Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 07, 2017 12:50 pm

cuj telece glave... haris najbolji igrac lige... to samo moze glup covjek da izjavi...
100/94/37/34 - i to je to!

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 07, 2017 12:53 pm

Grbavica je napisao/la:
chile je napisao/la:
uto mar 07, 2017 1:30 am
"A maštamo o Ozegoviću koji bi tobože trebao napustiti jedan Čukarički da otaljava svoje dana po našim terenima"
Morao sam ovu recenicu izvuci fakat me dotukla pazi "jedan Čukarički", koliko mi sebe znamo podcijeniti to je cudo jedno (doduse ponekad i precjeniti).
Mislim izvini kolega forumas nisam znao da je Čukarički toliki gigant.
Svega se napise na ovoj temi ali nekad poneko izuje iz cipela.

ljudi su prodali igrača ovo ljeto za 2 miliona eura a mi? mislim da je to dovoljno da se spomene i da taj dečko ne dođe. uostalom, ovo nije menadžer da mi bacamo imena i lupamo napamet.

@slovenac :D i meni se činilo i baš sam gledo i pričo sa ljudima. rekoše da ništa nije dirano dugo već.
I to sto su prodali igraca za tu lovu su "tobože da napusti jedan Čukarički". Niti sam gdje imena spominjao niti me to zanima imamo ljude koji se tim u klubu bave, ali definitivno sam protiv precjenjivanja drugih i potcjenjivanja imena Zeljeznicar.
Na kraju nemam pojma ni o kakvom se igracu radi ali pisete kao da je rijec o igracu Reala, jedno je napisat nemamo love a drugo da napusti klub radi nas.
Defakto fulio si poentu mog posta.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Model1964

uto mar 07, 2017 12:54 pm

ChWilla je napisao/la:
uto mar 07, 2017 12:38 pm
mogu se zavaravati, ali u ovoj fazi znaju i oni dobro, dobro kakva je stvarno situacija...
... situacija je da depilirani ode đaba :lol:
Akademci napuštaju brod koji tone :D . Jedni odlaze po uzoru na kapitena, jedni uz minimalno obeštecenje koje jedva da pokriva tekuce troškove i rate dospjelih kredita :kafa:
Dobra šuplja :rofl: *nemamo dugova* Šta je sa kreditima.. to nije dug?
Prodace oni čega za te kredite :rofl1:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

hardwell
Kontakt:

uto mar 07, 2017 12:57 pm

Braveheart je napisao/la:
uto mar 07, 2017 12:08 pm
Ajzea je napisao/la:
uto mar 07, 2017 12:04 pm
uto mar 07, 2017 12:02 pm

Svaka cast na komentaru, Stevo zapostavljen kao da je junior :S
On svojim iskustvom bi mogao mnogo toga donijeti dobroga, najvaznije konstantnost u igri.
A ovi hajmo reci mladji napadaci iz nase lige, zasigurno varijaju u kvaliteti od utakmice u utakmicu, pa covjek ne moze biti pametan i reci ko je dobar, a ko los.
Jos se nisi izvinuo Ivanu.
Kada bude znao dodat loptu, i zavrsit akciju 1 na 1 sa golmanom IZVINIT CU SE :D :D :D :D
Kada bude to znao igrat će za Mainz ili Espanyol :D
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Braveheart
Kontakt:

uto mar 07, 2017 12:58 pm

Elegant je napisao/la:
uto mar 07, 2017 12:45 pm
Sutra smo definitivno bez prenosa, praticemo "dangerous attack". :(
ja se jos uvijek nadam da ce bit :D

sajo10
Kontakt:

uto mar 07, 2017 1:00 pm

"U subotu igramo sa Širokim i ovo je težak ritam srijeda - subota, pa malo promjena nije na odmet. Travnik baš i ne znamo najbolje, ali gledali smo snimak utakmice protiv Veleža. Ozbiljno smo pristupili samoj pripremi utakmice. Kako se spremamo za Želju, tako se spremamo i za Travnik".

Nemogu pite nikako bez Zelje.. hahaha. Malo malo, pa Zeljo :D

kremenko

uto mar 07, 2017 1:00 pm

uto mar 07, 2017 12:37 pm
http://sport1.ba/premijer-liga-bih/safe ... cara/77314

Izjava Safeta koja ce zacepit usta mnogima :D Nude ga, a u medije salju informacije kako je trazen na sve strane.
Ne pamtim da su mediji ikoga forsirali i navikivali kao njega, naravno placenim clancima da ga prodaju.
Ali evo istina izadje na vidjelo kad, tad.
A mogli su ga Zelji prodat za pola miliona. On bi sad vec bio u prvoj turskoj :D
Laze Safet.
Istina je da je trazio da Duljevic dodje u Tursku dole kod njega. Ovaj mu se javio i trazio milion € plate,sto ce reci samo da ga odjebe. Safet se uhvatio za glavu,a Turci se grohotom nasmijali.
Covjek je vec potpisao ugovor sa drugim klubom. Vjerovatno bi ih odjebo da su Safet i Turci pristali.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Okolele
Kontakt:

