Izlija je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 10:58 pmI zamisli situaciju ta firma koja je uzela karte daje kao nagradu i stimulans svojim uposlenicima da idu na utakmice, oni dođu da sjednu a klub u međuvremenu prodao kartu još nekome. Još gora stvar bi bila kada bi direktor te kompanije krenuo sa gostima iz inostranstva na utakmicu da promoviše BiH privredu i kulturu.pile87 je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 10:52 pmSviđa mi se kako razmišljaš.Žvaka je napisao/la:
Po meni bi ta mjesta koja su simbolično kupljena trebalo posebno označiti i prodavati karte za recimo 50% skuplje nego ostatak istoka. Mislim da se tu nema ko od nas razloga buniti, čak šta više, da i mi obični smrtnici imamo načina pogledati tekmu sa najboljeg sektora. Čak prodavati i sezonske za to...

Pa normalno je da se to ne bi radilo na svoju ruku i da niko ne bi bio neobajvešten, čak šta više mislim da se od samog početka zna ko je fakat kupio i rezervisao a ko je simbolično kupio da pomogne i da se već zna šta sa takvim kartama. Ne vidim stvarno ništa loše da se neiskorištene karte prodaju po nekoj VIP cijeni, klubu dodatna zarada (što je najvažnije), prilika i nama da pogledamo tekmu s top pozicije i na kraju bez rupa u gledalištu. Bilo je dosta uplata izvana koje sigurno neće biti korištene, iz sjećanja na prvu tridesetak zasigurno...