Model1964 je napisao/la: ↑čet mar 23, 2017 8:05 pmHALOOOOOOcikazubo je napisao/la: ↑čet mar 23, 2017 7:59 pmKone će 99% dobiti isto mjesta kao i na prošlom derbiju, ni manje ni više, pa da i sa tim završimo. Vidim neki njihovi su se nadali da će dobiti sektor ili dva više na sjeveru, a neki naši se toga opet pribojavali, uglavnom trebalo bi ostati sve isto jer i mi imamo veći interes za utakmice nego ranije tako da im možemo dati samo te 2 000, plus ode 1000 i više na tampon zone, a nama treba 9-10.000 sigurno plus što na sjeveru imamo dosta ljudi s godišnjim, kad dignemo jug ondaće postojati uslovi da im se možda daju 3-4 centralna sektora na sjeveru a zdenke nek budu tampon zone i to je to.Omar500 je napisao/la: ↑čet mar 23, 2017 7:45 pm
Odlicne informacije i slike
Apsolutno sam za ogradjeni dio na sjevernoj tribini koji ce biti predvidjen za navijace. 5% i KRAJ PRICE.
Normalni navijaci Sarajeva uvijek mogu sjesti na sjever ili istok medju Zeljovce, ali HZ samo u kavez. Da su se normalno ponasali u zadnjih 10 godina, ne bih ovako govorio. Da gledam da divljaci razvaljuju sjever ili novoizgradjeni istok, nema sanse !
Koja tri centralna sektora???? I ti doktor?![]()
5 % po propisima i KRAJ PRICE
NISTE NI SVJESNI kao bi to odbilo raju koju želimo da privucemo. Mi želimo navijace, potrošace a ne divljake i vandale.
Kukate nama srednje generacije na tekmama. Svi moji jarani upravo zbog divljaka ne dolaze na tekme.
* Da koga po stare dane moram ubit kad poleti na mene*
Pa vi sada vidite
Model1964 je napisao/la: Ko hoce da pali neka plati kaznu iz svog đepa.
Kada zapali baklju nek je vista u bulju, super izgleda za desktop i društvene mreže svih vrsta![]()
To je kljuc.. Ja protiv baklje kao baklje nemam nista ali imam protiv nje kao sredstva za udaranje po klupskom dzepu.. Svaku desetogodisnju smo sa odusevljenjem brojali a sad treba da ih ponistavamo glupostima.. Nevjrovatno je da neki pokusavaju opravdati izbijanje love iz klupske kase..
Pa i baklja se plati ne dobijes dzaba i ne kosta marku dvije.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet mar 23, 2017 8:29 pmTako jeee..![]()
![]()
Ko hoce koreografiju nek plati koreografiju.. Samo se vodim vasim razmisljanjem i pricom..
Hajcaj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa što ne otjera žene, djecu, nane, dede npr u Njemačkoj, Italiji, Francuskoj, Holandiji, Belgiji, Rusiji, Turskoj ?GoodisonPark je napisao/la: ↑čet mar 23, 2017 8:34 pmBakljade samo tjeraju normalne navijače, porodice, djecu, žene i sve ostale simpatizere sa tribina.
Ja još ne mogu da vjerujem da se to pokušava opravdati, pa bolan ja kakav sam da mi Salem sad dođe na vrata i marku da mi traži ja bi ga nabio nogom a ovdje govorimo o hiljadama KM Željinih para koje će guzonje iz saveza pojesti i popiti i još će usput i pohvaliti naše navijače kako su pametni.
Znam prijatelju, ali vrhunske koreografije su skuplje.dell21 je napisao/la: ↑čet mar 23, 2017 8:41 pmPa i baklja se plati ne dobijes dzaba i ne kosta marku dvije.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet mar 23, 2017 8:29 pmTako jeee..![]()
![]()
Ko hoce koreografiju nek plati koreografiju.. Samo se vodim vasim razmisljanjem i pricom..
Hajcaj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()