uto mar 07, 2017 1:07 pm

Opet stream zastopao..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Model1964

uto mar 07, 2017 1:12 pm

Okolele je napisao/la:
Opet stream zastopao..
nije

Okolele
Kontakt:

uto mar 07, 2017 1:14 pm

Model1964 je napisao/la:
uto mar 07, 2017 1:12 pm
Okolele je napisao/la:
Opet stream zastopao..
nije
Meni jeste..Refresujes ga i opet vrati na isto..Radi desetak sekundi..Dodje sajla krana do sredine istoka i zastopa..I sve tako kad ga refresujem..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

salle86
Kontakt:

uto mar 07, 2017 1:16 pm

chile je napisao/la:
uto mar 07, 2017 12:53 pm
Grbavica je napisao/la:
chile je napisao/la:
uto mar 07, 2017 1:30 am
"A maštamo o Ozegoviću koji bi tobože trebao napustiti jedan Čukarički da otaljava svoje dana po našim terenima"
Morao sam ovu recenicu izvuci fakat me dotukla pazi "jedan Čukarički", koliko mi sebe znamo podcijeniti to je cudo jedno (doduse ponekad i precjeniti).
Mislim izvini kolega forumas nisam znao da je Čukarički toliki gigant.
Svega se napise na ovoj temi ali nekad poneko izuje iz cipela.

ljudi su prodali igrača ovo ljeto za 2 miliona eura a mi? mislim da je to dovoljno da se spomene i da taj dečko ne dođe. uostalom, ovo nije menadžer da mi bacamo imena i lupamo napamet.

@slovenac :D i meni se činilo i baš sam gledo i pričo sa ljudima. rekoše da ništa nije dirano dugo već.
I to sto su prodali igraca za tu lovu su "tobože da napusti jedan Čukarički". Niti sam gdje imena spominjao niti me to zanima imamo ljude koji se tim u klubu bave, ali definitivno sam protiv precjenjivanja drugih i potcjenjivanja imena Zeljeznicar.
Na kraju nemam pojma ni o kakvom se igracu radi ali pisete kao da je rijec o igracu Reala, jedno je napisat nemamo love a drugo da napusti klub radi nas.
Defakto fulio si poentu mog posta.
Nisam za vrijeme Juge pratio Želju (rodđen 86-e i van Sarajeva) ali Željo je tad bio hajmo reći u skipuni klubova 5-10 po svemu.
Mnogi i dan danas žive misleći da je to tako. Treba se osvrnuti malo oko sebe, Beograd nije granatiran, Zagreb, Split, Vojvodina, Ljubljana itd...Sarajevo jeste. Koliko je grad vraćen u nazad toliko je i klub.
Nama je sigurno Željo br.1 na svijetu, onim malo realnijim br.5-6 na području bivše Juge, ali onim koji stvari gledaju nekim normalnim pogledom, nismo ni u top-10 po svim parametrima kad se uključe (finansije, infrastruktura, podrška vlasti/zajednice itd itd)
Da idemo naprijed, idemo....u to nema sumnje
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

chile
Kontakt:

uto mar 07, 2017 1:47 pm

salle86 je napisao/la:

Nisam za vrijeme Juge pratio Želju (rodđen 86-e i van Sarajeva) ali Željo je tad bio hajmo reći u skipuni klubova 5-10 po svemu.
Mnogi i dan danas žive misleći da je to tako. Treba se osvrnuti malo oko sebe, Beograd nije granatiran, Zagreb, Split, Vojvodina, Ljubljana itd...Sarajevo jeste. Koliko je grad vraćen u nazad toliko je i klub.
Nama je sigurno Željo br.1 na svijetu, onim malo realnijim br.5-6 na području bivše Juge, ali onim koji stvari gledaju nekim normalnim pogledom, nismo ni u top-10 po svim parametrima kad se uključe (finansije, infrastruktura, podrška vlasti/zajednice itd itd)
Da parafraziram porediti Cukaricki i Zelju, kao da poredis Vrbanjusu i recimo Vojvodinu.
Mali klubic iz Beograda koji je privatizovan i vlasnici nesto pokusavaju kao kod nas s Olimpicom.
Ne treba siriti pricu ali mene recimo pogodi pisanje gdje ce igrac iz takvog kluba u Zelju preci, redovno se potcjenjujemo ili precjenjujemo nije nijedno dobro.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Strogo_plav
Kontakt:

uto mar 07, 2017 1:51 pm

Leon_Professional je napisao/la:
uto mar 07, 2017 8:51 am
kontranogama je napisao/la:
uto mar 07, 2017 8:31 am
Za vas koji znate vise pitanje Kakva je sansa da se Dzenis vrati i priprema kao zamjena za Ivana. Koliko ja znam Dzenis je centarfor ali se slabo sjecam da je igrao na toj poziciji u prvom timu.
Igrao je cijeli zivot kao napadac. Debitovao je kao napadac i prvih par kola i igrao, i zabijao.
Igrali smo mi protiv njega dok nije dosao u Zelju, bio robusan napadac.
Sigurno da se tu najbolje snalazi, ali pitanje koliko dobro. To je ipak pitanje za strucnjake i do procjene trenera.
Pošto ga lično poznajem, dok je trcao i radio van treninga, u svom rodnom mjestu je npr. cesto bio viđen kako trci ulicama i na lokalnom stadionu, tada je i mogao biti konkurencija. Od trenutka kad njegovu pažnju odvlace nocni klubovi, šiša i slicni fazoni, on pocinje da stagnira i nije se nikad vratio u formu. Talenat i znanje sigurno ima, pa našu školu je prošao, fali mu više individualnog truda i rada i bez sumnje bi mogao biti prvi napadac plavih u buducnosti. Svi treniraju na treninzima, i otprilike postignu slicne rezultate, on da bi dobacio koplje dalje, mora prihvatiti sportski život, u svakom smislu, i to je ono što ce napraviti razliku. Momak ima građu, robusan je, jak, ima nekog mangupluka i drskosti u sebi, nadajmo se i mentalnom dozivanju, pa da gledamo naš izdanak kako gazi sve redom i postaje prvi strijelac lige. :zeljeznicar1:
Cijeli život tvoja smo trupa!

vrbanjusa
Kontakt:

uto mar 07, 2017 1:53 pm

chile je napisao/la:
salle86 je napisao/la:

Da parafraziram porediti Cukaricki i Zelju, kao da poredis Vrbanjusu i recimo Vojvodinu.
Mali klubic iz Beograda koji je privatizovan i vlasnici nesto pokusavaju kao kod nas s Olimpicom.
Ne treba siriti pricu ali mene recimo pogodi pisanje gdje ce igrac iz takvog kluba u Zelju preci, redovno se potcjenjujemo ili precjenjujemo nije nijedno dobro.
Loše ti poređenje, Vrbanjuša je bolja od Vojvodine. Imamo toliko trofeja da svi u Novom Sadu mogu oluke promjeniti!
21 10 4

Petrović Slavko

Model1964

uto mar 07, 2017 2:03 pm

vrbanjusa je napisao/la:
chile je napisao/la:
salle86 je napisao/la:

Loše ti poređenje, Vrbanjuša je bolja od Vojvodine. Imamo toliko trofeja da svi u Novom Sadu mogu oluke promjeniti!
:pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak:
Ne samo oluke! Svo suđe da promjene pa još da ostane :DD:

Plavi orkestar
Kontakt:

uto mar 07, 2017 2:04 pm

Poceo i šuškavac procente uzimati.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Ajzea
Kontakt:

uto mar 07, 2017 2:06 pm

Hoce li ga nuditi nama?

vrbanjusa
Kontakt:

uto mar 07, 2017 2:07 pm

Model1964 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
chile je napisao/la:

On će meni Vrbanjušu dirati :D

Nego kad dođeš na Vrbanjušu javi se da te častim :ganja:
21 10 4

Petrović Slavko

Model1964

uto mar 07, 2017 2:10 pm

vrbanjusa je napisao/la:
uto mar 07, 2017 2:07 pm
Model1964 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:

On će meni Vrbanjušu dirati :D

Nego kad dođeš na Vrbanjušu javi se da te častim :ganja:
Dolazim na otvaranje Istoka :DD:
Ti napravi spisak svih koji su šta ružno rekli protiv Vrbanjuše. Neka po spisku stanu u red i svako neka sam sebi oplali dva šamara :)

avlami97
Kontakt:

uto mar 07, 2017 2:13 pm

Kralj Lendrić će nas najvjerovatnije napustiti na ljeto. Mujagić neće da produži. Dženis na posudbi. Stevo u poznim igračkim godinama. Mnogo pitanja.

Mislim da bi naši trebali popričati sa onim malim što ga je odškolovala ŠF Novi Grad i Olimpik (Nedim Hadžić), a trenutno je kod kona. Nešto se povezivao sa Benficom zimus. Znamo da je mali često u Kopu na Jugu i da je naš veliki navijač. Uz to, gdje je jesenas stao, nastavio je i u drugom dijelu, tj. nastavio je davati golove. Evo neki dan je dao 2 gola Olimpiku. Znam da ima ugovor sa konama do ljeta 2018., ali se takvi ugovori lako raskidaju jer je potpisan dok je bio maloljetan. Za nekih desetak dana će napuniti 18 godina. Samo naglas razmišljam.

http://sport1.ba/omladinski-fudbal/foto ... kama/77156
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u uto mar 07, 2017 2:21 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava