Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 12, 2017 1:46 pm

Kospicar je napisao/la:
ned mar 12, 2017 1:20 pm
slika
Jao majko nevjerica jos boga mi dragog :r

sergejevic

ned mar 12, 2017 1:49 pm

Jucer je bio jako tezak teren za igru. To mnogo vise odgovara ekipi koja igra klasicni bunker. Opet, mi smo pokazali i ranije da nam to nikako ne odgovara i igramo veoma lose na postavljenu odbranu. Vidjelo se i na pripremama da smo opasni kada prepustimo igru protivniku i mislim da ce nam to znaci u Evropi koja ne bi trebala doci u pitanje ove godine. Jasno je da sada imamo individualni kvalitet i da mozemo dobiti ovakve utakmice jednim potezom Zebe, Stevanovica ili Lendrica. Ne tako davno ovakve utakmice nismo uspjeli dobiti, ostalo bi 0-0. Ne treba zaboraviti i da smo imali taj penal sredinom prvog poluvremena i da smo zabili vjerovatno bi utakmica bila dosta laksa za nas. Svima se desava da promase penal, ali mi smo u tri dana dva promasili, cini mi se i jedan na pripremama, sto nas dovodi do zakljucka da nismo realizovali zadnja tri penala. To je vec zabrinjavajuce. Neko napisa da nisu lose izvedeni penali, ali stvarno jesu. Mislim da je i Zakaric na slican nacin pucao, one poluvisoke lopte koje golmani najvise vole, oba u istu stranu, mislim da je Lendric zabio iz penala bas ovom golmanu u prvoj utakmici i pucao je u istu stranu, pa gotovo na isti nacin. To ce Slavko morati raspraviti u svlacionici, ali mislim da bi Bogicevic ili Stojanovic bili bolje opcije za penale, naravno kad Bekric nije na terenu. Moze i Zeba, a Zakaric kada se malo dozove i dobije samopuzdanje, jer ovo do sada sto je pokazao nije adekvatno. Bolji mi je bio Krizman na toj poziciji. Nadam se da ce se Zakaric brzo dozvati jer svi znamo da on moze mnogo bolje od ovoga.

Treba pametno odigrati ovaj revans kupa i svaku sansu moramo iskoristiti. Radnik je nezgodan, posebno u ovim kup utakmicama, a ako im dozvolimo da nas stisnu i upadnemo u njihov sistem onda cemo ispasti. Vidjelo se protiv Slobode i u prvoj utakmici s nama da svoje sanse koriste i da zabijaju na sve nacine. Nama odgovara i nerijeseno, ali ce biti nezgodno to cuvati i braniti se, jer jedan gol njih vodi dalje. Treba biti spreman na veliku borbu do zadnje minute. Utakmica u ligi ce biti totalno drugacija i na nju ne treba misliti dok ne prodje revans. Nema tu cuvanja i nekih kalkulacija. Nadam se da opet mozemo napuniti stadion, napraviti mnogo bolju atmosferu nego protiv Mladosti, podrzati igrace i proci dalje. Vremena za analize same igre ce biti, a Slavko je rekao na pocetku da zeli najmanje 10 bodova iz 4 utakmice i prolaz dalje u kupu. Ako to ostvari ne moze mu se mnogo prigovoriti, a ako upisemo svih 12 bodova zaostak za Zrinjskim ce biti manji od onih 6 bodova. Za sada sve ide po planu, a bolja igra ce valjda doci na boljim terenima i s boljim protivnicima koji zele da igraju.

Hadzijalagic
Kontakt:

ned mar 12, 2017 1:52 pm

Taze friske..

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

ned mar 12, 2017 1:54 pm

ne znam, ja tu oko tog bunkera i terena već vidim da se javlja stereotip koji i ne mora biti tačan. bunker čelika, krupe i metalegea na lošem terenu ti si opet probio i ostvario 100% učinak, jednim golom pa jednim. minulih godina to i nije uvijek bio slučaj. juče, da si pogodio penal utakmica bi bila skroz drukčija i završio bi je na vrijeme, a u međuvremenu protivniku nisi dozvolio bukvalno ništa.

ali mladost koja je došla da igra lopte na solidnom terenu je odigrala vjerovatno i bolje od nas...
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

ned mar 12, 2017 1:59 pm

Parite oci :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
phpBB [video]
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

psihopata
Kontakt:

ned mar 12, 2017 2:02 pm

:klanjase2: :pljesak: :palacgore:
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Okolele
Kontakt:

ned mar 12, 2017 2:03 pm

Ima dva metra zemlje u visinu onde da se kopa iza istoka ona plato gdje lokomotiva..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

black64
Kontakt:

ned mar 12, 2017 2:03 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
ned mar 12, 2017 1:59 pm
Parite oci :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
phpBB [video]
Golemo brate,golemo !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned mar 12, 2017 2:04 pm

:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

sergejevic

ned mar 12, 2017 2:06 pm

ChWilla je napisao/la:
ned mar 12, 2017 1:54 pm
ne znam, ja tu oko tog bunkera i terena već vidim da se javlja stereotip koji i ne mora biti tačan. bunker čelika, krupe i metalegea na lošem terenu ti si opet probio i ostvario 100% učinak, jednim golom pa jednim. minulih godina to i nije uvijek bio slučaj. juče, da si pogodio penal utakmica bi bila skroz drukčija i završio bi je na vrijeme, a u međuvremenu protivniku nisi dozvolio bukvalno ništa.

ali mladost koja je došla da igra lopte na solidnom terenu je odigrala vjerovatno i bolje od nas...
Pa to je bilo na individualni kvalitet, u Krupi Lendric iz one svoje situacije sa zemlje gura loptu pod precku, jucer Stevanovic i Zeba, protiv Celika Markovic nakon sto je Stevo skrenuo loptu. Dva su bila iz prekida, a jedan centarsut sa strane. To je kvalitet koji smo dobili u prekidima.
Mladost je izuzetak, jer su svi nasi igraci bili katastrofa i tesko ce opet svi odigrati onako lose u paketu.
A Zrinjski koji je dosao da igra lopte smo pomeli u Mostaru, mislim da smo i Siroki bukvalno razvalili, ali bas nismo imali srece i to su one utakmice kada ne mozes pobjediti ma kako da odigras. Oni iz jedne polusanse zabili gol, mi pet stativa pogodili.
Treba nam jedan jaci napadac da bi bili opasniji protiv bunkera. Mislim da bi mogli i s dva napadaca krenuti u takve utakmice.

ChWilla
Kontakt:

ned mar 12, 2017 2:10 pm

pa bunker i igra ekipa koja zna da je individualno nekvalitetnija. to je razlog igranja bunkera u startu.

Dolina
Kontakt:

ned mar 12, 2017 2:13 pm

Mladost je igrala na bod koji bi im u razigravanju bio kao kuća i to na lošem terenu i nije bila bolja od nas, čisto da ne predje u stereotiop ne daj Bože :D
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Vrag

ned mar 12, 2017 2:14 pm

Obradovica ako se bilo kakva prilika pruzi za dovesti umjesto Ivana ne treba ni razmisljati. Lik je ubica, sve vise i vise mi se njegova igra dopada.

sajo10
Kontakt:

ned mar 12, 2017 2:15 pm

Vejle - Hobro 0-3 (30 minuta meca) Hahahahahahaha

damirfile
Kontakt:

ned mar 12, 2017 2:16 pm

Sta nice za manje od tri mjeseca :zeljeznicar1:

sergejevic

ned mar 12, 2017 2:16 pm

ChWilla je napisao/la:
ned mar 12, 2017 2:10 pm
pa bunker i igra ekipa koja zna da je individualno nekvalitetnija. to je razlog igranja bunkera u startu.
Individualni kvalitet je kad Lendric zabije u dvije utakmice dva gola sa zemlje pod precku. To moze samo on u ovoj ligi. Individualni kvalitet je prekid Zebe koji je vjerovatno najbolji u tom segmentu u ligi. Zbog toga smo dobili te utakmice. Imali smo Kokota i Stokica protiv Slavije pa su s metar fulali prazan gol. Tada nismo imali Lendrica koji ce iz onih guzvi pred golom zabijati, a bili smo kvalitetnija ekipa, a oni su igrali isti bunker.
Mislim da se i ne razumijemo bas najbolje. :D

ChWilla
Kontakt:

ned mar 12, 2017 2:20 pm

pa da nije tako, ne bi neko kod svoje kuće protiv tebe igrao bunker bez najmanje ambicije da zabije gol. to ide jedno sa drugim. kad su nam napad predvodili kokot i stokić, takve ekipe jesu i dalje igrale bunker kad dođu na grbavicu, ali su nas kod svoje kuće klepale opušteno, kao travnik i prijedor...

Okolele
Kontakt:

ned mar 12, 2017 2:38 pm

sajo10 je napisao/la:
ned mar 12, 2017 2:15 pm
Vejle - Hobro 0-3 (30 minuta meca) Hahahahahahaha
Usrecio se Memija pravo eto njega nazad na ljeto.. :kafa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

ned mar 12, 2017 2:40 pm

novi-stari igrač željezničara je kerim memija koji je potpisao trogodišnji ugovor sa našim timom :kafa:

Okolele
Kontakt:

ned mar 12, 2017 2:41 pm

Ako im se Hobro ne smiluje u drugom zabit ce im jos 4 najmanje.. :D

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava