I to sto su prodali igraca za tu lovu su "tobože da napusti jedan Čukarički". Niti sam gdje imena spominjao niti me to zanima imamo ljude koji se tim u klubu bave, ali definitivno sam protiv precjenjivanja drugih i potcjenjivanja imena Zeljeznicar.Grbavica je napisao/la:chile je napisao/la: ↑uto mar 07, 2017 1:30 am"A maštamo o Ozegoviću koji bi tobože trebao napustiti jedan Čukarički da otaljava svoje dana po našim terenima"
Morao sam ovu recenicu izvuci fakat me dotukla pazi "jedan Čukarički", koliko mi sebe znamo podcijeniti to je cudo jedno (doduse ponekad i precjeniti).
Mislim izvini kolega forumas nisam znao da je Čukarički toliki gigant.
Svega se napise na ovoj temi ali nekad poneko izuje iz cipela.
ljudi su prodali igrača ovo ljeto za 2 miliona eura a mi? mislim da je to dovoljno da se spomene i da taj dečko ne dođe. uostalom, ovo nije menadžer da mi bacamo imena i lupamo napamet.
@slovenaci meni se činilo i baš sam gledo i pričo sa ljudima. rekoše da ništa nije dirano dugo već.
... situacija je da depilirani ode đaba
Kada bude to znao igrat će za Mainz ili EspanyolBraveheart je napisao/la: ↑uto mar 07, 2017 12:08 pmKada bude znao dodat loptu, i zavrsit akciju 1 na 1 sa golmanom IZVINIT CU SEAjzea je napisao/la: ↑uto mar 07, 2017 12:04 pmJos se nisi izvinuo Ivanu.Braveheart je napisao/la: ↑uto mar 07, 2017 12:02 pm
Svaka cast na komentaru, Stevo zapostavljen kao da je junior :S
On svojim iskustvom bi mogao mnogo toga donijeti dobroga, najvaznije konstantnost u igri.
A ovi hajmo reci mladji napadaci iz nase lige, zasigurno varijaju u kvaliteti od utakmice u utakmicu, pa covjek ne moze biti pametan i reci ko je dobar, a ko los.![]()
![]()
![]()
![]()
Laze Safet.Braveheart je napisao/la: ↑uto mar 07, 2017 12:37 pmhttp://sport1.ba/premijer-liga-bih/safe ... cara/77314
Izjava Safeta koja ce zacepit usta mnogimaNude ga, a u medije salju informacije kako je trazen na sve strane.
Ne pamtim da su mediji ikoga forsirali i navikivali kao njega, naravno placenim clancima da ga prodaju.
Ali evo istina izadje na vidjelo kad, tad.
A mogli su ga Zelji prodat za pola miliona. On bi sad vec bio u prvoj turskoj![]()
Meni jeste..Refresujes ga i opet vrati na isto..Radi desetak sekundi..Dodje sajla krana do sredine istoka i zastopa..I sve tako kad ga refresujem..
Nisam za vrijeme Juge pratio Želju (rodđen 86-e i van Sarajeva) ali Željo je tad bio hajmo reći u skipuni klubova 5-10 po svemu.chile je napisao/la: ↑uto mar 07, 2017 12:53 pmI to sto su prodali igraca za tu lovu su "tobože da napusti jedan Čukarički". Niti sam gdje imena spominjao niti me to zanima imamo ljude koji se tim u klubu bave, ali definitivno sam protiv precjenjivanja drugih i potcjenjivanja imena Zeljeznicar.Grbavica je napisao/la:chile je napisao/la: ↑uto mar 07, 2017 1:30 am"A maštamo o Ozegoviću koji bi tobože trebao napustiti jedan Čukarički da otaljava svoje dana po našim terenima"
Morao sam ovu recenicu izvuci fakat me dotukla pazi "jedan Čukarički", koliko mi sebe znamo podcijeniti to je cudo jedno (doduse ponekad i precjeniti).
Mislim izvini kolega forumas nisam znao da je Čukarički toliki gigant.
Svega se napise na ovoj temi ali nekad poneko izuje iz cipela.
ljudi su prodali igrača ovo ljeto za 2 miliona eura a mi? mislim da je to dovoljno da se spomene i da taj dečko ne dođe. uostalom, ovo nije menadžer da mi bacamo imena i lupamo napamet.
@slovenaci meni se činilo i baš sam gledo i pričo sa ljudima. rekoše da ništa nije dirano dugo već.
Na kraju nemam pojma ni o kakvom se igracu radi ali pisete kao da je rijec o igracu Reala, jedno je napisat nemamo love a drugo da napusti klub radi nas.
Defakto fulio si poentu mog posta.
Da parafraziram porediti Cukaricki i Zelju, kao da poredis Vrbanjusu i recimo Vojvodinu.salle86 je napisao/la: ↑uto mar 07, 2017 1:16 pm
Nisam za vrijeme Juge pratio Želju (rodđen 86-e i van Sarajeva) ali Željo je tad bio hajmo reći u skipuni klubova 5-10 po svemu.
Mnogi i dan danas žive misleći da je to tako. Treba se osvrnuti malo oko sebe, Beograd nije granatiran, Zagreb, Split, Vojvodina, Ljubljana itd...Sarajevo jeste. Koliko je grad vraćen u nazad toliko je i klub.
Nama je sigurno Željo br.1 na svijetu, onim malo realnijim br.5-6 na području bivše Juge, ali onim koji stvari gledaju nekim normalnim pogledom, nismo ni u top-10 po svim parametrima kad se uključe (finansije, infrastruktura, podrška vlasti/zajednice itd itd)
Da idemo naprijed, idemo....u to nema sumnje
Pošto ga lično poznajem, dok je trcao i radio van treninga, u svom rodnom mjestu je npr. cesto bio viđen kako trci ulicama i na lokalnom stadionu, tada je i mogao biti konkurencija. Od trenutka kad njegovu pažnju odvlace nocni klubovi, šiša i slicni fazoni, on pocinje da stagnira i nije se nikad vratio u formu. Talenat i znanje sigurno ima, pa našu školu je prošao, fali mu više individualnog truda i rada i bez sumnje bi mogao biti prvi napadac plavih u buducnosti. Svi treniraju na treninzima, i otprilike postignu slicne rezultate, on da bi dobacio koplje dalje, mora prihvatiti sportski život, u svakom smislu, i to je ono što ce napraviti razliku. Momak ima građu, robusan je, jak, ima nekog mangupluka i drskosti u sebi, nadajmo se i mentalnom dozivanju, pa da gledamo naš izdanak kako gazi sve redom i postaje prvi strijelac lige.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto mar 07, 2017 8:51 amIgrao je cijeli zivot kao napadac. Debitovao je kao napadac i prvih par kola i igrao, i zabijao.kontranogama je napisao/la: ↑uto mar 07, 2017 8:31 amZa vas koji znate vise pitanje Kakva je sansa da se Dzenis vrati i priprema kao zamjena za Ivana. Koliko ja znam Dzenis je centarfor ali se slabo sjecam da je igrao na toj poziciji u prvom timu.
Igrali smo mi protiv njega dok nije dosao u Zelju, bio robusan napadac.
Sigurno da se tu najbolje snalazi, ali pitanje koliko dobro. To je ipak pitanje za strucnjake i do procjene trenera.
Loše ti poređenje, Vrbanjuša je bolja od Vojvodine. Imamo toliko trofeja da svi u Novom Sadu mogu oluke promjeniti!chile je napisao/la: ↑uto mar 07, 2017 1:47 pmDa parafraziram porediti Cukaricki i Zelju, kao da poredis Vrbanjusu i recimo Vojvodinu.salle86 je napisao/la: ↑uto mar 07, 2017 1:16 pm
Nisam za vrijeme Juge pratio Želju (rodđen 86-e i van Sarajeva) ali Željo je tad bio hajmo reći u skipuni klubova 5-10 po svemu.
Mnogi i dan danas žive misleći da je to tako. Treba se osvrnuti malo oko sebe, Beograd nije granatiran, Zagreb, Split, Vojvodina, Ljubljana itd...Sarajevo jeste. Koliko je grad vraćen u nazad toliko je i klub.
Nama je sigurno Željo br.1 na svijetu, onim malo realnijim br.5-6 na području bivše Juge, ali onim koji stvari gledaju nekim normalnim pogledom, nismo ni u top-10 po svim parametrima kad se uključe (finansije, infrastruktura, podrška vlasti/zajednice itd itd)
Mali klubic iz Beograda koji je privatizovan i vlasnici nesto pokusavaju kao kod nas s Olimpicom.
Ne treba siriti pricu ali mene recimo pogodi pisanje gdje ce igrac iz takvog kluba u Zelju preci, redovno se potcjenjujemo ili precjenjujemo nije nijedno dobro.
vrbanjusa je napisao/la: ↑uto mar 07, 2017 1:53 pmLoše ti poređenje, Vrbanjuša je bolja od Vojvodine. Imamo toliko trofeja da svi u Novom Sadu mogu oluke promjeniti!chile je napisao/la: ↑uto mar 07, 2017 1:47 pmDa parafraziram porediti Cukaricki i Zelju, kao da poredis Vrbanjusu i recimo Vojvodinu.salle86 je napisao/la: ↑uto mar 07, 2017 1:16 pm
Mali klubic iz Beograda koji je privatizovan i vlasnici nesto pokusavaju kao kod nas s Olimpicom.
Ne treba siriti pricu ali mene recimo pogodi pisanje gdje ce igrac iz takvog kluba u Zelju preci, redovno se potcjenjujemo ili precjenjujemo nije nijedno dobro.
On će meni Vrbanjušu diratiModel1964 je napisao/la: ↑uto mar 07, 2017 2:03 pmvrbanjusa je napisao/la: ↑uto mar 07, 2017 1:53 pmLoše ti poređenje, Vrbanjuša je bolja od Vojvodine. Imamo toliko trofeja da svi u Novom Sadu mogu oluke promjeniti!chile je napisao/la: ↑uto mar 07, 2017 1:47 pm
Da parafraziram porediti Cukaricki i Zelju, kao da poredis Vrbanjusu i recimo Vojvodinu.
Ne treba siriti pricu ali mene recimo pogodi pisanje gdje ce igrac iz takvog kluba u Zelju preci, redovno se potcjenjujemo ili precjenjujemo nije nijedno dobro.![]()
![]()
![]()
![]()
Ne samo oluke! Svo suđe da promjene pa još da ostane![]()
Dolazim na otvaranje Istoka