ponosannavas je napisao/la: ↑ned jan 15, 2017 6:05 pm
sajo10 je napisao/la: ↑ned jan 15, 2017 6:02 pm
Vrag je napisao/la: ↑ned jan 15, 2017 5:59 pm
Treba ovog malog Hajdarevica zaganjati sto ga Sloboda nogirala.
Husarin igrac... Steta, jer je mali veliki potencijal! Takodjer imaju i Edisa Smajica koji je rodjen 99, a vec je nastupao 6 puta u Premijer Ligi. Medjutim on ima ugovor tako da nista.
meni nije jasno šta ti roditelji prije svega vide u onom seljaku Husari. Pa taj nikog dalje od Zrinjskog nije prodao. NIšta protiv njih nego do je kilometarski najdalje od Tuzlanskog kantona odakle su mu igrači uglavnom.
Tuzlanski kanton ima možda najveću bazu u cijeloj državi, plus tu nije samo kanton nego cijela SI Bosna. Papak snima, dobije informacije i prvi uleti tim roditeljima i djeci. Zna im mentalitet, nabaca im lavora, ovi se upecaju, šarnu, i to je to...
U klubu znaju da imamo i uposlenika ( Omer Joldić) i igrača (Tuce) koji su sa te regije, možda i bivših igrača, i mi bi morali imati kvalitetnije informacije o toj talentovanoj djeci sa tog dijela Bosne i Hercegovine, i pokušati najtalentovaniju kupiti u mlađim kategorijama, prije nego ovakvi papci dođu do njih. Znam da u kadetima i juniorima imamo momaka izvana, ali nisam siguran da imamo i sa ovog dijela Bosne i Hercegvine, što je po meni minus sigurno..