Ne mozes protiv njih, fakat su privilegovani tom svojom nacionalnoscu.
Ne mozes protiv njih, fakat su privilegovani tom svojom nacionalnoscu.
priča kako nama neko brani a njih ne dira je po meni glupa
hvala na informaciji
jeste, slazem se, zvuci glupo. Ali tako je. Koliko se puta nama desilo da nam ukinu stream, pa i konama su yt kanal prijavili i ukinuli jer su radili isto ono sto rade Siroki i Zrinjski...salle86 je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 1:03 pmpriča kako nama neko brani a njih ne dira je po meni glupa
ne kažem da ne postoji i ta opcija, ali je nekako priča za malu djecu (sličnu onome da smo kupili depiliranog za 400 pa ga odma prodali za 800)
mislim da se neko treba pozabaviti ozbiljno tim pitanjem jer ipak te utakmice (ne sad svaku već ovako ove rijetke kojih mislim mda nije više od 5 u čitavoj sezoni) gledaju isključivo ili u velikom broju oni koji su tu uvijek uz klub...i financijski i fizički
Nisu radili, pitari su streamali utakmicu koja je išla direktno na MojaTV, kao sto se i ovdje radilo zato su ukidali, Zrinjski mislim da nikad nije streamao utakmicu sa mojetv. A ove druge radi kada nema nigdje TV prenosaBlwD je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 1:24 pm
jeste, slazem se, zvuci glupo. Ali tako je. Koliko se puta nama desilo da nam ukinu stream, pa i konama su yt kanal prijavili i ukinuli jer su radili isto ono sto rade Siroki i Zrinjski...
Mislim, nemam ja problem s tim. Ljudi imaju prava da rade sta hoce i to je posteno. Ali bi bilo postenije da je prema svima isto, a ne samo na osnovu pregleda...
Sad ja ne znam kako to ide oko potpsivanja ugovora o tv pravima, ali zamisli imas sljedecu situaciju,
sljedece godine opet zele otkupiti ugovor, i opet nude nesto malo (ovo zakljucujem iz onog clanka sa zvanicne).
Nama i konama to ne odgovara ali ostali klubovi nemaju problema s tim jer su do sad bili bas povlasteni. I sta dalje? Kako?
To ti govori jedno da je statistika kurva ako ne uzmes sve u obzir, taj isti Kerla je napravio najveci kiks u ekipi preko kojeg je napravljena jedna od njihe tri sanse.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 1:20 pmNajbolji igrač susreta po InStat indeksu (dueli, izgubljene i oduzete lopte, učestvovanje u napadima, prekidi i dodavanja) sa indeksom 208 bio je stoper Željezničara Semir Kerla, dok je najbolji indeks kod gostiju imao također stoper Aladin Isaković (162). Najslabiji sa indeksom 142 kod Željezničara je bio Goran Zakarić, a kod Mladosti sa indeksom 133 Aladin Šišić.
Ta ce Kerla, Bogi bolji od njeg, najbolji stoper..
E moj Bozee..
LARS1921 je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 1:27 pmNisu radili, pitari su streamali utakmicu koja je išla direktno na MojaTV, kao sto se i ovdje radilo zato su ukidali, Zrinjski mislim da nikad nije streamao utakmicu sa mojetv. A ove druge radi kada nema nigdje TV prenosaBlwD je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 1:24 pm
jeste, slazem se, zvuci glupo. Ali tako je. Koliko se puta nama desilo da nam ukinu stream, pa i konama su yt kanal prijavili i ukinuli jer su radili isto ono sto rade Siroki i Zrinjski...
Mislim, nemam ja problem s tim. Ljudi imaju prava da rade sta hoce i to je posteno. Ali bi bilo postenije da je prema svima isto, a ne samo na osnovu pregleda...
Sad ja ne znam kako to ide oko potpsivanja ugovora o tv pravima, ali zamisli imas sljedecu situaciju,
sljedece godine opet zele otkupiti ugovor, i opet nude nesto malo (ovo zakljucujem iz onog clanka sa zvanicne).
Nama i konama to ne odgovara ali ostali klubovi nemaju problema s tim jer su do sad bili bas povlasteni. I sta dalje? Kako?
svi su nam krivi, kme hrvati su nam krivi sto klub nece da nam obezbjedi stream
To su zaostale, krvav je to lebacGrbavica je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 1:28 pmLARS1921 je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 1:27 pmNisu radili, pitari su streamali utakmicu koja je išla direktno na MojaTV, kao sto se i ovdje radilo zato su ukidali, Zrinjski mislim da nikad nije streamao utakmicu sa mojetv. A ove druge radi kada nema nigdje TV prenosaBlwD je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 1:24 pm
koliko si dnevnica uzeo, vala trebo si iz bijeljine raditi stream![]()
Dobro hajd ti bolje znas tu situaciju...LARS1921 je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 1:27 pmNisu radili, pitari su streamali utakmicu koja je išla direktno na MojaTV, kao sto se i ovdje radilo zato su ukidali, Zrinjski mislim da nikad nije streamao utakmicu sa mojetv. A ove druge radi kada nema nigdje TV prenosaBlwD je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 1:24 pm