Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 01, 2017 2:30 pm

Model1964 je napisao/la:
sri feb 01, 2017 2:26 pm
Nacitao sam se, od kako sam se vratiJo, svega i svacega :r
Vecina se ponaša kao da smo puni kao Švica i pametni kao... recimo JA :lol:
Zaboravljate u kakvom okruženju egzistira klub!
Zaboravljate kako su nas od rata 20 godina vodili Kurto i Murto. Handrili nas kako su htjeli.
Mi bi sdadiJon, mi bi museum :r , duple, lijepe koke na trEbinama, hocemo da karamo Barcu, da nam Real puši....
I TATA BI SINE
Previše smo mi istegli i iskrivili vratove gledajuci prema EU a nismo prstom mrdnuli da šta promjenimo u vlastitoj avliji.
Ovo što se sada događa u Želji je isto kada grupa entuzijasta odluci da podigne iz mrtvih propalog privrednog giganta.
Do dolaska ove garniture mi nismo imali ništa osim imena i stare slave. O zemljištu nema potrebe da pišemo jer ni to nismo imali( zbog nerješenih imovinsko pravnih odnosa), tek sada imamo 1/1
Pomislite dođete u jednu devastiranu fafriku u kojoj ni hale nisu ispravne, nema struje, vode.... samo stoji tabla sa imenom firme na ulazu. Nemaš love da poravnaš bagerima i napraviš novu, nego zasuceš rukave i kreneš riljati. Popravljaš, kupuješ polovne mašine, vracaš dugove, tražiš kupce za svoju robu..... Radiš jer vjeruješ u sebe, vjeruješ u firmu, vjeruješ da ceš uspjeti.
Dok tako radiš dan i noc, grupa besposličara visi na ogradi i pametuje * Ja bih vako, Ja bih nako. Nije to dobro treba drugacije*
Ko je radio i gradio zna o cemu pišem ;)
Upravo se ovo sada događa u Želji. Za sve treba vremena i puno razvijenim zemljama od BIH. Pogledaj te koliko je Olimpiji bilo potrebno vremena da osvoji titulu a dobila i stadion i ulagace i šta sve ne.
Da bih došao na željeni nivo potrebne su skoro uvjek gorke pilule, amputacije....
Sada ce godina dana kako sam ovdje napisao da bi klub morao vecu lovu izdvajati za OP nego za prvi tim. Od OP ce klub živjeti ali treba ravnomjerno doci do toga. Krhneš lovu u OP, trpi prvi tim... i obratno.
Ja vidim pomak svakog dana i želim da se tako nastavi.
Živim za dan kada cemo kao Barca birati novo rukovodstvo. Taj dan ce prije ili kasnije doci!
Šta ja kao navijac mogu da ucinim?
Da širim pozitivnu atmosferu, da kritikujem sa argumentima. Mogu se potruditi da sagledam cjelokupnu sliku i tek tada da donosim sud.
Mogu nenanosti materijalnu štetu klubu( citaj kazne od NS), mogu u okvirima svojih financijskih mogucnosti pogurati klub. Mogu bodriti ekipu na terenu a ne yebati majku nakon lošeg pasa.
Ja i dalje vjerujem u duplu... vjerujem sve dok postoji teoretska šansa!
Hahahaha, odlican post, uvijek poentiras :) :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hadzijalagic
Kontakt:

