Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

tm8782
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 11, 2017 11:36 pm

ž'21 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Za pocetak me zanima sta je tebi sada smjesno i koji ***** pametujes na svaku koju neko napise? Kako se to rjesavalo proteklih godina? Daj im cosak bez stolica 2000 karata (tako smo uradili vise puta) napravi razmak,postavi mrezu i cao. Ovdje ili policija ili nasi seru i to debelo.

Gdje su ti silni simatizeri cije zivote stitimo protiv Krupe?
Smatrao sam te ok navijačem, ali sad što se mene tiče I TI BOJKOTUJ S NJIMA!!!

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Hahahaha a zbog cega ne mozete prihvatiti da ne razmisljaju svi kao vi i onda se spustati na taj nivo nekih medjusobnih prepucavanja?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Zbog zadnjeg derbija, imao sam isto razmišljanje kao bistrik, ali poslije onog sranja i vješanja (paljenja) stolica te njihovog ponašanja od kad smo otvorili istok. Svom ocu bi stavio tarabu, čak i da nije zahtjev MUP-a, a jeste. Sve su rekli u svom saopštenju danas. Što dalje govna od kuće, čast pravim navijačima. Sad su imali pripremljen 'repertoar'. Zbog toga. Opet kažem normalnim navijačima uvijek bujrum, a za stoku ni 'tor' ne treba. Samo zbog toga.

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Plava Porodica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Ivan Crnov je novi Saban Pehilj!
Ivane u boj!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

1921.ba
Kontakt:

uto apr 11, 2017 11:37 pm

fcz je napisao/la:
uto apr 11, 2017 11:34 pm
Okolele je napisao/la:
uto apr 11, 2017 11:22 pm
Dodje ti komsija u kucu na sijelo i prevrne ti kucu na glavacke i ti poslije toga kazes "Ma to su čari komšiluka"
Kralju! Sve receno! :palacgore:
u plavu seharu :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

delinjo
Kontakt:

uto apr 11, 2017 11:37 pm

ž'21 je napisao/la:
Ovdje je ba problem sto cim neko ima drukcije misljenje odmah ga prozivaju. Ko ste ba vi da prozivate nekoga je li navijac ili nije? Ako se ne slazes sa misljenjem napisanim preskocis i to je to, a ne odmah idi bojkotuj sa njima, nisi pravi navijac itd.

evo ja postujem misljenje cak te i razumijem na neki nacin....sve osim jedne stvari...kako mozes prizivati nekoga ko ti rusi i pali stadion zbog nekih cari derbija evo iskreno to me zanima???

nije sad bitno oni ili navijaci Rivera svejedno ko je u pitanju ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto apr 11, 2017 11:38 pm

Cuj pitari bojkotuju
Koga nema bez njega se moze
Sta moze, nekad je i super bez njega :)
5. - 7. Okt 1992.

Plavi orkestar
Kontakt:

uto apr 11, 2017 11:39 pm

slika
slika
slika
Zadnja izmjena: Plavi orkestar, dana/u uto apr 11, 2017 11:40 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

chile
Kontakt:

uto apr 11, 2017 11:39 pm

I sta sad je policija kriva sto na derbi godinama dolazi nadrogirana i pijana stoka kojoj je cilj na ovaj ili onaj nacin napraviti belaj. Da su normalni bilo bi i bez tampon zona i mnogo vise mjesta za njih kao do ptije 15-tak godina dok se nisu poceli furati na beogradjane i dresden. Eto drotovi ce da rizikuju prvo sebe pa i nekog drugog radi budala.
Sasvim ocekivano dok se ne napravi fizicki odvojen prostor za stoku od normalnih navijaca.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 11, 2017 11:40 pm

delinjo je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
Ovdje je ba problem sto cim neko ima drukcije misljenje odmah ga prozivaju. Ko ste ba vi da prozivate nekoga je li navijac ili nije? Ako se ne slazes sa misljenjem napisanim preskocis i to je to, a ne odmah idi bojkotuj sa njima, nisi pravi navijac itd.

evo ja postujem misljenje cak te i razumijem na neki nacin....sve osim jedne stvari...kako mozes prizivati nekoga ko ti rusi i pali stadion zbog nekih cari derbija evo iskreno to me zanima???

nije sad bitno oni ili navijaci Rivera svejedno ko je u pitanju ...
Nikog ja ne prizivam. Ja se slazem sa odlukom kluba. Sve one koji naprave incident evidentirati i procesuirati i to je to. Sa koje god strane oni da su. Govorim o ovome sto @bistrikboy prica. On bi im dao, vi ne bi i to je to, ne trebate svi pišati po njemu i po bilo kome jer ima drukcije misljenje od vaseg.

sergejevic

uto apr 11, 2017 11:41 pm

ž'21 je napisao/la:

Normalno da je problem kada neko napise da treba pustiti stoku koja je cupala i palila stolice koja sam ja platio da sve to opet rade bez ikakve sankcije. Ko ste vi da znate bolje od mupa, od uefe, od fife, od saveza Engleske (gdje svi daju gostima 5% od ukupnog kapaciteta stadiona)? Ako vam se ne svidja fino predlozi svima redom da se promjeni to pravilo i kada propisi budu kazivali drugacije mi cemo im dati da pokupuju sve ulaznice, a nama sta ostane.

Dolina
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
Ivane u boj!
:lol: gdje njega izvuće, gdje završi on poslije onog gola
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

storm_raider
Kontakt:

uto apr 11, 2017 11:42 pm

Dolina je napisao/la:
Ivane u boj!
:lol: gdje njega izvuće, gdje završi on poslije onog gola
U Zvijezdi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Model1964

uto apr 11, 2017 11:42 pm

Kafez velicine 5% dobro ograđen i zašticen
KRAJ PRICE :ganja:
Ne dernjam se nego zaboraviJo đe je šta na tipkovnici :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

LARSSON
Kontakt:

uto apr 11, 2017 11:43 pm

Treba im i roštilj na sjeveru dati, a nas na istok prebaciti i povećati nam cijenu karata

tm8782
Kontakt:

ž'21 je napisao/la:Ovdje je ba problem sto cim neko ima drukcije misljenje odmah ga prozivaju. Ko ste ba vi da prozivate nekoga je li navijac ili nije? Ako se ne slazes sa misljenjem napisanim preskocis i to je to, a ne odmah idi bojkotuj sa njima, nisi pravi navijac itd.

Nemoj da vadis stvari iz konteksta. Rekao sam OK navijacem, a ne da nije navijac. To kao prvo. Kao drugo zasto ti nisi preskocio post, kao sto si i napisao? Jer ocito se ne slazes sa mojim postom. Kao trece nisam se tebi obratio. Poz

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

storm_raider
Kontakt:

Po anketi koja je vjerodostojna mi je interesantno to da se ipak vecina slaze sa Modelom.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

avlami97
Kontakt:

Stadion rusen i paljen 1992
Stadoon rusen i paljem 2016. Kakva je razlika? Ni jedni ni drugi nisu platili stetu. Ovi drugi su rusili i nas Olimpijski i gradski stadion. Stop piromanima i rusiocima. Sloboda normalnim navijacima.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Plava Porodica
Kontakt:

uto apr 11, 2017 11:44 pm

phpBB [video]

Ma jel me zezas :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :rofl1: :rofl1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 11, 2017 11:45 pm

tm8782 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:Ovdje je ba problem sto cim neko ima drukcije misljenje odmah ga prozivaju. Ko ste ba vi da prozivate nekoga je li navijac ili nije? Ako se ne slazes sa misljenjem napisanim preskocis i to je to, a ne odmah idi bojkotuj sa njima, nisi pravi navijac itd.

Nemoj da vadis stvari iz konteksta. Rekao sam OK navijacem, a ne da nije navijac. To kao prvo. Kao drugo zasto ti nisi preskocio post, kao sto si i napisao? Jer ocito se ne slazes sa mojim postom. Kao trece nisam se tebi obratio. Poz

Pa zato sto vam neko mora reci i skrenuti paznju da to sto radite nije normalno.

bistrikboy
Kontakt:

uto apr 11, 2017 11:45 pm

uto apr 11, 2017 11:44 pm
phpBB [video]

Ma jel me zezas :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :rofl1: :rofl1:
Ispodprosjecna sandzacka svadba :D
1921-1987-2007

ž'21
Kontakt:

uto apr 11, 2017 11:46 pm

sergejevic je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:

Normalno da je problem kada neko napise da treba pustiti stoku koja je cupala i palila stolice koja sam ja platio da sve to opet rade bez ikakve sankcije. Ko ste vi da znate bolje od mupa, od uefe, od fife, od saveza Engleske (gdje svi daju gostima 5% od ukupnog kapaciteta stadiona)? Ako vam se ne svidja fino predlozi svima redom da se promjeni to pravilo i kada propisi budu kazivali drugacije mi cemo im dati da pokupuju sve ulaznice, a nama sta ostane.
Kako sam skonto on je reko da se to moglo drukcije rijesiti, a i stolice bi bile skinute tako da ne bi imali sta lomiti :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava