Znaci 5 milja maksimum na derbiju

realno, izbjegavaju raditi svoj posao. ja sam za to da se incidenti spriječe, ali ako u ovom smjeru nastave sprečavaće se otkazivanjem utakmice...pola stadiona tampon zone.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 7:06 pmMUP ne želi da se bavi navijačima. Istina, štite i oni svoje guzice, okej to, ali njihov dio posla uključuje i situacije kad bude trebalo riskirati svoju guzicu. Prošli derbi kad su Horde pravile belaje, oni da ih "zastraše" dovedoše još dva kordona koji su došli do korner zastavice... Baš su im pokazali muda. Bukvalno ih potiču da ovi prave nerede i pokazuju svoju nesposobnost. Najbolje da se derbi igra bez gledalaca, ha ja
I mene to zanima, mada teško mi je povjerovati u to, ako bude tako biće nas kao protiv KrupePlava Porodica je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 7:08 pmKako sam ja skonto ko je bez clanske ne moze kartu kupit
Znaci 5 milja maksimum na derbiju![]()
jel to nemas clansku?
Jedino ako postoji kakva "finta" da ko ima clansku moze kupit vise karti.. Inace ovo ne kontam al nikako.cikazubo je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 7:10 pmI mene to zanima, mada teško mi je povjerovati u to, ako bude tako biće nas kao protiv KrupePlava Porodica je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 7:08 pmKako sam ja skonto ko je bez clanske ne moze kartu kupit
![]()
Ili da uvažimo i lične i vozačke, jer kod kona i to broje na zvaničnoj stranici kao članske.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 7:12 pmJedino ako postoji kakva "finta" da ko ima clansku moze kupit vise karti.. Inace ovo ne kontam al nikako.cikazubo je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 7:10 pmI mene to zanima, mada teško mi je povjerovati u to, ako bude tako biće nas kao protiv KrupePlava Porodica je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 7:08 pmKako sam ja skonto ko je bez clanske ne moze kartu kupit
![]()
Yebiga derbi navijaci sta je tu je![]()
Mislim da bi to najbolje bilo, evo aBd ove godine igramo i evropu na Grbavici i zamisli koliko ćemo izgubiti prostora (i para) u tampon zonama zbog gostujućih navijača a znamo da će se tada tražiti karta više.