sri feb 01, 2017 2:31 pm

Brkoo je napisao/la:
sri feb 01, 2017 2:24 pm
Hadzijalagic je napisao/la:
sri feb 01, 2017 2:09 pm
Brkoo je napisao/la:
sri feb 01, 2017 2:02 pm
Opet prica o omladincima, svaki dan se vrtimo u krug vezano za to. Slavko je sve o mladim igracima objasnio. Jedini koji ce vjerovatno dobiti minutazu je Zeric. Stavite se u kozu malog Besirevica, momak ima 17 godina, nije ni fizicki ni psihicki sazrio, ne moze ni pripreme sa seniorima do kraja odraditi, odnosno ne moze podnijeti te napore, a mnogi bi ga odmah u prvu postavu ubacili..
Isto smo govorili i za Amira pa dijete razvalilo.. Sa omladincima se mora rizikovati ako se zele vidjeti njihovi dometi i nacin na koji ce se snaci.. Ne kazem da ih sad treba na zor gurati ali u nedostatku kvalitetnijih rjesenja bolje dati neku priliku tim momcima nego na zor dovoditi prosjecne igrace koje treba vracati u formu i moliti boga da su zdravi sto fizicki sto u glavi.. za svako ovo dijete bar mozemo 90% biti sigurni da ce dati sve od sebe a nekad je 100% od nekog mladjeg i nekvalitetnijeg igraca vece nego 50% od izvikanih polovnjaka.. trebamo konacno prestati pljuvati po tim djecacima i trebamo malo vise vjerovati u njih..
Amir cim je usao u igru vidjelo se da je vanserijski talenat i bolji igrac od svih veznih koje smo tad imali. Amir je svoje mjesto u ekipi zasluzio na treningu. Porediti Amira i Bajica sa sadasnjim mladim igracima je neozbiljno, najblaze receno.
Slavko je sve do u detalje opisao sto se tice mladih igraca.

Prica kako ce neko dati sve od sebe je toliko glupa bar za mene da to ne mogu rijecima opisati. Kakve veze ima to sto ce npr. Dino Hasanovic dati sve od sebe kad nema kvalitet. Prije njega smo imali Enisa Sadikovica koji je isto davao sve od sebe. Da ne spominjem Nedu Turkovica i ostale. Pa da mene ubace dao bih i ja sve od sebe, poginuo bih na terenu koliko bih se trudio, ali dzaba mi to kad nemam kvalitet. Nama trebaju kvalitetni igraci koji ce biti profesionalci a ne oni koji ce davati sve od sebe a koji nemaju kvalitet.
Za kvalitetne igrace koje si opisao mi nemamo para.. Ako mislis da su toliko kvalitetni igraci koje dovodimo onda imamo razlicite stavove.. Osim Zebe i Zakarica ostali nisu kvalitet vec u najbolju ruku prosjek za ovu ligu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ajzea
Kontakt:

sri feb 01, 2017 2:32 pm

Da se razumijemo, ako nase dijete nema kvalitet ne treba ga na silu gurati. Apsolutno sam protiv toga..
Ako nema kvalitet, ne interesuje me taman da bi zivot dao za Zeljeznicar, medjutim ako ima, zasto mu ne pruziti sansu? Zeric ima, primjera radi, i on mora biti slijedeci koji ce biti nosilac nase igre.
Zeljinim omladincima treba i kvalitet u okruzenju. Lakse bi bilo Zericu sa Zebom, Lendricem i Zakaricem nego Amiru sto je bilo sa Kokotom, Hasanovicem i Diattom..
Ja sam ubijedjen da on ni trunku onoga sto je mogao nije pokazao, a nije ni stigao pokazati vala..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sri feb 01, 2017 2:35 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

mirzza
Kontakt:

Brkoo je napisao/la:
Opet prica o omladincima, svaki dan se vrtimo u krug vezano za to. Slavko je sve o mladim igracima objasnio. Jedini koji ce vjerovatno dobiti minutazu je Zeric. Stavite se u kozu malog Besirevica, momak ima 17 godina, nije ni fizicki ni psihicki sazrio, ne moze ni pripreme sa seniorima do kraja odraditi, odnosno ne moze podnijeti te napore, a mnogi bi ga odmah u prvu postavu ubacili..
Amir je sa 17 godina bio psihicki zreo da odigra polusezonu, nije to to. Pa kad ce poceti ako nece u tim godinama, necemo cekati do 19,20 godina, moramo im davati sansu ukoliko vrijede.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri feb 01, 2017 2:33 pm

Omar500 je napisao/la:
sri feb 01, 2017 2:30 pm
Model1964 je napisao/la:
Nacitao sam se, od kako sam se vratiJo, svega i svacega :r
Vecina se ponaša kao da smo puni kao Švica i pametni kao... recimo JA :lol:
Zaboravljate u kakvom okruženju egzistira klub!
Zaboravljate kako su nas od rata 20 godina vodili Kurto i Murto. Handrili nas kako su htjeli.
Mi bi sdadiJon, mi bi museum :r , duple, lijepe koke na trEbinama, hocemo da karamo Barcu, da nam Real puši....
I TATA BI SINE
Previše smo mi istegli i iskrivili vratove gledajuci prema EU a nismo prstom mrdnuli da šta promjenimo u vlastitoj avliji.
Ovo što se sada događa u Želji je isto kada grupa entuzijasta odluci da podigne iz mrtvih propalog privrednog giganta.
Do dolaska ove garniture mi nismo imali ništa osim imena i stare slave. O zemljištu nema potrebe da pišemo jer ni to nismo imali( zbog nerješenih imovinsko pravnih odnosa), tek sada imamo 1/1
Pomislite dođete u jednu devastiranu fafriku u kojoj ni hale nisu ispravne, nema struje, vode.... samo stoji tabla sa imenom firme na ulazu. Nemaš love da poravnaš bagerima i napraviš novu, nego zasuceš rukave i kreneš riljati. Popravljaš, kupuješ polovne mašine, vracaš dugove, tražiš kupce za svoju robu..... Radiš jer vjeruješ u sebe, vjeruješ u firmu, vjeruješ da ceš uspjeti.
Dok tako radiš dan i noc, grupa besposličara visi na ogradi i pametuje * Ja bih vako, Ja bih nako. Nije to dobro treba drugacije*
Ko je radio i gradio zna o cemu pišem ;)
Upravo se ovo sada događa u Želji. Za sve treba vremena i puno razvijenim zemljama od BIH. Pogledaj te koliko je Olimpiji bilo potrebno vremena da osvoji titulu a dobila i stadion i ulagace i šta sve ne.
Da bih došao na željeni nivo potrebne su skoro uvjek gorke pilule, amputacije....
Sada ce godina dana kako sam ovdje napisao da bi klub morao vecu lovu izdvajati za OP nego za prvi tim. Od OP ce klub živjeti ali treba ravnomjerno doci do toga. Krhneš lovu u OP, trpi prvi tim... i obratno.
Ja vidim pomak svakog dana i želim da se tako nastavi.
Živim za dan kada cemo kao Barca birati novo rukovodstvo. Taj dan ce prije ili kasnije doci!
Šta ja kao navijac mogu da ucinim?
Da širim pozitivnu atmosferu, da kritikujem sa argumentima. Mogu se potruditi da sagledam cjelokupnu sliku i tek tada da donosim sud.
Mogu nenanosti materijalnu štetu klubu( citaj kazne od NS), mogu u okvirima svojih financijskih mogucnosti pogurati klub. Mogu bodriti ekipu na terenu a ne yebati majku nakon lošeg pasa.
Ja i dalje vjerujem u duplu... vjerujem sve dok postoji teoretska šansa!
Hahahaha, odlican post, uvijek poentiras :) :palacgore:
'vako ti je kad iz mrtvih ustaneš. Svaka mu pametna.

Leon_Professional
Kontakt:

sri feb 01, 2017 2:38 pm

Ajzea je napisao/la:
Da se razumijemo, ako nase dijete nema kvalitet ne treba ga na silu gurati. Apsolutno sam protiv toga..
Ako nema kvalitet, ne interesuje me taman da bi zivot dao za Zeljeznicar, medjutim ako ima, zasto mu ne pruziti sansu? Zeric ima, primjera radi, i on mora biti slijedeci koji ce biti nosilac nase igre.
Zeljinim omladincima treba i kvalitet u okruzenju. Lakse bi bilo Zericu sa Zebom, Lendricem i Zakaricem nego Amiru sto je bilo sa Kokotom, Hasanovicem i Diattom..
Ja sam ubijedjen da on ni trunku onoga sto je mogao nije pokazao, a nije ni stigao pokazati vala..
:palacgore: Upravo ovako.
Zera definitivno ima mogucnost i treba ga gurnuti u vatru. Amir se gurnuo, tako se sampion postaje. Sasvim dovoljno godina ima, jos i pripreme izdrzava kvalitetno.

Hadzijalagic
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
Ne mozes znati ima li kvalitet dok ne pocne dobijati minutazu.. Zera ima sirovi mega talenat ali ne mozes biti siguran da ce se kako treba snaci u seniorskom fudbalu, da ce u kontinuitetu biti dobar, da ga nece muciti povrede itd.. Mora igrati da bi se to saznalo.. Tako je i za ostale i kod omladinaca nema pravila hoce li uspjeti ili ne.. Mora se malo rizikovati sa njima.. Na jednom ces popusiti a na drugom mozda dobiti i opet se isplati.. Sa druge strane imamo iskustvo sa masom iskusnih i provjerenih koje smo dovodili, koji su uzimali minute toj djeci i na kraju nas u crno zavili..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

sergejevic

sri feb 01, 2017 2:41 pm

Ma samo kod nas je momak od 18, 19 godina balavac koji nema sta traziti u ekipi, a ljudina od 23,24 je jos uvijek mlad i treba ga postepeno ubacivati u igru, s 32 postaje stabilan prvotimac i decko oko kojeg treba graditi igru, a s 39(Wagner) je nosioc i glavna poluga ekipe. Nije ni cudo sto smo jos samo protiv San Marina neki favoriti.
Najgore od svega je kad god se promjeni ta praksa ispostavi se kao dobar potez, ali opet ostaje kao izuzetak. Kako neko napisa u odbrani imamo Sinisu kao ozbiljnog igraca, Boccaccinija koji je posudjen, dva djuturuma, dva djecaka na koje niko ne misli racunati i Stanica. Dva prednja vezna zajedno imaju 70 godina, a jedan od najvecih talenata je pomjeren na drugu poziciju da ne kvari koncepciju dvojice mladjahnih i poletnih mladica. Umjesto da mladic od 20-ak godina bude rezerva Lendricu on je mlad i nezreo, ali moze Nikolic s 40 godina na ledjima, **** Beganovica i Mujagica.

Veteran1965
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
sri feb 01, 2017 2:16 pm
sri feb 01, 2017 2:14 pm
Stojanovica i Crnova recimo koji su u zadnjih godinu dana vise presjedili na klupi nego igrali a da ne govorim kakvi su se hadalji u bliskijoj proslosti dovodili od Djermanovica, Pozdera, Husica, i ostalih..
Ne bih rekao da su presjedili. Stojanović prošlu sezonu imao 23 nastupa, a Crnov 28 nastupa 3 gola i 5 asistencija,a ove sezone 17 nastupa
Stojanovic u zadnjih pola godine odigrao sedam utakmica a od toga samo dvije 90 minuta.. Od 18 utakmica sest nije bio uopce u kombinacijama dok je pet presjedio na klupi.. Ako je tebi to dovoljno onda ok.. Crnov na pocetku sezone odigrao par utakmica a posle ili nije bio u ekipi ili je imao prosjecnu minutazu.. Postujem ja svacije misljenje ali meni su takvi igraci veci rizik nego guranje klinaca.. Veci rizik ako gledamo sta mozemo dobiti..
A koliko je Zajko odigrao tekmi u zadnjih pola godine? Bogićević? Tuce? Zakarić? Blagojević nakon silnih kazni? Slažem se da imamo mnogo igrača koji nisu igrali nikako ili su igrali neredovno. Ali ipak mnogi od njih su odlični igrači i u ovakvom stanju za ovu ligu. Pa i Miro i Lendrić su došli bez utakmica, pa su odmah upali u ekipu i pokazali kvalitet.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Brkoo
Kontakt:

sri feb 01, 2017 2:43 pm

mirzza je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Amir je sa 17 godina bio psihicki zreo da odigra polusezonu, nije to to. Pa kad ce poceti ako nece u tim godinama, necemo cekati do 19,20 godina, moramo im davati sansu ukoliko vrijede.
Pa Slavko je ponavljam po ko zna koji put objasnio sve o mladim igracima. On je strucnjak a ne ti ili ja. Mi po forumu pametujemo a on provodi vrijeme sa njima i zna sta mogu a sta ne. Igraci kao sto je bio Amir su rijetkost.
Sansa ce vjerovatno biti pruzena Zericu kojeg je Slavko bas pohvalio. Igrac se na treningu bori za minutazu i za mjesto u ekipi i tako bi po mom misljenju trebalo gledati na stvari, nebitno da li se radi o iskusnim ili mladim igracima..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Vipla1921
Kontakt:

sri feb 01, 2017 2:46 pm

Bio sam sa starim na tekmi protiv Capljine i fkt je ogromna razlika između naše djece i ovih starijih naših igrača.. Dabogda svih 11 plavih dječaka igralo u prvom sastavu, ali to je dugotrajan proces ba, samo lakapo.. Mene ko je fascinirao je Sinisa! lik puca od snage, armirani beton.. Zakaric ima stomacic, ali će biti veliki plus u nastavku.. Uglavnom da ne dužim svi su tip top spremni po meni osim Zakarica, i Zera po mom mišljenju će dobijati priliku u ovoj polusezoni, ali od njega tek od sljedeće sezone možemo očekivati po meni da bude ozbiljan kandidat za prvih 11.
Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

Ajzea
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
Ne mozes znati ima li kvalitet dok ne pocne dobijati minutazu.. Zera ima sirovi mega talenat ali ne mozes biti siguran da ce se kako treba snaci u seniorskom fudbalu, da ce u kontinuitetu biti dobar, da ga nece muciti povrede itd.. Mora igrati da bi se to saznalo.. Tako je i za ostale i kod omladinaca nema pravila hoce li uspjeti ili ne.. Mora se malo rizikovati sa njima.. Na jednom ces popusiti a na drugom mozda dobiti i opet se isplati.. Sa druge strane imamo iskustvo sa masom iskusnih i provjerenih koje smo dovodili, koji su uzimali minute toj djeci i na kraju nas u crno zavili..
Ako je neko veliki talenat i potencijal, gurni ga. Ako nije, ne guraj ga.. Svi koji su prethodnih sezona uvodjeni u prvi tim bili su oznaceni kao oni koji imaju veliki potencijal, sto su ovi naravno opravdali na terenu.

mula
Kontakt:

Po svemu sudeći mi smo se ovaj prelazni rok oslabili, a ne pojačali.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

cikazubo
Kontakt:

sri feb 01, 2017 2:47 pm

Ajzea je napisao/la:
Brate proces je napraviti igrača, Amir je wunderkind za kojeg se i ranije znalo da će imati mjesto u prvom timu, njega i Gojaka su već po prelasku u kadete počeli ozbiljno pratiti i menadžeri i skauti, takođe po prelasku u prvi tim nije kasnio u razvoju, ima nisko težište, čvrst na nogama, iako djeluje omalen. Dok Beširević prvo nije top talenat kao npr Amir ili Gojak, drugo fizički je slabašan i njega su ove pripreme iscrpile totalno, ali je opet talentovan i vrijedi u njega ulagati, ali to je proces, i ne treba preskakati stepenice ako želimo momka kroz godinu do dvije kao prvu opciju na beku, ne smije se uništiti i neće uvjeren sam sa Slavkom, nije to tako lako eh ovaj je talentovan, naše dijete, dajte mu odma utakmice da se pokaže, da je bar tako..
Trenutno imamo samo Žerića od mlađih da je zreo za utakmice i ja se iskreno nadam da će dobijati šanse, vidim računaju na njega na krilu što je možda i ispravno s obzirom na tehniku, građu i atletske sposobnosti, samo nek momak radi i da ga povrede zaobiđu i eto nam novog Amira..

fanaticZeljin
Kontakt:

sri feb 01, 2017 2:49 pm

Po svemu sudeci mi volimo dobro srati, prvi ja, pa i ostali... To jesmol slabiji ili bolji cemo znati kad pocnu utakmice.. a i ima kapitalac koji treba da dodje heheh
Srcu draga, boja PLAVA !

Charlie Sheen
Kontakt:

sri feb 01, 2017 2:52 pm

mula je napisao/la:
pa ne bih bas rekao,bicemo jaci za Markovica koji ce proci cijele pripreme sa ekipom,mislim da je zakaric pojacanje u odnosu na krizmana da smo pojacali lijevog beka sa igracem kojem je to primarna pozicija i da smo dobili na kreativnosti sa zebom.Prelazni rok jos traje.

Ajzea
Kontakt:

sri feb 01, 2017 2:54 pm

cikazubo je napisao/la:
sri feb 01, 2017 2:47 pm
Ajzea je napisao/la:
Brate proces je napraviti igrača, Amir je wunderkind za kojeg se i ranije znalo da će imati mjesto u prvom timu, njega i Gojaka su već po prelasku u kadete počeli ozbiljno pratiti i menadžeri i skauti, takođe po prelasku u prvi tim nije kasnio u razvoju, ima nisko težište, čvrst na nogama, iako djeluje omalen. Dok Beširević prvo nije top talenat kao npr Amir ili Gojak, drugo fizički je slabašan i njega su ove pripreme iscrpile totalno, ali je opet talentovan i vrijedi u njega ulagati, ali to je proces, i ne treba preskakati stepenice ako želimo momka kroz godinu do dvije kao prvu opciju na beku, ne smije se uništiti i neće uvjeren sam sa Slavkom, nije to tako lako eh ovaj je talentovan, naše dijete, dajte mu odma utakmice da se pokaže, da je bar tako..
Trenutno imamo samo Žerića od mlađih da je zreo za utakmice i ja se iskreno nadam da će dobijati šanse, vidim računaju na njega na krilu što je možda i ispravno s obzirom na tehniku, građu i atletske sposobnosti, samo nek momak radi i da ga povrede zaobiđu i eto nam novog Amira..
Zeric je "wunderkind" kao i Amir, zato i govorim da se postepeno treba uvoditi pa da od slijedece sezone on cini udarnu postavu i preuzme mjesto Stevanovica.
Nikad ja necu zagovarati uvodjenje omladinaca naustrb rezultata. Meni Mujagic nikad nece biti ispred Lendrica samo jer je Zeljino dijete.
Za Besirevica cemo tek vidjeti, na osnovu daljnjih treninga.
mula je napisao/la:
Ja ne znam kako ti to vidis. U veznom redu imas jednog Zebu, jednog Zakarica imas na lijevom krilu, imas Stojanovica na lijevom beku koji mora biti pojacanje jer je popunio poziciju koje uopce imali nismo. Stoper ce doci, a spominjao se cak i neki napadac koji se potpuno razlikuje od onih koje sada imamo. Ja se nadam da cemo dovesti kakvog jeftinog dvometrasa koji ne zna sutnuti lopte, samo da valja za prekida i blata.
Em si odrzao kostur ekipe, bolje se poznaju, a i odradit ce pripreme zajedno. Napravili smo gresku po pitanju stopera jedino, jer smo trebali ranije reagovati.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sri feb 01, 2017 2:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri feb 01, 2017 2:59 pm

sergejevic je napisao/la:
Ma samo kod nas je momak od 18, 19 godina balavac koji nema sta traziti u ekipi, a ljudina od 23,24 je jos uvijek mlad i treba ga postepeno ubacivati u igru, s 32 postaje stabilan prvotimac i decko oko kojeg treba graditi igru, a s 39(Wagner) je nosioc i glavna poluga ekipe. Nije ni cudo sto smo jos samo protiv San Marina neki favoriti.
:palacgore:
bravo majstore!
zeljezo se kuje dok je vruce.

istina je da ne mogu svi omladinci steci status prvotimaca u tim godinama, ali ako svake godine nemamo barem jednog ili dvojicu onda bi se trebali zapitati sta i kako to radimo u omladinskim selekcijama.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

sri feb 01, 2017 3:01 pm

može se raditi šta hoće u omladinskim selekcijama ako prvi tim promijeni pet trenera u godinu i po. iz pogrešnih odluka sa trenerima je sve proizašlo. da je bio jedan trener, pa i najgori od ovih, ne bi se izmijenjalo ni blizu toliko igrača i neko bi i dobio šansu...
gradi željo boli te *****

Veteran1965
Kontakt:

sri feb 01, 2017 3:02 pm

Mi ćemo biti jači u prvih 11, ali širina nam ponovo fali....defanzivno jedina rezervna opcija je Stana i Kemo trenutno, dok za dvije pozicije nemaš alternative. Krila su ponovo deficitarna, ali smo u sredini ko armirani beton...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava