daj momci cemu nervoza.....bez vrijedjanja losih stvari....bez provociranja i uvreda !!!!!
hvala !
Nemoj se ti puno oko toga sikirati
ljudi, treba sačekati najavljeni video sažetak skupštineLeon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 10:09 pmVeteran, jesi bio danas na skupstini pa ti se nije svidio izvjestaj ili govoris za ovo sto je preneseno ovako medijima?!
Pitam jer mozda je na skupstini bolje iznesen taj izvjestaj. Onako govorim laicki, mene boli neka stvar za te sitnije finansije i to. Nemoj pogresno shvatiti ovo moje pitanje.
Jer kontam, 38 ljudi je reklo Da, a jedan Ne, moguce da je bolje na skupstini bilo na prezentaciji izneseno, ne bi valjda svi osim jednog glasali DA.
Nisam član skupštine niti sam bio, niti želim biti,....ali prošle godine su izlijetali video klipovi sa informacijama, milionima u plusu (Hvala Edine)...ove godine šipak....Neka se odluče ili budi transparentan ili ne govori više nego što moraš. Ko djeca..kad dobije 5 u školi trči kući, a kada je lošija ocjena utiušu se...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 10:09 pmVeteran, jesi bio danas na skupstini pa ti se nije svidio izvjestaj ili govoris za ovo sto je preneseno ovako medijima?!
Pitam jer mozda je na skupstini bolje iznesen taj izvjestaj. Onako govorim laicki, mene boli neka stvar za te sitnije finansije i to. Nemoj pogresno shvatiti ovo moje pitanje.
Jer kontam, 38 ljudi je reklo Da, a jedan Ne, moguce da je bolje na skupstini bilo na prezentaciji izneseno, ne bi valjda svi osim jednog glasali DA.
O tome ti i govorimVeteran je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 10:16 pmNisam član skupštine niti sam bio, niti želim biti,....ali prošle godine su izlijetali video klipovi sa informacijama, milionima u plusu (Hvala Edine)...ove godine šipak....Neka se odluče ili budi transparentan ili ne govori više nego što moraš. Ko djeca..kad dobije 5 u školi trči kući, a kada je lošija ocjena utiušu se...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 10:09 pmVeteran, jesi bio danas na skupstini pa ti se nije svidio izvjestaj ili govoris za ovo sto je preneseno ovako medijima?!
Jer kontam, 38 ljudi je reklo Da, a jedan Ne, moguce da je bolje na skupstini bilo na prezentaciji izneseno, ne bi valjda svi osim jednog glasali DA.![]()
![]()
![]()
sad da ja malo sa tobom prodiskutujem ozbiljno ako mogu....zanima me par stvari....prva ...kako znas da izvjestaj nije ok ??? druga stvar koja me zanima je to zasto mislis da Adis ne moze pomoci ??? treca stvar cime konkretno jos nisi zadovoljan i obrazlozi zasto ako nije problem ??
E jbg biće sad opet kontra tebe neko, tjera te sa foruma i sl.ali fakat ne znam ni ja šta ti hoćeš.
Jeli ima papir ko dokaz za tu tužbu ili je bilo ?Đemdo ti* ?
Ma nemas meni sta to govoriti, mene to ne zanima pretjerano, vec sam htio samo da pitam covjeka je li bio na skupstini pa je toliko nezadovoljan.GoRBAVčovICA je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 10:15 pmljudi, treba sačekati najavljeni video sažetak skupštineLeon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 10:09 pmVeteran, jesi bio danas na skupstini pa ti se nije svidio izvjestaj ili govoris za ovo sto je preneseno ovako medijima?!
Ako je na đemdo ti, onda smo dobro prošli, ali ako je na plivam ti, onda smo se dobro zajebali...to je bola na Neretvi odraslo...u cegeru loptu nohalo
za ono kako je igrao 4 godine kod nas i koliko je igrao... trebamo od njega traziti pare nazad
Šta god, samo da nije šarnuto je poslovni potez stoljecaavlami97 je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 10:25 pmAko je na đemdo ti, onda smo dobro prošli, ali ako je na plivam ti, onda smo se dobro zajebali...to je bola na Neretvi odraslo...u cegeru loptu nohalo![]()