mora reci i skrenuti paznju da to sto radite nije normalno.tm8782 je napisao/la: Nemoj da vadis stvari iz konteksta. Rekao sam OK navijacem, a ne da nije navijac. To kao prvo. Kao drugo zasto ti nisi preskocio post, kao sto si i napisao? Jer ocito se ne slazes sa mojim postom. Kao trece nisam se tebi obratio. Poz
@Model, cim se s tobom slaze vecina, nije dobro.
Pa nije moguce, objasnjavaju ljudi cijelu noc. Takav je stav mupa, ako im damo jos i slovo o, onda se tampon zona pomjera na sljedece slovo. Nama bi ostalo f, k i z, uz zdenku do zapada sa koje se nista ne vidi. Ovako je oko 2000 mjesta tampon zona, a kad bi njima dali vise mjesta onda bi i ta tampon zona bila veca. Stadion od 14 000 mjesta, a tampon zona i gostujuci navijaci 5 000. **** i to. A upravo zbog njihovog divljanja je takav stav mupa. Zasto neko ne ode u Zenicu paliti stadion i cupati stolice. Prosle sezone su pokusali pa ih specijalci pokosoise, ili u Tuzli gdje su isto dobili batine. Samo ovdje su kao ugrozeni i iz cista mira im svaki derbi specijalci uljecu na tribinu.ž'21 je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 11:46 pmKako sam skonto on je reko da se to moglo drukcije rijesiti, a i stolice bi bile skinute tako da ne bi imali sta lomitisergejevic je napisao/la:Normalno da je problem kada neko napise da treba pustiti stoku koja je cupala i palila stolice koja sam ja platio da sve to opet rade bez ikakve sankcije. Ko ste vi da znate bolje od mupa, od uefe, od fife, od saveza Engleske (gdje svi daju gostima 5% od ukupnog kapaciteta stadiona)? Ako vam se ne svidja fino predlozi svima redom da se promjeni to pravilo i kada propisi budu kazivali drugacije mi cemo im dati da pokupuju sve ulaznice, a nama sta ostane.ž'21 je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 11:34 pmOvdje je ba problem sto cim neko ima drukcije misljenje odmah ga prozivaju. Ko ste ba vi da prozivate nekoga je li navijac ili nije? Ako se ne slazes sa misljenjem napisanim preskocis i to je to, a ne odmah idi bojkotuj sa njima, nisi pravi navijac itd.
Ja to nisam primjetio. Drzimo se teme. Ne moramo se sloziti, ali misljenje napisati - kakvo god da je, pozeljno je.ž'21 je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 11:50 pmTako je svaki put. Jedini ti dodjes i smiris situaciju jer znas dobro da balansiras.storm_raider je napisao/la:Moram se umijesati, jer mi nije jasno. Kome "vama"? Ja koliko sam vidio @tm nije nigdje ocjenjivao ko je navijac i ko nije. A sve i da jeste, kao sto nije, on je jedna osoba. Jednoumlje ovdje nece biti etiketirano i zaista je diskusija veceras i vise nego odlicna.
@Model, cim se s tobom slaze vecina, nije dobro.
Ja sam gore napisao da se slazem sa odlukom kluba. Govorim o problematici foruma i dodjeljivanju etiketasergejevic je napisao/la:Pa nije moguce, objasnjavaju ljudi cijelu noc. Takav je stav mupa, ako im damo jos i slovo o, onda se tampon zona pomjera na sljedece slovo. Nama bi ostalo f, k i z, uz zdenku do zapada sa koje se nista ne vidi. Ovako je oko 2000 mjesta tampon zona, a kad bi njima dali vise mjesta onda bi i ta tampon zona bila veca. Stadion od 14 000 mjesta, a tampon zona i gostujuci navijaci 5 000. **** i to. A upravo zbog njihovog divljanja je takav stav mupa. Zasto neko ne ode u Zenicu paliti stadion i cupati stolice. Prosle sezone su pokusali pa ih specijalci pokosoise, ili u Tuzli gdje su isto dobili batine. Samo ovdje su kao ugrozeni i iz cista mira im svaki derbi specijalci uljecu na tribinu.ž'21 je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 11:46 pmKako sam skonto on je reko da se to moglo drukcije rijesiti, a i stolice bi bile skinute tako da ne bi imali sta lomitisergejevic je napisao/la: Normalno da je problem kada neko napise da treba pustiti stoku koja je cupala i palila stolice koja sam ja platio da sve to opet rade bez ikakve sankcije. Ko ste vi da znate bolje od mupa, od uefe, od fife, od saveza Engleske (gdje svi daju gostima 5% od ukupnog kapaciteta stadiona)? Ako vam se ne svidja fino predlozi svima redom da se promjeni to pravilo i kada propisi budu kazivali drugacije mi cemo im dati da pokupuju sve ulaznice, a nama sta ostane.
Bravo majstore, svaka ti je za sehare, u ovih nekoliko zadnjih postova objasnio si svima koji hoće da čitaju, ko neće a šta se onda tu može..sergejevic je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 11:41 pmNormalno da je problem kada neko napise da treba pustiti stoku koja je cupala i palila stolice koja sam ja platio da sve to opet rade bez ikakve sankcije. Ko ste vi da znate bolje od mupa, od uefe, od fife, od saveza Engleske (gdje svi daju gostima 5% od ukupnog kapaciteta stadiona)? Ako vam se ne svidja fino predlozi svima redom da se promjeni to pravilo i kada propisi budu kazivali drugacije mi cemo im dati da pokupuju sve ulaznice, a nama sta ostane.
Ko to igra
Plava Porodica je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 11:56 pmOtvorite nam temu za sutrasnju utakmicu da Vas neometamo glupostima![]()
Na telemachu taj kanal bi trebao biti na broju 13 a na moja tv 283 ili tako nešto.Omar500 je napisao/la:Evo jedna dobra vijest ako nista
na livegol.net bi trebao sutra biti stream za tekmu protiv Sirokog za sve nas koji nemamo Nasu TV