Memija vise nego Benjamin.
ahahahahahaha
To jest fakat, ali to po meni znaci da je Slavko bas siguran u njegove kvalitete.
Uhvatili se Kostica ko Joce Stokica pa znamo kako zavrsi, nemoj bogati pojacanja iz nase lige.exbabilon je napisao/la:To jest fakat, ali to po meni znaci da je Slavko bas siguran u njegove kvalitete.
Imamo Jahica penzionera, Boccu jos pola godine, a ko zna hoce li se dogovoriti oko nastavka saradnje, Bogicevica isto na zalasku karjere. Stvarno dibidus losa situacija sa stoperima. Kostic nije sigurno los stoper, ako je u glavi normalan, vec je upgrade u odnosu na ovo sto imamo. Sad dovesti njega, pa izgurati do ljeta, a na ljeto nekog kapitalca zaganjati.
Prije da ne smiju ili ne zele da rizikuju. Nama treba bolji stoper od ovih trenutno sto su tu. Kostic to nije. Kerla sigurno jeste, ali kakav je sada Boga pitaj.exbabilon je napisao/la: ↑ned jan 15, 2017 9:54 pmTo jest fakat, ali to po meni znaci da je Slavko bas siguran u njegove kvalitete.
Imamo Jahica penzionera, Boccu jos pola godine, a ko zna hoce li se dogovoriti oko nastavka saradnje, Bogicevica isto na zalasku karjere. Stvarno dibidus losa situacija sa stoperima. Kostic nije sigurno los stoper, ako je u glavi normalan, vec je upgrade u odnosu na ovo sto imamo. Sad dovesti njega, pa izgurati do ljeta, a na ljeto nekog kapitalca zaganjati.
Jeste , samo što je tada imao 20 godina i letio je , bio i mladi i A reprezentativac Crne Gore...
U ovom trenutku za Kostica smo zainteresovani mi i pitari. Mislim da ce ovi iz slobode poginuti i isplatiti mu do marke ali ga nece pustiti ni nama ni njima. Samim tim sto cemo ih natjerati da se istrose i plate covjeku mi cemo vec oslabiti slobodu. Ako se nekim cudom dogodit to da Kostic bude slobodan onda cemo se mi i pitari dobro pobiti za njega. Zanimljivo mi je to da je i Cala i Slavko zainteresovani za jednog stopera koji meni na oko i nije nesto. Ne bi posebno zalio i da ne dodje nama. Ali mi svakako stopera moramo dovesti...teatrale36 je napisao/la: ↑ned jan 15, 2017 9:58 pmUhvatili se Kostica ko Joce Stokica pa znamo kako zavrsi, nemoj bogati pojacanja iz nase lige.exbabilon je napisao/la:To jest fakat, ali to po meni znaci da je Slavko bas siguran u njegove kvalitete.
Decko je napisao post u fazonu da on uopste nije los igrac prije bio, da ga je nekad neko skupo platio, a mi se ibretimo sto nam je trenutno najbolji veznjak a jos vise smo se ibretili kada je potpisao.