Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jan 28, 2017 9:11 pm

'ebo tandem Zeba-Lendrić kakav će Čelik imati. Enis i Joco... huh..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

sub jan 28, 2017 9:12 pm

Uvesti članstvo preko premier kladionice :shisha:

GoodisonPark
Kontakt:

sub jan 28, 2017 9:15 pm

Samo da vas sve pozdravim jer nije me bilo neko vrijeme, a kako vidim sve ide po planu (Istok ide odlično na svim poljima) i nema potrebe da se zamaramo nekim sitnicama, ima stream nema stream. Po meni imamo sasvim dovoljno informacija, što sa zvanične što preko ovog i drugih portala. Čestitke svima na ovom današnjem kakvom-takvom prenosu, vidi se da su ljudi uradili šta su mogli.

Znam kad smo iz Malage slušali prenos, mislim da je bilo na bhradio1, i kako je to kod njih u ćitabima zapisano programska radio šema se mora ispoštovati i išla je tad neka emisija (muzička ili tako nešto). Obećali su oni i uključenje iz Španije ali se na kraju cijela emisija svela na to da je raja tražila imenom (neko će se sjetiti kako se zvao lik) tog reportera iz Španije a ovaj voditelj jadnik se unervozio, a navija i on :D Vjerovatno ni oni tad nisu imali sredstava da rade konstantno prenos uživo, sjećam se da smo svi bili napeti u iščekivanju rezultata jer se po par javljanja moglo naslutiti da možemo do gola a samim ti i prolaza dalje. Ehh kamo puste sreće da je Lendrić tad igrao umjesto Tice ili da Kajtaz nije stativu pogodio na koševu, ko zna šta bi bilo,..

Zadovoljan sam pojačanjima, teško da smo mogli bolje dovesti a i taj štoper po meni došao ne došao, ja se nadam da će i Kemo pokazati sve što zna..

Veteran je u pravu, klub mora na ovom polju mnogo više, ali moramo i njih shvatiti, previše posla imaju u zadnje vrijeme. Polako samo sve ide svojim tokom, na proljeće smo mi opet na ispitu pa taman i kad bi milju desetogodišnjih prodali. Ekipa može pružati maksimum samo ako im jasno i glasno poručimo da smo 101% uz njih.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Čapljina1987
Kontakt:

sub jan 28, 2017 9:20 pm

mirzza je napisao/la:
sub jan 28, 2017 6:41 pm
Može li neko napisati kratak osvrt na tekmu?
Kako ide sa Zebom ispred Blagoja i Markovića?
Kako je Kemo odigrao sa Bocom?
Kakav je mali Besirovic?
Hvala
A brate prvo poluvrijeme sto su igrali,oba Stevanovica,Blagojevic i Lendra sto su pokazali nesto,u 2pol. Bekric i i nesto Krizman..
Uvjek uz tebe..1921-1987

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub jan 28, 2017 9:29 pm

Sad ni ime Josip Cutuk ne zvuci toliko lose :D

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub jan 28, 2017 9:31 pm

O gdje se njega sjeti. Jašta nego dobar daj samo da se to više završi.

ellaxaz
Kontakt:

sub jan 28, 2017 9:37 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
sub jan 28, 2017 8:10 pm
19adi21 je napisao/la:
sub jan 28, 2017 8:05 pm
jovanmaksimovic je napisao/la:
sub jan 28, 2017 6:15 pm
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... id=1224990

evo zvijezda trazi priznavanje titule iz 1946. godine, hajduku je priznata takodjer... jesmo li mi predali zahtjev za to?
koliko se ja sjecam, bio je pokrenut taj proces da se prizna titula dok je Gredić bio direktor, sta je dalje bilo nemam pojma
treba ovo aktivirati, dok neki prisvajaju titule, bez da se playoff odigrao...
Greda je pricao o nekom pravnom timu koji ce, ispred kluba, prema savezu, izaci sa zahtjevom za priznavanje titule iz 1946.
Mislim da taj zahtjev nikad nije upucen. A bas bi me zanimao stav saveza po tom pitanju (ne umanjujuci vrijednost nekoliko titula Celika i Sarajeva).
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

delinjo
Kontakt:

sub jan 28, 2017 9:44 pm

cestitam momcima na danasnjoj pobjedi...prijateljska je ali pobjeda je pobjeda i uvijek dobro dodje :D

i ajde babuka jos ti ujutru 18 molim te "!!!!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

sub jan 28, 2017 9:56 pm

Benzema hoce li taj izvjestaj veceras?

@dela braco 3:0 lagano za najboljeg svih vremena :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

sub jan 28, 2017 10:32 pm

Friške slike od @KrajPrice :D

slika
slika
slika

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jan 28, 2017 10:32 pm

ublehas je napisao/la:
sub jan 28, 2017 9:11 pm
Evo možda sam ja laik, ali može li mi neko reći šta to treba uraditi da marketing bude bolji. Al da to bude konkretno i realno. Nemojte gledati Real, Barcu, pa ni Dinamo. Neka neko napiše šta je realno i šta bi nam moglo donijeti profit.

