Po dolasku sa posla procitao komentare forumasa o samom toku utakmice i utiscima po okoncanju iste. Na osnovu njih zakljucio da smo u drugom pouvremenu bili dosta bolji nego u prvom. Nakon toga pogledao snimak cijelog toka meca. Kada covjek prati utakmicu u direktnom prenosu zbog rezultatskog pritiska pa makar se radilo i o prijateljskoj utakmici tesko je vidjeti sve mane i vrline. To je mnogo lakse vidjeti u snimku. Neki moj generalni utisak je da smo u prvom poluvremenu na terenu jako dobro stajali. Bilo je tu dobre kombinatorike bez panike, za nas nekarakteristicno i lopta je prilicno brzo isla od igraca do igraca. Tacno je da smo u samoj spici bili poprilicno mlaki ali svidja mi se kako smo igrali. Bilo je par padova ali nista zabrinjavajuce. Prvo poluvrijeme Blagojevic odigrao vrhunski.
U drugom poluvremenu, prvih 25 minuta Rusi su bili dosta bolja momcad i diktirali su tempo. Nas vezni rezni red teze je kontrolisao sredinu terena. Ja nesto i nisam bas prezadovoljan nasom zadnjom linijom. Iako Rusi nisu bas previse zapinjali bilo je ponekad ispadanja tako da cekam da vidim Kostica ( ako bude nas), mislim da bi trebao imati mjesta u prvih 11. Zadnjih petnaestak minuta uspostavili smo ravnotezu i izvukli stimulativan rezultata za nastavak priprema. Sve u svemu bilo je dobre igre i dobrih pojedinaca, narocito mi se svidjelo sto se pokusavalo igrati od noge do noge bez nepotrebnih nabijanja osim ponekad Vece i to treba poraditi sa njim.