Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Mirek11
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 12, 2017 2:06 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
ned feb 12, 2017 1:11 pm
Samo mogu reci da je grehota bilo šta loše reci pa cak i pomisliti ovim ljudima u upravi.Sto se mene tice ja bih ih dozivotno tu ostavio.Valjalo se izboriti a i dalje boriti sa dušmanima kojih nije malo i to u drzavi u kojoj se zakon ne poštuje a svaki uspjeh ili pokušaj napredka sasjeca u korjenu a to sve zbog licnih interesa pojedinaca,zavisti i ljubomore.Ja Misketu i ostalim clanovima uprave zelim puno dobrog zdravlja i srece u zivotu.
:palacgore:
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

salle86
Kontakt:

ned feb 12, 2017 2:08 pm

SanMan je napisao/la:
sub feb 11, 2017 10:41 pm
Čovjek ima svoje i uredu. Možda se razumije više od nas nekih u te stvari, ali ima i nas koji mislimo da se netreba sve objavljivati. Ja sam prvi da se ne objavljuje sve, posebno ugovori sa igračima. Kao navijaču baš mi je to višak.
@veteran smatram da lars sad nije pogriješio a i da jeste nema opravdanja za tvoju reakciju (pogotovo zbog nick-a)
ma nećemo se lagati
ovakvim ljudima (ters insan na bosanskom) nije teško pronaći nešto šta im smeta
jer vazda toga ima
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

kremenko

ned feb 12, 2017 2:10 pm

Jug ce imati 5 redova vise od Sjevera i Istoka.
:karanje:
Ako ne bude zdenki na Jugu,u coskove se moze uglaviti kakva zgrada ili nesto :D
Gradi Zeljo,boli te Q
:zeljeznicar1:
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

cala
Kontakt:

ned feb 12, 2017 2:12 pm

Najdraze mi je sto su objavili cifre za raskid ugovora jer se o tome bas lupalo po forumima, medijima. Bas se islo u krajnost da smo pola istoka potrosili na raskide.

damirfile
Kontakt:

Odradili dobar prelazni rok da su pitali navijace ne bi niko imao sta reci protiv zebe,zakarica, kerle, muse... po meni nije moglo bolje.
Tribinu gradimo za mjesec dana cemo stajati na njoj uveliko se priprema teren za jug ... Ako neko ima nesto protiv ovih ljudi stvarno nije dobar u glavu.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned feb 12, 2017 2:17 pm

kremenko je napisao/la:
Gradi Zeljo,boli te Q
takodjer mi je palo na pamet da su one dvije kocke umjesto zdenki zapravo dva objekta.
ukoliko bi to bilo tako, bio bi dobar potez.
to mogu biti kancelarijski prostori, stambene jedinice za nase igrace ili mlade talente, klubske prostorije do izgradnje zapada....
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 12, 2017 2:18 pm

Nisam u mogucnosti do veceras pogledati izvjestaj sa skupstine, pa ako ko moze u kratkim crtama napisati , kopka me bas.
I cestitke Edinu na 18.golu u prvenstvu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

damirfile
Kontakt:

ned feb 12, 2017 2:19 pm

Bravo dzeko ..

storm_raider
Kontakt:

ned feb 12, 2017 2:19 pm

cala je napisao/la:
Najdraze mi je sto su objavili cifre za raskid ugovora jer se o tome bas lupalo po forumima, medijima. Bas se islo u krajnost da smo pola istoka potrosili na raskide.
Islo se cak dotle da su pare koje su uplacivane za stolice preusmjerene za to. Uzasno, neka se stide! Naravno, sve je podgrijala vijest o "Propasti dinastije Misimovic". Onaj tekst treba uokviriti i sacuvati, cisto da se ne zaboravi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

kremenko

ned feb 12, 2017 2:21 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
ned feb 12, 2017 2:17 pm
kremenko je napisao/la:
Gradi Zeljo,boli te Q
takodjer mi je palo na pamet da su one dvije kocke umjesto zdenki zapravo dva objekta.
ukoliko bi to bilo tako, bio bi dobar potez.
to mogu biti kancelarijski prostori, stambene jedinice za nase igrace ili mlade talente, klubske prostorije do izgradnje zapada....
Po meni bi to bilo najbolje. U jedan cosak stavis zgradu sa kancelarijama i izdajes npr nekoj banci,a na drugoj strani nesto slicno sa prostorijama kluba ili hotel za mlade igrace koji dolaze van Sarajeva ili i to izdas banci da lova stalno kapa :karanje:
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

salle86
Kontakt:

ned feb 12, 2017 2:22 pm

kremenko je napisao/la:
sub feb 11, 2017 11:02 pm
1. Evropa minimum ove sezone.
Kako ? Sta ?
Ne zanima me.
Ako je ne bude,treba da idu svi do jednog,taman da mi rahmetli otac gore sjedi.
2. Nastavak na gradnji stadiona.
JUG ili teren?
Svejedno,samo da se radi i ide naprijed. Centimetar? Centimetar,ali samo naprijed.
Nazad vise nema,navijaci,ljudi svih profila su odvojili za Istok,odvojit ce i za Jug. To im je obaveza.
3. Izvjestaj?
Sve dok poslujemo sa nulom ili pozitivno,po meni je sve ok. Detalji me ne zanimaju.
Hvala
:palacgore:
otprilike to je tako i tako treba da razmišljaju svi koji nemaju neke skrivene namjere
europa je OBAVEZNA, stadion se takođe treba nastaviti "dograđivati" ali sve mdok ima priliva sredstava za to
Izvještaj? - kako kažeš sve dok smo u plusu to je sasvim OK
Pa ja bih rekao i da smo u minusu ovih 300k meni bi to bilo OK jer treba napomenuti da smo prošle godine u obnovi stadiona i pripremi za europu dali 0,5 miliona (od toga je pola iz redovnog budžeta)
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSON
Kontakt:

ned feb 12, 2017 2:23 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Nisam u mogucnosti do veceras pogledati izvjestaj sa skupstine, pa ako ko moze u kratkim crtama napisati , kopka me bas.
Dejan Nikolic - Uporedio transfere nas i drugih klubova u zadnje 4,5 godine, izneseni podaci koliko je potrošeno na raskide, kako je biran trener
Misimovic - Ocekuje se prodaja 919 karata za istočnu tribinu, ide prijedlog da svi clanovi skupstine za Jug daju doprinos, kada bude konferencija za jug znaci da je skupljeno 50% sredstava, a u ovih par mjeseci raditi ce se papirologija
Oni izloZi na sjeveru radnje ce biti riješene, vjerovatno neko "platno" ce se koristiti 22 hiljade bi koštalo, a prodavati će se i reklame
SDu ostao plavi zamak i neki dio ispod plavog zamka, i nece se mijesat u daljnju gradnju
Malo o omladinskom pogonu, bice vjerovatno 100 stipendista ili kako vec, moraju se povecati plate trenerima jer cemo ih u suprotnom izgubiti
Strucni stab je dobio sve, ocekuje se sve od njih

bilo je jos tu, ali valja ti i video pregledat :D

salle86
Kontakt:

ned feb 12, 2017 2:26 pm

Vrag je napisao/la:
sub feb 11, 2017 11:40 pm
delinjo je napisao/la:
sub feb 11, 2017 11:25 pm
Vrag je napisao/la:
sub feb 11, 2017 11:20 pm

Vise kvari sto se ne moze svariti kontra/drugacije misljenje/stav
ti znaas da sam ja prvi par puta stajao iza tvog misljenja i slagao se jel tako brate ???

dok sam ja tu nece biti jednoumlja niti treba to....
Ma znam, poštujem.
Samo kazem sta vise sjebe temu. To sto nece raja da svari drugačije mišljenje nego upravo to drugacije mišljenje. I na kraju te etiketira SD-ovcem
a šta treba svariti
kažu ti ljudi sve (ne sve u detalje, koliko je KM-ova otišlo na armaturu, koliko na cimenat, koliko na kran :D) i ti dramiš zbog ovog u zagradi
post za postom forsira se ista priča i od toga se pravi haman razlog za linč jer kao eto ne znamo gdje je otišla svaka marka
boli me bolan južnije od duše gdje je, dok smo u plusu, dok ima pomaka na terenu a i na "tribinama"
nije moje da znam koliko para butmir daje svojim radnicima a haman da smo i do tog došli da nas sve zanima...
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

ned feb 12, 2017 2:28 pm

MrRiccoli je napisao/la:
sub feb 11, 2017 11:55 pm
Dok god klub izmiruje sve svoje obaveze i pored toga uspijeva da ulaze u stadion, vraca stare dugove, a ne pravi nove za mene je ovo najbolja uprava poslije rata. Neko kaze na bruto plate smo dali Bajica, Amira i Memiju, ali zato nekad prije ne bi znali ni na sta smo dali i gdje je i po cijim dzepovima zavrsilo

Sent from my C5303 using Tapatalk
:pljesak: :pljesak: :pljesak:
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 12, 2017 2:29 pm

LARS1921 je napisao/la:
ned feb 12, 2017 2:23 pm
Plava Porodica je napisao/la:
Dejan Nikolic - Uporedio transfere nas i drugih klubova u zadnje 4,5 godine, izneseni podaci koliko je potrošeno na raskide, kako je biran trener
Misimovic - Ocekuje se prodaja 919 karata za istočnu tribinu, ide prijedlog da svi clanovi skupstine za Jug daju doprinos, kada bude konferencija za jug znaci da je skupljeno 50% sredstava, a u ovih par mjeseci raditi ce se papirologija
Oni izloZi na sjeveru radnje ce biti riješene, vjerovatno neko "platno" ce se koristiti 22 hiljade bi koštalo, a prodavati će se i reklame
SDu ostao plavi zamak i neki dio ispod plavog zamka, i nece se mijesat u daljnju gradnju
Malo o omladinskom pogonu, bice vjerovatno 100 stipendista ili kako vec, moraju se povecati plate trenerima jer cemo ih u suprotnom izgubiti
Strucni stab je dobio sve, ocekuje se sve od njih

bilo je jos tu, ali valja ti i video pregledat :D
Hvala ti @larss.
Sta bi mi bez tebe :)

Najvise mi upade u oci ovih 919. karata? Desetogodisnjih? Pa jel realno :klanjase2:

P.s. Kakav se ovo boom najavljuje, @gavrane na raport.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

kontranogama
Kontakt:

ned feb 12, 2017 2:35 pm

Sve ovo je razlog da se previse ne hvatamo svake stvari koju neko lupi na forumu ili po medijima. uprava suti i radi i kad je vakat kaze nam ste se uradilo. Nece sad svako jutro da nam uz kaficu pricaju sta je ko uradio.
Svaka im cast, da nam jos dugo kroje kapu.
Valjda smo skontali da rade u interesu kluba i treba da nas prestane boliti neka stvar za sitnice. Nase je da dolazimo na utakmice i ucestvujemo u akcijama kolko ko moze.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

LARSSON
Kontakt:

ned feb 12, 2017 2:41 pm

Ajzea
Kontakt:

ned feb 12, 2017 2:42 pm

Senad Misimovic: "Juzna tribina je harizma ! Jjuzna tribina je prica, historija ! Nasi navijaci, koji imaju kapacitet da poslije tri uzastopna poraza razluce bitno od nebitnog, zasluzuju jug ! Nasi navijaci zasluzuju kop, i imat ce ga ! "

Ovaj covjek iz mrtvih dize..

storm_raider
Kontakt:

ned feb 12, 2017 2:43 pm

Samo se nadam da se necemo predati onoj tipicnoj za nas: ako je transparentnost na nivou odmah mislimo da mi nesto odlucujemo. Mi smo navijaci i to je to. Samim tim ne snosimo odgovornost za lose rezultate, kao ljudi koji rade u klubu. Pozdravljam ovu transparentnost, jer je to znak povjerenja i zelje za gradjenjem istog. A povjerenje je dvosmjerna ulica. Samo se nadam da ova transparentnost nece biti sa 2 ostrice. Do sada bih rekao da smo svi polozili ispit. I pored losih rezultata, imali smo kapaciteta da shvatimo neke stvari i da podrzimo ove ljude koji rade u klubu. Naravno, od sportskog segmenta hocemo SVE!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned feb 12, 2017 2:45 pm

puno se prica o finansijskom izvjestaju a garantujem da kada bi ga klub objavio u izvornom obliku 99% onih koji naglabaju oz njega ne bi mogli skontati dvije stvari.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava