Jesmo se raspuščali i razmazili

Ne želim fakat ulaziti u dubinu, i doljevati ulje na vatru. Nisam zadovoljan nikako današnjom skupštinom, niti informacijama koji su prezentovani navijačima i javnosti. Nemam obavezu nikome ovdje to posebno obrazlagati. cijeli dan pišem i iz toga se može sve izčitati. Ko hoće. Dozvolite da ovdje postoji neko ko može reći da mu se nešto u radu ove uprave ne sviđa, bez da to pismeno obrazlaže.delinjo je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 10:19 pmsad da ja malo sa tobom prodiskutujem ozbiljno ako mogu....zanima me par stvari....prva ...kako znas da izvjestaj nije ok ??? druga stvar koja me zanima je to zasto mislis da Adis ne moze pomoci ??? treca stvar cime konkretno jos nisi zadovoljan i obrazlozi zasto ako nije problem ??
To ti kažem....kada će ga skupština usvojiti Bgt? Nije trebalo organizovati skupštinu bez potpunog finansijskog izvještaja. Cijeli dan čitam, i prvi put vidim ovu informaciju..o tome govorim...
Prosle godine bila skupstina u Januaru i Junu. Ovo je dugogodisnja praksa da u ovom periodu bude skupstina. Jel to ispravno? Po meni ne. Ali Junska bi trebala biti glavna. Usvojiti finansijski, ocijeniti rad Uprave, rezultate....Veteran je napisao/la:To ti kažem....kada će ga skupština usvojiti Bgt? Nije trebalo organizovati skupštinu bez potpunog finansijskog izvještaja. Cijeli dan čitam, i prvi put vidim ovu informaciju..o tome govorim...
Zato sam i ljut jer je bila reda radi.....Vrag je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 10:36 pmAko se nemas cega stiditi zasto kriti ?
Dosao, poslusao, digao, otisao. Sjednica odrzana reda radi, zbog navijaca. Tako mi je izgledala.
Ona bi isto trebala biti tu da se upoznaju navijaci sa svim poslovanjima kluba. Dogovor sa sd, rashodi, transfer politika( i dalje niko nije odgovarao)...
Saznao sam za Adisa i izgled stadiona
maxum1921 je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 10:43 pmProsle godine bila skupstina u Januaru i Junu. Ovo je dugogodisnja praksa da u ovom periodu bude skupstina. Jel to ispravno? Po meni ne. Ali Junska bi trebala biti glavna. Usvojiti finansijski, ocijeniti rad Uprave, rezultate....Veteran je napisao/la:To ti kažem....kada će ga skupština usvojiti Bgt? Nije trebalo organizovati skupštinu bez potpunog finansijskog izvještaja. Cijeli dan čitam, i prvi put vidim ovu informaciju..o tome govorim...
Ne treba se pojedinacno, ali moze objaviti ukupne troskove na plate. Nije samo napisati imali smo rashode 3.8 mil. Koji su to rashodi ?SanMan je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 10:41 pmČovjek ima svoje i uredu. Možda se razumije više od nas nekih u te stvari, ali ima i nas koji mislimo da se netreba sve objavljivati. Ja sam prvi da se ne objavljuje sve, posebno ugovori sa igračima. Kao navijaču baš mi je to višak.
@veteran smatram da lars sad nije pogriješio a i da jeste nema opravdanja za tvoju reakciju (pogotovo zbog nick-a)
Za razliku od Veterana ti si jako negativisticno nastrojen. Koristiš svaku priliku da opleteš po upravi.Vrag je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 10:36 pmAko se nemas cega stiditi zasto kriti ?
Dosao, poslusao, digao, otisao. Sjednica odrzana reda radi, zbog navijaca. Tako mi je izgledala.
Ona bi isto trebala biti tu da se upoznaju navijaci sa svim poslovanjima kluba. Dogovor sa sd, rashodi, transfer politika( i dalje niko nije odgovarao)...
Ma razumijem teVeteran je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 10:44 pmZato sam i ljut jer je bila reda radi.....Vrag je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 10:36 pmAko se nemas cega stiditi zasto kriti ?
Cekam svaki njihov kiks da im zabijem noz u ledja.Model1964 je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 10:48 pmZa razliku od Veterana ti si jako negativisticno nastrojen. Koristiš svaku priliku da opleteš po upravi.Vrag je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 10:36 pmAko se nemas cega stiditi zasto kriti ?
Đe to ima u svemiru da skupština upoznaje navijace sa SVIM poslovanjima, cuj poslovanjima
, kluba
Hajde dogovori se sa sobom jeli zbog navijaca održana ili je trebalo navijace upoznati sa SVIM...
Za što ili šta bi to netko ili neko morao odgovarati![]()
Jeli bilo krađe, smrtnih slucajeva, pedofilije.... ?
Ako nešto znaš hajde odmah na MUP!
Mislim da nema potrebe da pišeš ovdje jer si po svemu do sada napisanom kapacitet za upravu. Hajde ti lijepo sada u Zvornicku i cekaj da otvore i prihvati se posla odmah.