Konacno se malo bolje osjecam, pa sam na preskake par stranica procitao. Hvala svima na podrsci
Ne znam sta bih mogao reci povodom jucerasnje utakmice a da vec nije receno. Ali eto imam naviku malo sarnut pa cu i sad radi cejfa. Po svemu vidjenom nasiroko izgledali smo bezidejno , tromo. To me nimalo ne cudi jer igras na katastrofalnom terenu, sa ekipom koja se brani sa 10.igraca, koja je 2 puta presla centar bukvalno. Ali po meni najbitniji razlog zbog cega sto tromo izgledali je taj sto je Metalege ovu sedmicu slobodan bio, a mi smo u Srijedu imali izuzetno fizicki i psihicki tesku utakmicu. Ne treba zaboraviti da smo jedina ekipa koja je u ove 4.utakmice igrala na 3.gostovanja , najdalja moguca gostovanja. Putovali smo u Bijeljinu u utorak,vratili se u srijedu, putovali u BL u petak, vratili se sinoc. A jos uz to imas vec pomenuti tezak mec i dobijes to sto dobijes.
Ja igracima nemam sta zamjeriti na tome. Ali imam Slavki. Ona patnja od juce je iskljucivo njegova greska. On je znao da ce za ekipu biti pretesko igrati radi umora i on je morao rotirati. Ja vjerujem da je svjeziji i odmorniji Ugljesa ranije igrao da bi igra isla brze i da bi se ranije to rijesilo. Ali eto covjek je opet pobjedio,on je trener a ja nisam. I niko sretniji ako bude non stop ovakav sastav a ja sra.o, a on dobijao meceve.
P.S. napisao sam nedavno Zebu staviti i gol aut da izvodi, i dalje stojim iza toga. Kakvi Lendrici Zakarici.