Samo da vas sve pozdravim jer nije me bilo neko vrijeme, a kako vidim sve ide po planu (Istok ide odlično na svim poljima) i nema potrebe da se zamaramo nekim sitnicama, ima stream nema stream. Po meni imamo sasvim dovoljno informacija, što sa zvanične što preko ovog i drugih portala. Čestitke svima na ovom današnjem kakvom-takvom prenosu, vidi se da su ljudi uradili šta su mogli.
Znam kad smo iz Malage slušali prenos, mislim da je bilo na bhradio1, i kako je to kod njih u ćitabima zapisano programska radio šema se mora ispoštovati i išla je tad neka emisija (muzička ili tako nešto). Obećali su oni i uključenje iz Španije ali se na kraju cijela emisija svela na to da je raja tražila imenom (neko će se sjetiti kako se zvao lik) tog reportera iz Španije a ovaj voditelj jadnik se unervozio, a navija i on

Vjerovatno ni oni tad nisu imali sredstava da rade konstantno prenos uživo, sjećam se da smo svi bili napeti u iščekivanju rezultata jer se po par javljanja moglo naslutiti da možemo do gola a samim ti i prolaza dalje. Ehh kamo puste sreće da je Lendrić tad igrao umjesto Tice ili da Kajtaz nije stativu pogodio na koševu, ko zna šta bi bilo,..
Zadovoljan sam pojačanjima, teško da smo mogli bolje dovesti a i taj štoper po meni došao ne došao, ja se nadam da će i Kemo pokazati sve što zna..
Veteran je u pravu, klub mora na ovom polju mnogo više, ali moramo i njih shvatiti, previše posla imaju u zadnje vrijeme. Polako samo sve ide svojim tokom, na proljeće smo mi opet na ispitu pa taman i kad bi milju desetogodišnjih prodali. Ekipa može pružati maksimum samo ako im jasno i glasno poručimo da smo 101% uz njih.