P.S. Slažem se da bi trebalo napraviti neki mobilnu ekipu koja bi mjesec dana učlanjivala raju iz drugih gradova.
Svi smo mi manje vise laici i ne trebamo mi predlagati ni govoriti sta treba a sta ne.... To treba da rade strucnjaci iz te oblasti.. Profesor Boris Tihi je godinama sjedio na svakoj skupstini, veliki je zeljovac a jedan od jacih strucnjaka u oblasti marketinga ne samo na ovim prostorima.. Mogao se iskoristiti njegov genij u toj oblasti.. Vjerovatno nije zato sto je za neku ozbiljniju ideju i strategiju potreban poprilican novac.. Marketing je dosta sira oblast nego sto to raja ovdje zamislja..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

igla
Kontakt:

sub jan 28, 2017 11:06 pm

Evo ja studiram uveliko marketing, nekada sam se na onom forumu i javljao sa nekim idejama ovako na prvu.
Prvo, bez namjere da se pravim pametan, općenito se dosta usko gleda na marketing. Neka najjednostavnija definicija je da je marketing profitabilno zadovoljavanje potreba potrošača. Dakle, marketing nije fanshop i promocija, u marketing vam spada i određivanje cijene za utakmice npr. I transparentno poslovanje je dio marketinga, jer tako privlačite mnoge ljude da budu sponzori, članovi i sl. Marketing kluba je mnogo napredovao u posljednje vrijeme, pa i sama akcija za istok, ali i općenito za evropsku Grbavicu su FANTASTIČNI MARKETING POTEZI.

Standardna boljka je npr. Fanshop. Za rješavanje bilo kojeg problema je potrebno istraživanje marketinga. Znači odradiš istraživanje čime su to najviše nezadovoljni navijači, da li je to kvalitet, ili je to cijena, ili je to raznovrsnost. Dobiješ podatke, analiziraš, pa tek onda odluku donosiš. Sve ostalo je rad napamet.
Također, masovno raja sere za ulaznice, jedni kažu da bi bila posjeta veća da su cijene manje, drugi kažu da se ne bi osjetilo, treći treće. I to se može istraživanjem koliko toliko istražit. Uđeš ljudima u motive. Sve ostalo je nagađanje. Znači, istražiš ŠTA LJUDI ŽELE i to im ponudiš, a da i ti budeš dobar. To je smisao marketinga, a ne da mi sad na forumu smišljamo neke aktivnosti jer je to priča napamet. Ljudi stotine hiljada daju u istraživanje tržišta, postoje ljudi koji posvete život tome. Ponavljam, marketing nije promocija, marketing obuhvata i distribuciju (gdje sve isporučuješ svoje proizvode, na koji način, koliko je jednostavno doći do tvog proizvoda), proizvod (šta sve nudiš-ovdje ne spadaju samo artikli fanshopa, kakvog su oni kvaliteta, da li postoji tražnja uopšte za njima), cijenu (cijenu apsolutno za sve, čak i za usluge sponzorisanja), a tek onda promociju i promotivne aktivnosti.

damirfile
Kontakt:

sub jan 28, 2017 11:09 pm

Po ovim slikama gotov temelj i na ovoj strani. Sutra bi mogli ocekivati izljevanje betona na ovaj dio sto je vec zasalovan.

godrina
Kontakt:

sub jan 28, 2017 11:10 pm

ovi nasi kao da ganjaju ramosa jbt
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

BHDragons
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

godrina je napisao/la:ovi nasi kao da ganjaju ramosa jbt
Bošnjaka :D
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

MATORI
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jan 28, 2017 11:19 pm

BHDragons je napisao/la:
godrina je napisao/la:ovi nasi kao da ganjaju ramosa jbt
Bošnjaka :D
Onda je Ramo!

storm_raider
Kontakt:

sub jan 28, 2017 11:19 pm

Sergio Ramiz.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

sub jan 28, 2017 11:22 pm

damirfile je napisao/la:
sub jan 28, 2017 11:09 pm
Po ovim slikama gotov temelj i na ovoj strani. Sutra bi mogli ocekivati izljevanje betona na ovaj dio sto je vec zasalovan.
Slicnog sam misljenja, mislim da ce sada biti navala cisterni sa betonom i vise ovih pumpi.

Paznju mi privlace ove ploce sa armaturom pored ove pumpe jedna na drugu naslagane, a i na platou ispod zelene cerade su vjerovatno neki slicni elementi.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sub jan 28, 2017 11:29 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

1921.ba
Kontakt:

sub jan 28, 2017 11:28 pm

bice stoper prije antalije
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Leon_Professional
Kontakt:

sub jan 28, 2017 11:29 pm

Čapljina1987 je napisao/la:
sub jan 28, 2017 9:20 pm
mirzza je napisao/la:
sub jan 28, 2017 6:41 pm
Može li neko napisati kratak osvrt na tekmu?
Kako ide sa Zebom ispred Blagoja i Markovića?
Kako je Kemo odigrao sa Bocom?
Kakav je mali Besirovic?
Hvala
A brate prvo poluvrijeme sto su igrali,oba Stevanovica,Blagojevic i Lendra sto su pokazali nesto,u 2pol. Bekric i i nesto Krizman..
Zaki nista ? :D

Fakat treba smrsat, al on ce nadolaziti iz kola u kolo. Zrinjskom je prosle godine donio titulu golovima u zadnjim kolima.
Samo da Crnov bude spreman, trest ce se mjesto i Mici :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava