provalio si mejovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 7:11 pmjel to nemas clansku?![]()
mislim da bi kupovina karte samo sa clanskom izuzetno dobar potez...

provalio si mejovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 7:11 pmjel to nemas clansku?![]()
mislim da bi kupovina karte samo sa clanskom izuzetno dobar potez...
Imaju tri dana da se uclane.. Nek prodaju selfi stapove i moci ce im biti za clanske..19adi21 je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 7:35 pmprovalio si mejovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 7:11 pmjel to nemas clansku?![]()
mislim da bi kupovina karte samo sa clanskom izuzetno dobar potez...imam ja, ali nema ostalih 6000
Te nakon postavljenog pitanja koji je najveci klub,prije samog urucivanja karte,obavezno ljubljenje grba FK Zeljeznicara.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 7:33 pmAl bi znalo da su pitanja o realu ili barci.. Treba prilikom prodaje karata postavljati jednostavno pitanje-"koji je najveci klub u BiH?" i pri tome to video dokumentovati..
To je to. Ljudi u nasoj policiji su nesposobni i lijeni da osiguraju utakmicu, mrsko im raditi, sve bi dali da ne dodju gostujuci navijaci da imaju sto manje posla..
+ dio tampon zone na sjjeveru, iznad tunela do spoja sa istokomAnelZ je napisao/la:Dva slova kao tampon zona iznosi 1040 sjedecih mjesta na sjevernoj tribini + 844 na istocnoj tribini jer je u pitanju citavo slovo G. 1884 sjedecih mjesta kao tampon zona od ukupno 13401 odnosno 14%... Apsurd... Jedno slovo na sjeveru i do prvih stepenica na istoku je trebala biti tampon zona tj. 576 sjedecih mjesta iako bi i to smatrao puno.