Zbog zadnjeg derbija, imao sam isto razmišljanje kao bistrik, ali poslije onog sranja i vješanja (paljenja) stolica te njihovog ponašanja od kad smo otvorili istok. Svom ocu bi stavio tarabu, čak i da nije zahtjev MUP-a, a jeste. Sve su rekli u svom saopštenju danas. Što dalje govna od kuće, čast pravim navijačima. Sad su imali pripremljen 'repertoar'. Zbog toga. Opet kažem normalnim navijačima uvijek bujrum, a za stoku ni 'tor' ne treba. Samo zbog toga.ž'21 je napisao/la:Hahahaha a zbog cega ne mozete prihvatiti da ne razmisljaju svi kao vi i onda se spustati na taj nivo nekih medjusobnih prepucavanja?tm8782 je napisao/la:Smatrao sam te ok navijačem, ali sad što se mene tiče I TI BOJKOTUJ S NJIMA!!!bistrikboy je napisao/la:Za pocetak me zanima sta je tebi sada smjesno i koji ***** pametujes na svaku koju neko napise? Kako se to rjesavalo proteklih godina? Daj im cosak bez stolica 2000 karata (tako smo uradili vise puta) napravi razmak,postavi mrezu i cao. Ovdje ili policija ili nasi seru i to debelo.
Gdje su ti silni simatizeri cije zivote stitimo protiv Krupe?
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk