Yebote
Slicno razmisljamo. Fakat nema smisla dva puta prodavat kartu za tu stolicu. Drugo je ako vlasnik odluci da ustupi za tu utakmicu svoje mjesto nekome, al brate da klub opet uzima pare za to mjesto je malo i ciganski a nismo takvi.Model1964 je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 11:08 pmYebotekakvo kontaktiranje
![]()
Prodali smo karte, dobili novac i to je to.
Jedni bi prodavali isto sjedište više puta, jedni zivkali![]()
* Halo, jel to Mirso?*
*Jes, ko zove?*
Ma mi, samo da vidimo hoš doc na tekmu. Ako neš da ponovo utopimo, jazuk je da niko ne prdi na nju.*
Naucimo se razmišljat i ponašat gospodski![]()
Po meni nema šanse, nije to ni blizu kvalitet Gent-Ferenc, ruku na srce nas su u Budimpešti vile nosile 45min isto kao Genta večeras u Londonu, ali ta doza sreće ti uvijek treba za iskorak, ili da uhvatiš nekog velikana u krizi kao Rijeka onda Stuttgart, težak je taj iskorak, mora se baš dosta stvari poklopiti, ali sreća prati hrabre, vidjeli smo i u Budimpešti, u prvom sijevalo sa svih strana al se provučemo nekako ni mi sami ne znamo kako, i onda u drugom poluvremenu catenaccio kao iz udžbenika serie a i go u 90+ što opet pokazuje da možemo dosta kad smo hrabri i pametni, mi moramo još mnogo dići individualni kvalitet, i kao što Slavko kaže za to su potrebna još 3 prelazna roka tipa ovaj i sreće u žrijebu, ali eto generalno mislim da je Gent trenutno neuporedivo jači od Ferenca i onog Standarda koji je bio u teškoj krizi, ljudi su prošli Tottenhama upravo i mislim da tu stva priča završava..
Neki bi uzimali i 50% vise nego za kartu na istoj tribini. Zamisli,jedan covjek platio kartu 15 KM. Onaj pored njega 10 KM. Onda bi uz ovu kartu od 15 trebali dati covjeku i usi,magarece naravnoModel1964 je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 11:08 pmYebotekakvo kontaktiranje
![]()
* Halo, jel to Mirso?*
*Jes, ko zove?*
Ma mi, samo da vidimo hoš doc na tekmu. Ako neš da ponovo utopimo, jazuk je da niko ne prdi na nju.*
Nema nikakva stavkacala je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 11:16 pmSlicno razmisljamo. Fakat nema smisla dva puta prodavat kartu za tu stolicu. Drugo je ako vlasnik odluci da ustupi za tu utakmicu svoje mjesto nekome, al brate da klub opet uzima pare za to mjesto je malo i ciganski a nismo takvi.Model1964 je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 11:08 pmYebotekakvo kontaktiranje
![]()
* Halo, jel to Mirso?*
*Jes, ko zove?*
Svjesno se islo u ovu akciju i znloa se da nece svi uvijek doci na utakmicu. Ne znam kako izgleda ugovor, mozda i ima neka stavka za taj slucaj.
Mnogo. Jako mnogo. Neka se svi iznenadetheOriginals 1921 je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 11:29 pmKoliko bi se manijaka moglo otprilike ocekivat u krupi ?
Znam sta nije falilo. Upitnik!
Fali nam strucni štab po broju slican Švabinom.
Izgleda bas bruku.theOriginals 1921 je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 11:29 pmKoliko bi se manijaka moglo otprilike ocekivat u krupi ?
dr.vet.med je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 11:41 pmMože li neko molim vas postaviti sliku montažne tribine na penaltiku gdje ćemo biti smješteni u nedjelju?![]()
Hvala punorodrigo87 je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 11:46 pmdr.vet.med je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 11:41 pmMože li neko molim vas postaviti sliku montažne tribine na penaltiku gdje ćemo biti smješteni u nedjelju?![]()
Ova iza gola