Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 06, 2017 4:18 pm

Jest da su mi kao navijacu prioritet igre Zelje na zelenom terenu i to je ono sto me moze najcesce i najvise obradovati, danas citam da smo produzili saradnju tj. sponzorstvo sa Sarajevo osiguranjem i Pennyem i to mi potvrdjuje jos jednom da smo trenutno na pravom putu. Privatnici prepoznaju nacin poslovanja, posten pristup, pravu pricu. I sto Miske kaze, klub ce izgradit tim, tim nikad nece izgradit klub. Klub se gradi i udareni su mu pravi temelji, na dobrom smo putu. Samo treba nastaviti ovako i ustrajati, a rezultati moraju doci, moraju!

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon mar 06, 2017 4:20 pm

LARS1921 je napisao/la:slika
Mocno izgleda reklamama, još samo kad se stolice postave i ulaz + stepenice našminkaju

theOriginals 1921
Kontakt:

pon mar 06, 2017 4:21 pm

cikazubo je napisao/la:
pon mar 06, 2017 2:48 pm
AsharaK je napisao/la:
pon mar 06, 2017 2:35 pm
cikazubo je napisao/la:
pon mar 06, 2017 2:33 pm
Ja išao juče i reče mi ženska da moraš biti novi korisnik odnosno da nisi imao uopšte acc ranije, ja se registrovao prošle sedmice zbog one nagradne igre na hayatu da pogađam rezultat nisam ništa uplaćivao na taj e- novčanik kad juče kao nažalost morate biti novi korisnik tj na licu mjesta morate napraviti svoj prvi račun..
msm da to nema veze, bar drug je imao od prije i dobio taj bonus
I meni jaran tako reče kao ako nisi ništa stavljao na račun možeš, ja odem u poslovnicu u kovačićima kaže mi moraš ovdje novi acc napravit da bi iskoristio taj bonus. Probaću negdje drugo možda je do te žene.
ja jutros iskoristio predao kartu i dao IBI koda(vas broj racuna) lego cener na racun i vec otiso :pljesak:

salle86
Kontakt:

pon mar 06, 2017 4:23 pm

Dominic je napisao/la:
pon mar 06, 2017 2:47 pm
BabOsim je napisao/la:
pon mar 06, 2017 2:46 pm
Šta ovo prvo kola lige 6 vjerovatno protiv Radnika?
Ovo je simulacija na osnovu trenutnog poretka, ali vrlo moguca. Puno toga je u nasim rukama vec za vikend.
kolike su šanse da raspalo sarajevo dobije truhli široki te ubuđalu slobodu u tuzli ?
male :D
zato smo minimum drugi
(ovo raspali, truhli i uduđala su samo asocijacije na trenutnu "formu")
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

chile
Kontakt:

pon mar 06, 2017 4:26 pm

Elegant je napisao/la:
pon mar 06, 2017 3:11 pm
U međuvremenu za one koji ne znaju ... nova uposlenica FK Zeljeznicar.
Spoiler:
slika
:karanje:
dobra :violina:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

salle86
Kontakt:

pon mar 06, 2017 4:27 pm

zašto su ovi centralni ulazi za guzonje širi nego naši sa strane
jesu to njihove guzice veće (mislim garant jesu ali to je diskriminacija)
:D :D :D

EDIT: jel se ovo već farba ispred 2 ulaza ili je daska za šalovanje plaho žuta
Zadnja izmjena: salle86, dana/u pon mar 06, 2017 4:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

BabOsim
Kontakt:

pon mar 06, 2017 4:28 pm

delinjo je napisao/la:
Okolele je napisao/la:
pon mar 06, 2017 3:31 pm
delinjo je napisao/la:
pon mar 06, 2017 3:26 pm
jel vrijeme da Sarajevo kiksa ?
Dobro bi bilo kad bi Siroki poludio sljedece kolo i nekim cudom dobio Sarajevo a da Sloboda izgubi od Radnika jer bi u zadnjem kolu Sloboda morala zapeti protiv pitara da ne izgubi s obzirom da Siroki igra kuci sa Olimpicom..Ali sta bi bilo kad bi bilo..Idemo mi dobijati utakmicu po utakmicu a konkurenti ce kiiksati kad tad.. :kafa:
i meni se to vrti po glavi majke mi ... idealan scenarij ...
Idealnije bi bilo da Sloboda uzme Radnika a i da pitari uzmu Sirokog uz kiks zrinje protiv Mladost. U tom scenariju Zrinja bi se uzdrmala još više, a mi bi dobili bolju komociju s tim sto cemo biti udaljeni i od Radnika i Slobode. Pitari cu bitu uvjeren da je titula njihova, iako jos nisu odigrali protiv solidne ekipe ove godine, liga 6 ce ih gadno ošamariti. Nama je najbitnije da Zrinju izbacimo iz ritma, za kone cemo lako.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon mar 06, 2017 4:29 pm

tribina izgleda jos bolje uzivo nego na slikama prije izgradnje... ufff... jedva cekam april da pogledam mec sa istoka :D
100/94/37/34 - i to je to!

salle86
Kontakt:

pon mar 06, 2017 4:33 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
pon mar 06, 2017 4:29 pm
tribina izgleda jos bolje uzivo nego na slikama prije izgradnje... ufff... jedva cekam april da pogledam mec sa istoka :D
ma 100puta bolje uživo
ja protiv mladosti sad bar 70 minuta utakmice sam ustvari gledao tribinu
zato sam možda i među najzadovoljnijim samom utakmicom
hhhh
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Tryg
Kontakt:

pon mar 06, 2017 4:39 pm

Samo rinaZe gori raja :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

sajo10
Kontakt:

pon mar 06, 2017 4:40 pm

Imali kakvi novi fotki istoka? Gledam na videu da se dosta uradilo u zadnji dana i polahko tribina dobija svoj pravi izgled :klanjase: 8-)

Hadzijalagic
Kontakt:

pon mar 06, 2017 4:51 pm

Onaj zadnji ulaz na sjeveru do istoka ja bih zabetoniro i onih 5-6 redova sjevera pripojio istoku :) Taman do onih prvih stepenica na sjeveru..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

salle86
Kontakt:

pon mar 06, 2017 5:03 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
pon mar 06, 2017 4:51 pm
Onaj zadnji ulaz na sjeveru do istoka ja bih zabetoniro i onih 5-6 redova sjevera pripojio istoku :) Taman do onih prvih stepenica na sjeveru..
za ulaz :palacgore:

što se tiče stolica i ja sam isto o tome razmišljao i mišljenja sam da bi bilo korisno da se tu napravi tampon zona

friška slika nedovršenog dijela istoka

slika
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

reks1
Kontakt:

Nakon sto sam pogledao simulaciju moguceg rasporeda jasno je da ce nam trebati mnogo vise strpljenja .Ne vjerujem da ce iko prekucati ovu ligu za prvaka,Bogami ce trebati podosta pameti a i srece da se ovo uzme.Sve je ovo novo za sve pa i za nas navijace gdje cemo trebati u poslije svake tekme ,ma kakva ona bila,URADITI jedan kvalitetan reset i iznova sljedece kolo jurisati na stadion i bezuslovno bodriti momke..Sto manje mudrovanja kad krene to finalno ludilo.
Nadam se da ce i tim dizati formu,pojacati kako duel igru tako i igru na malom prostoru i sa sto manje mlataranja rukama i gledanja kako ti se suigrac pati sa dvojicom na ledjima
Znaci svaka nova utakmica nosi potpuno drugu pricu a zahtijeva potpuno istu nasu i bezuslovnu podrsku.Jedino tako mozemo biti vjetar u ledja kako momcima tako i upravi.Nisam pristalica kolektivnog misljenja ali ovdje navijacko tijelo tokom te lige mora biti naprosto bezuslovno i konstantno,bez oscilacija kao sto smo sad imali od Krupe do Mladosti.Jedno je igrati za Zrinjski Krupu,voditi Radnik a sasvim druga prica je igrati za nas i kone.Kazu da je jedan od razloga dobrih igara trenutnog lidera sto nema pritiska kako sa tribina tako ni iz uprave.A za analize i price jesam ti reko i sl bice sasvim dosta vremena ljetos.

avlami97
Kontakt:

pon mar 06, 2017 5:15 pm

Ko kaže da ne znamo igrati lijepo, sa puno pasova, lopti u prostor, odličnih centaršuteva, duplih pasova, šuteva sa distance, pogođenih prečki, nedosuđenih penala...protivniku smo dozvolili da jednom-dva puta šutne prema golu...kontrolisali smo tekmu...ma sve za pet. :, osim...D

phpBB [video]
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Plava Porodica
Kontakt:

pon mar 06, 2017 5:25 pm

Joj Zerka iz glave te izbit ne mogu.
Koji te kura.c takvu napravi pa sta je onoo
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salle86
Kontakt:

pon mar 06, 2017 5:29 pm

reks1 je napisao/la:
Nakon sto sam pogledao simulaciju moguceg rasporeda jasno je da ce nam trebati mnogo vise strpljenja .Ne vjerujem da ce iko prekucati ovu ligu za prvaka,Bogami ce trebati podosta pameti a i srece da se ovo uzme.Sve je ovo novo za sve pa i za nas navijace gdje cemo trebati u poslije svake tekme ,ma kakva ona bila,URADITI jedan kvalitetan reset i iznova sljedece kolo jurisati na stadion i bezuslovno bodriti momke..Sto manje mudrovanja kad krene to finalno ludilo.
Nadam se da ce i tim dizati formu,pojacati kako duel igru tako i igru na malom prostoru i sa sto manje mlataranja rukama i gledanja kako ti se suigrac pati sa dvojicom na ledjima
Znaci svaka nova utakmica nosi potpuno drugu pricu a zahtijeva potpuno istu nasu i bezuslovnu podrsku.Jedino tako mozemo biti vjetar u ledja kako momcima tako i upravi.Nisam pristalica kolektivnog misljenja ali ovdje navijacko tijelo tokom te lige mora biti naprosto bezuslovno i konstantno,bez oscilacija kao sto smo sad imali od Krupe do Mladosti.Jedno je igrati za Zrinjski Krupu,voditi Radnik a sasvim druga prica je igrati za nas i kone.Kazu da je jedan od razloga dobrih igara trenutnog lidera sto nema pritiska kako sa tribina tako ni iz uprave.A za analize i price jesam ti reko i sl bice sasvim dosta vremena ljetos.
ja samo znam da ćemo radniku ogaditi fudbal
najgori mjesec u historiji kluba ih čeka :D
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

BabOsim
Kontakt:

pon mar 06, 2017 5:30 pm

Raspada se Sloboda, po svemu sudeci i Ordaga ode za AIK.

BabOsim
Kontakt:

pon mar 06, 2017 5:31 pm

salle86 je napisao/la:
reks1 je napisao/la:
ja samo znam da ćemo radniku ogaditi fudbal
najgori mjesec u historiji kluba ih čeka :D
slika

dell21
Kontakt:

pon mar 06, 2017 5:49 pm

Plava Porodica je napisao/la:
pon mar 06, 2017 5:25 pm
Joj Zerka iz glave te izbit ne mogu.
Koji te kura.c takvu napravi pa sta je onoo
Covjeku treba dati desetogodišnju dzaba :D

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava