Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 11, 2017 10:30 pm

Nejma izvješca iz Turkey, nejma izvješca iz Bristol namah belaj na forumu :)
Jesmo se raspuščali i razmazili :roll:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

maxum1921
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:31 pm

Finansijski izvjestaj nije ni dostavljen, niti usvojen jer isti nije gotov. Revidirani ce tek da se dostavi. Ovo u izlaganju je bio prikaz rada kroz cifre.
Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar...

Veteran1965
Kontakt:

delinjo je napisao/la:
sub feb 11, 2017 10:19 pm
Veteran je napisao/la:
sub feb 11, 2017 10:09 pm
Razočaran žestoko....vjeruj mi....kad buraz kreneš jesti govna jedi ih do kraja....tamo gdje trebaš da budeš mangup i namazan, tamo nisi...bjež ba provale prave...
sad da ja malo sa tobom prodiskutujem ozbiljno ako mogu....zanima me par stvari....prva ...kako znas da izvjestaj nije ok ??? druga stvar koja me zanima je to zasto mislis da Adis ne moze pomoci ??? treca stvar cime konkretno jos nisi zadovoljan i obrazlozi zasto ako nije problem ??
Ne želim fakat ulaziti u dubinu, i doljevati ulje na vatru. Nisam zadovoljan nikako današnjom skupštinom, niti informacijama koji su prezentovani navijačima i javnosti. Nemam obavezu nikome ovdje to posebno obrazlagati. cijeli dan pišem i iz toga se može sve izčitati. Ko hoće. Dozvolite da ovdje postoji neko ko može reći da mu se nešto u radu ove uprave ne sviđa, bez da to pismeno obrazlaže.
Napisao sam i za Bakira, i Peštu i Adisa...sve danas....to je moje mišljenje. PREDSJEDNIK SKUPŠTINE ŽELJE sunce ti yebem to mora IME BITI!!! Da kažeš, šampion x puta, za rperezentaciju x nastupa...internacionana karijera x uspjeha...imamo mi takvih, a nama glavni argument čovjek voli Želju, hajte ba...
30% skupštine nije bilo prisutno danas, i to nešto govori...
Ja cijenim sve što se radi, svaka čast, ali kad se sa nečim ne slažem, kada mi nešto ne godi ja kažem, pa kud puklo da puklo...klimanja glavom neće biti, aiskreno čini mi se da je sve više toga....
Samo 5% i ni stolice više!!!!

avlami97
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:33 pm

slika

Za uspomenu i dugo sjećanje...plivam ti :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

LARSSON
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:34 pm

avlami97 je napisao/la:
sub feb 11, 2017 10:33 pm
slika

Za uspomenu i dugo sjećanje...plivam ti :D
A ovo mu je kad sazna presudu

slika

Veteran1965
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:36 pm

maxum1921 je napisao/la:
Finansijski izvjestaj nije ni dostavljen, niti usvojen jer isti nije gotov. Revidirani ce tek da se dostavi. Ovo u izlaganju je bio prikaz rada kroz cifre.
To ti kažem....kada će ga skupština usvojiti Bgt? Nije trebalo organizovati skupštinu bez potpunog finansijskog izvještaja. Cijeli dan čitam, i prvi put vidim ovu informaciju..o tome govorim...

Vrag

Ako se nemas cega stiditi zasto kriti ?
Dosao, poslusao, digao, otisao. Sjednica odrzana reda radi, zbog navijaca. Tako mi je izgledala.
Ona bi isto trebala biti tu da se upoznaju navijaci sa svim poslovanjima kluba. Dogovor sa sd, rashodi, transfer politika( i dalje niko nije odgovarao)...
Saznao sam za Adisa i izgled stadiona
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u sub feb 11, 2017 10:39 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Model1964

sub feb 11, 2017 10:37 pm

maxum1921 je napisao/la:
Eto :)

SanMan
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:41 pm

Čovjek ima svoje i uredu. Možda se razumije više od nas nekih u te stvari, ali ima i nas koji mislimo da se netreba sve objavljivati. Ja sam prvi da se ne objavljuje sve, posebno ugovori sa igračima. Kao navijaču baš mi je to višak.
@veteran smatram da lars sad nije pogriješio a i da jeste nema opravdanja za tvoju reakciju (pogotovo zbog nick-a)

maxum1921
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub feb 11, 2017 10:43 pm

Veteran je napisao/la:
maxum1921 je napisao/la:
To ti kažem....kada će ga skupština usvojiti Bgt? Nije trebalo organizovati skupštinu bez potpunog finansijskog izvještaja. Cijeli dan čitam, i prvi put vidim ovu informaciju..o tome govorim...
Prosle godine bila skupstina u Januaru i Junu. Ovo je dugogodisnja praksa da u ovom periodu bude skupstina. Jel to ispravno? Po meni ne. Ali Junska bi trebala biti glavna. Usvojiti finansijski, ocijeniti rad Uprave, rezultate....
Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar...

Veteran1965
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:44 pm

Vrag je napisao/la:
Dosao, poslusao, digao, otisao. Sjednica odrzana reda radi, zbog navijaca. Tako mi je izgledala.
Ona bi isto trebala biti tu da se upoznaju navijaci sa svim poslovanjima kluba. Dogovor sa sd, rashodi, transfer politika( i dalje niko nije odgovarao)...
Zato sam i ljut jer je bila reda radi.....

Veteran1965
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub feb 11, 2017 10:47 pm

maxum1921 je napisao/la:
sub feb 11, 2017 10:43 pm
Veteran je napisao/la:
maxum1921 je napisao/la:
Prosle godine bila skupstina u Januaru i Junu. Ovo je dugogodisnja praksa da u ovom periodu bude skupstina. Jel to ispravno? Po meni ne. Ali Junska bi trebala biti glavna. Usvojiti finansijski, ocijeniti rad Uprave, rezultate....
:palacgore: :palacgore: :palacgore: tako je, i sezona se završi i možeš ocijeniti cijelu godinu. I finansijsku i takmičarsku. Mada bi finasijski izvještaj trebao biti prije juna. Nismo Kantonalna vlada jbg...

Vrag

SanMan je napisao/la:
sub feb 11, 2017 10:41 pm
Čovjek ima svoje i uredu. Možda se razumije više od nas nekih u te stvari, ali ima i nas koji mislimo da se netreba sve objavljivati. Ja sam prvi da se ne objavljuje sve, posebno ugovori sa igračima. Kao navijaču baš mi je to višak.
@veteran smatram da lars sad nije pogriješio a i da jeste nema opravdanja za tvoju reakciju (pogotovo zbog nick-a)
Ne treba se pojedinacno, ali moze objaviti ukupne troskove na plate. Nije samo napisati imali smo rashode 3.8 mil. Koji su to rashodi ?
Skelpano 5 do 12, napisah reda radi. Nidje veze

FKZ1921
Kontakt:

Digresija...
U 2016.g smo isplatili bruto plata u vrijednosti dva istoka...
Ili,u 2016.g smo za bruto plate dali Baju,Amira i Memiju.
Kome?
Poluigracima i polutrenerima...
Za koji rezultat?
Najslabiji u posljednjih 6 godina.

Model1964

sub feb 11, 2017 10:48 pm

Vrag je napisao/la:
Za razliku od Veterana ti si jako negativisticno nastrojen. Koristiš svaku priliku da opleteš po upravi.
Đe to ima u svemiru da skupština upoznaje navijace sa SVIM poslovanjima :) , cuj poslovanjima :lol: , kluba
Hajde dogovori se sa sobom jeli zbog navijaca održana ili je trebalo navijace upoznati sa SVIM...
Za što ili šta bi to netko ili neko morao odgovarati :rofl:
Jeli bilo krađe, smrtnih slucajeva, pedofilije.... ?
Ako nešto znaš hajde odmah na MUP!

Mislim da nema potrebe da pišeš ovdje jer si po svemu do sada napisanom kapacitet za upravu. Hajde ti lijepo sada u Zvornicku i cekaj da otvore i prihvati se posla odmah.

Vrag

sub feb 11, 2017 10:50 pm

Veteran je napisao/la:
sub feb 11, 2017 10:44 pm
Vrag je napisao/la:
Zato sam i ljut jer je bila reda radi.....
Ma razumijem te

ublehas
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:51 pm

Mene iskreno nervira ovo naprđivnaje. Evo lik tvrdi da nije bio na skupštini, a daje sebi za pravo da osuđuje nešto na osnovu nekih izvještaja sa portala, a fino na zvaničnoj piše da će biti videoizvještaj. Pored toga lik se trudi da apostrofira samo negativne stvari, te one koje na prvu izgledaju tako. Npr. nije spomenuo da je dio članova skupštine prešao na druge pozicije u klubu, pa da prema tome ne fali 15 članova nego manje, nego se odmah ufatio za to da kao nije došlo 30% članova i da to kao nešto znači. Naravno nije spomenuo da je i ovih 39 članova puno više nego što je prije dolazilo na skupštinu koja je često jedva imala kvorum. Kad ga neko fino upita da obrazloži svoje mišljenje, on poziva na neko kao jednoumlje....
Fakat ne mogu ovakvih likova!

P.S. Meni se ne sviđa što će jug (ako će) biti izdignut u odnosu na sjever i istok.

Vrag

sub feb 11, 2017 10:54 pm

Model1964 je napisao/la:
sub feb 11, 2017 10:48 pm
Vrag je napisao/la:
Za razliku od Veterana ti si jako negativisticno nastrojen. Koristiš svaku priliku da opleteš po upravi.
Đe to ima u svemiru da skupština upoznaje navijace sa SVIM poslovanjima :) , cuj poslovanjima :lol: , kluba
Hajde dogovori se sa sobom jeli zbog navijaca održana ili je trebalo navijace upoznati sa SVIM...
Za što ili šta bi to netko ili neko morao odgovarati :rofl:
Jeli bilo krađe, smrtnih slucajeva, pedofilije.... ?
Ako nešto znaš hajde odmah na MUP!

Mislim da nema potrebe da pišeš ovdje jer si po svemu do sada napisanom kapacitet za upravu. Hajde ti lijepo sada u Zvornicku i cekaj da otvore i prihvati se posla odmah.
Cekam svaki njihov kiks da im zabijem noz u ledja.
Druga je prica bila na prosloj skupstini

avlami97
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:55 pm

Sad ozbiljno. Zar zaista možemo razgovarati o današnjoj Skupštini, a da ne znamo ni Dnevni red sa iste. Pričamo o finansijskom izvještaju, kojeg očito nije ni bilo u predviđenom Dnevnom redu.

Moja pretpostavka; primarni cilj današnje Skupštine je bilo razrješenje starog i imenovanje novog Predsjednika iste, te razrješenje i imenovanje novih članova UO, kao i okvirno upoznavanje članova, o radu Kluba u prošloj, te zacrtanim aktivnostima u predstojećem periodu.

Imam osjećaj da je ova Skupština prošla mnogo bolje nego prethodna. Mislim na samu atmosferu unutar nje. I, da. Primjetio sam da je opravdano odsutan sa iste bio Aleksandar Kosorić koji je na pripremama sa Radnikom u Antaliji :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Veteran1965
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:56 pm

Možda je greška Upravnog, ili nadzornog odbora, ne znam fakat ko se pita, što ovaj put (ni) su trasparentni. JA sam pročitao da je na skupštini bilo 39 ljudi. Skupštinu čini 54 člana. To je ono što ja kao obični navijač znam. I čitaj (ako već komentarišeš) šta sam pisao o radu uprave u nekim od segmenata, i kakve sam ocjene(moje lične) dao...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava