U biti bar 80% stvari sa skupstine navijaca ne zanima i ne tice se.Veteran je napisao/la:Ne smiješ pitati druže, odmah si zaskočen da si kontraš...i da si kontra uprave...chile je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 11:01 pmNa ovom broju prosutnih clanova se mora poraditi da nije doslo 3-4 covjeka pa da kazes nisu mogli bolest, neizostavne obaveze ali da fali 1/3 vec je mnogo prem da se skupstina odrzava 2x godisnje ako se ne varam.Veteran je napisao/la:Možda je greška Upravnog, ili nadzornog odbora, ne znam fakat ko se pita, što ovaj put (ni) su trasparentni. JA sam pročitao da je na skupštini bilo 39 ljudi. Skupštinu čini 54 člana. To je ono što ja kao obični navijač znam. I čitaj (ako već komentarišeš) šta sam pisao o radu uprave u nekim od segmenata, i kakve sam ocjene(moje lične) dao...
Sta je razlog tolikog izostanka to je pitanje koje bi trebalo da postavimo i mi a i ljudi u klubu sami sebi.
Jesamli napiso da su novinari glupi i tupi.chile je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 11:09 pmTo su negdje trebali u izvjestaju ubaciti ne svracaju svi na org tj. veoma mali broj je onih koji su to procitaliigla je napisao/la:mislim da je momak na orgu objasnio da su neki članovi skupštine promovisani na neke pozicije, tako da ispada da više nema 54 člana, te da će se i to vremenom rješavati.
Ma brate sve OK. Preozbiljan sam čovjek i previše sam prošao da ne bih rekao šta mislim. I uvijek ću. Popušit ću im ako uzmu titulu, ali tjeraću ih prvi ako ne izbore Europu. To je definicija navijača. Ne volim samo one koji na svaki post imaju da kažu nešto u zaštitu uprave. Ja ih niti jedne sekunde nisam napao, niti imam nešto protiv njih, ali ako mi se nešto ne sviđa ja kažem. Nekima od njih imam priliku reću lice, a nekima ovako, jer znam da dođe do njih...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 11:07 pmMa ko ti je to rekao Veteran, nemoj ni ti pretjerivati i globalizovat jbg..
Bude 1-2 takva komentara, a ostali pokusavaju diskutovati, pricati.
Posteno samo, svako ima pravo da kaze sta zeli, ali treba pisati i kad je dobro i lose, a ne samo kad treba nesto kritikovati (ne mislim na tebe, nemoj me napadat)
Đe tryag, hajmo o kokamaPlava Porodica je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 11:06 pm![]()
![]()
Ovde kod nas sve magistri grob te yebo..
Omladino dolazite da suplju prosipamo, nego ovakve gluposti da citam..
Ja te razumijem i podržavam!Veteran je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 11:14 pmMa brate sve OK. Preozbiljan sam čovjek i previše sam prošao da ne bih rekao šta mislim. I uvijek ću. Popušit ću im ako uzmu titulu, ali tjeraću ih prvi ako ne izbore Europu. To je definicija navijača. Ne volim samo one koji na svaki post imaju da kažu nešto u zaštitu uprave. Ja ih niti jedne sekunde nisam napao, niti imam nešto protiv njih, ali ako mi se nešto ne sviđa ja kažem. Nekima od njih imam priliku reću lice, a nekima ovako, jer znam da dođe do njih...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 11:07 pmMa ko ti je to rekao Veteran, nemoj ni ti pretjerivati i globalizovat jbg..
Posteno samo, svako ima pravo da kaze sta zeli, ali treba pisati i kad je dobro i lose, a ne samo kad treba nesto kritikovati (ne mislim na tebe, nemoj me napadat)
Kome se ne sviđa moje pisanje, neka preskoče, ništa jednostavnije. Laganini samo. Neka se mi raspravljamo, bitno je da ekipa funkcioniše, ja odavno nisam bio zadovljniji i optimističniji...
ti znaas da sam ja prvi par puta stajao iza tvog misljenja i slagao se jel tako brate ???
Neki dan napisah Fan zonaModel1964 je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 9:04 pmSanMan je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 8:53 pmTo ušla lova od Fudinih košpa u budžetModel1964 je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 8:51 pm
Dan kada je tekma u Dolini.
Tada se organiziraju još kakve dodatne stvari sve u cilju da navijaci ostanu što duže i ostave koju marku više. Isto tako daje se mogucnost zainteresiranim firmama da sarađuju i predstave i prodaju svoje proizvode i usluge.
Po ovome sudeci teško ce Fudo više u Dolini prodavati košpe. U LJ kada je tekma, svi koji hoce nešto prodati moraju preko kluba. To važi za stadion i oko njega. Predstavljanje novog Golfa na Stožicama košta za Olimpijine tekme 15 iljada eura, kada him igra repka 25 iljada. Zainteresirani mora dati ponudu i scenariji događanja. Ako zajebe noga zauvjek. Pivare za eskluzivu tocenja placaju 10 milja.... pa ti vidi
Cesto sam u Engleskoj pa pogledam koju tekmu. Tamo, sok, sendvic, zvake u takozvanoj fan zoni reketiraklub. Na stadionu stjuardesa
ti proda sve što ti treba, od šala do maramica sa logom kluba.
PS
Poslovni rezon je jasan.
Tvoj proizvod i moguca zarad je xy klubu ide % od te cifre![]()
I to je posteno, vjerujem da svi tako misle, dobro ne bas sviVeteran je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 11:14 pmMa brate sve OK. Preozbiljan sam čovjek i previše sam prošao da ne bih rekao šta mislim. I uvijek ću. Popušit ću im ako uzmu titulu, ali tjeraću ih prvi ako ne izbore Europu. To je definicija navijača. Ne volim samo one koji na svaki post imaju da kažu nešto u zaštitu uprave. Ja ih niti jedne sekunde nisam napao, niti imam nešto protiv njih, ali ako mi se nešto ne sviđa ja kažem. Nekima od njih imam priliku reću lice, a nekima ovako, jer znam da dođe do njih...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 11:07 pmMa ko ti je to rekao Veteran, nemoj ni ti pretjerivati i globalizovat jbg..
Kome se ne sviđa moje pisanje, neka preskoče, ništa jednostavnije. Laganini samo. Neka se mi raspravljamo, bitno je da ekipa funkcioniše, ja odavno nisam bio zadovljniji i optimističniji...