x2
nema fule
Incidente ba,incident je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 10:47 amVrijeme u Bijeljini lose,kisa prestala ali ce teren biti natopljen vodom,i od nekog fudbala nema nista,jel je Slavko takticar,a Miloseviceva filozofija gol kroz posjed lopte.Najbitnije je da se niko ne povrjedi.Sto se prenosa tice mrka kapa,znaci bet 365 i ono opasan napad itd,ko uopste prenosi Kup BiH,to radi Face tv,od polufinala ako je u pitanju neki sarajevski klub,nece valjda Bn televizija.Marko nista lose nije rekao,nada se covjek pobjedi,ipak su mu pobjednicki mentalitet usadili u Fk Partizan Beograd u mladjim kategorijama.
PS:Za ove koje dolaze ,zimska garderoba,duge gace.![]()
storm_raider je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 11:33 amPostujem tvoje argumente, veoma sazeto. Slozimo se da se necemo sloziti oko ovoga.mula je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 11:29 amNe bih se slozio sa tobom oko te primopredaj lopte. On ima takvu ulogu u timu da je bude igrač koji preuzima rizik i normalno je da na jednoj utakmici ima par izgubljenih lopti, kod njega je najvise u posjedu od svih veznih igrača.storm_raider je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 10:41 am
Nema tu neke 'negativne' konotacije u kritikovanju Blagojevica, barem ja je nisam primjetio. Svaka kritika je do sada bila jako konstruktivna. Nemojmo da etiketiramo nikoga tek tako.
Blagojevic ima tu eleganciju i doslovno zvace loptu. Vidi se da je godinama igrao mali fudbal. E sada, ono sto mu ja zamjeram je ta primopredaja lopte, gdje cesto grijesi. Ne ocekuje naravno niko Iniestina dodavanja, ali Blagojevic kada pogrijesi u predaji lopte, a desi se to 5 - 6 puta na utakmici, obicno je zadnji covjek veznog reda. I to onda otvara kontru protivnickoj ekipi na nasa 2 iskusna, ali spora stopera. Blagojevicev fudblaski IQ je ogoman, ali neke stvari koje on pokusava ne prolaze cesto. Da prolaze, igrao bi vjerovatno u Spaniji.
A rijetke su situacije da kao zadnji vezni izgubi loptu i napravi kontru.
Ipak mislim da imamo prevelika očekivanja od njega i da na osnovu toga izgubimo realnu sliku o njegovom ucinku na terenu. Postujemo stavove svih koji su glasali u ovoj anketi, ali doprinos Blagojevića igri Želje je ogroman za razliku od svih veznih igrača(Bekrić, Marković, Radinović).
Ruku na srce on nije imao neki konkretan potez u ovoj sezoni npr. da je zabio neki odlučujući gol za razliku od ostalih.
Ali gledajući njegovu igru defanzivno- kako stoji blizu igrača, njegovo kretanje tokmo cijele utakmice, njegovo otkrivanje, daleko je ispred njih![]()
Neće brate, mada bi valjalo da je oranica naspram one kaljuge koja nas čeka
kakav god da je, Jovan nam je trenutno najbolji za poziciju koju igrateteac8684 je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 9:33 amKad kaparišemo nekoga boljeg od ćele onda će Blagoje na klupu...do tada nam valja strepiti je li nagodan, kakav mu je prvi pas na utakmici, je li se naspavao, šta je jeo, pio....imaš na klupi Uglješu kojem isto tako ne znaš na koju je nogu ustao, Dinu koji će ovako pomalo krpiti pozicije...storm_raider je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 9:28 amSamo ova anketa govori koliko su ljudi razocarani partijama Blagojevica ove sezone... Veoma lose generalno.
klub mora, ali bukvalno MORA svojim članovima omogućiti stream kad nema zainteresovanih TV kućaBraveheart je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 11:17 amLjudi kontam sad nesto. Stvarno je sramota, 2017. godina, a mi moramo pratit najtrofejniji klub u drzavi strelicama na bet365, da znamo jesmol u napadu.
Pa i imaju za ligu, a kup moze bilo ko ako ne grijesim?
pa oni već idu po tim utakmicama, bukvalno džaba. rađenje prenosa meča bi bila najbolja reklama za bilo koga. ja da sam vlasnik nekog portala, ja bih to obje ručke prihvatio. treba ti bit čast što ti ne moraš platiti da bi radio stream jednom Želji.