Po meni bi ta mjesta koja su simbolično kupljena trebalo posebno označiti i prodavati karte za recimo 50% skuplje nego ostatak istoka. Mislim da se tu nema ko od nas razloga buniti, čak šta više, da i mi obični smrtnici imamo načina pogledati tekmu sa najboljeg sektora. Čak prodavati i sezonske za to...cikazubo je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 9:45 pmNevezano za ovu objavu i stolicu, moćan potez nema šta, ali me interesuje na koji način misle popuniti ova mjesta kad neka firma kupi 5-10-15 ulaznica, bilo bi stvarno čudno da 20% tribine i to centralni dio bude šaren a okolni sektori puni ko šibica, vjerujem da su našli neki modus da neko i dobije te karte ali eto interesuje me kako..
Odlicna ideja.Žvaka je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 10:22 pmPo meni bi ta mjesta koja su simbolično kupljena trebalo posebno označiti i prodavati karte za recimo 50% skuplje nego ostatak istoka. Mislim da se tu nema ko od nas razloga buniti, čak šta više, da i mi obični smrtnici imamo načina pogledati tekmu sa najboljeg sektora. Čak prodavati i sezonske za to...cikazubo je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 9:45 pmNevezano za ovu objavu i stolicu, moćan potez nema šta, ali me interesuje na koji način misle popuniti ova mjesta kad neka firma kupi 5-10-15 ulaznica, bilo bi stvarno čudno da 20% tribine i to centralni dio bude šaren a okolni sektori puni ko šibica, vjerujem da su našli neki modus da neko i dobije te karte ali eto interesuje me kako..
Zamišljam da igramo utakmicu tipa Standard, i sad stadion pun do zadnjeg mjesta a na tom centralnom dijelu da bude poluprazno, mislim nek bude prazno pola tribine samo da je napravimo, ali eto onako razmišljam na koji način misle to riješiti.Žvaka je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 10:22 pmPo meni bi ta mjesta koja su simbolično kupljena trebalo posebno označiti i prodavati karte za recimo 50% skuplje nego ostatak istoka. Mislim da se tu nema ko od nas razloga buniti, čak šta više, da i mi obični smrtnici imamo načina pogledati tekmu sa najboljeg sektora. Čak prodavati i sezonske za to...cikazubo je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 9:45 pmNevezano za ovu objavu i stolicu, moćan potez nema šta, ali me interesuje na koji način misle popuniti ova mjesta kad neka firma kupi 5-10-15 ulaznica, bilo bi stvarno čudno da 20% tribine i to centralni dio bude šaren a okolni sektori puni ko šibica, vjerujem da su našli neki modus da neko i dobije te karte ali eto interesuje me kako..
Celik-Zrinjski ? BHTdell21 je napisao/la:Nevezano za temu, prenosi li neko celik sutra.
Ma ja sam siguran da u klubu razmišljaju na sličan način samo nema razloga da se s tim sada već izlazi u javnost. Evo uzmimo da je 10% takvih karata, a više je sigurno, to je znači 100 ljudi po tekmi, puta 15KM, eto ti mjesečno plate za extra igrača.cikazubo je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 10:31 pmZamišljam da igramo utakmicu tipa Standard, i sad stadion pun do zadnjeg mjesta a na tom centralnom dijelu da bude poluprazno, mislim nek bude prazno pola tribine samo da je napravimo, ali eto onako razmišljam na koji način misle to riješiti.Žvaka je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 10:22 pmPo meni bi ta mjesta koja su simbolično kupljena trebalo posebno označiti i prodavati karte za recimo 50% skuplje nego ostatak istoka. Mislim da se tu nema ko od nas razloga buniti, čak šta više, da i mi obični smrtnici imamo načina pogledati tekmu sa najboljeg sektora. Čak prodavati i sezonske za to...cikazubo je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 9:45 pmNevezano za ovu objavu i stolicu, moćan potez nema šta, ali me interesuje na koji način misle popuniti ova mjesta kad neka firma kupi 5-10-15 ulaznica, bilo bi stvarno čudno da 20% tribine i to centralni dio bude šaren a okolni sektori puni ko šibica, vjerujem da su našli neki modus da neko i dobije te karte ali eto interesuje me kako..
Tvoj prijedlog mi takođe se sviđa. stolice koje neće imati konkretnog vlasnika jednostavno pustit u prodaju pogotovo na utakmicama gdje se upravo traži karta više ali naravno da bude 50-60% skuplja s obzirom da je idealna pozicija za gledaoca.
Posljednja tri kola regularnog dijela prvenstva.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 10:39 pmZar se ne bi trebale sve utakmice igrati u istom terminu?
HvalaHurmasica je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 10:40 pmPosljednja tri kola regularnog dijela prvenstva.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 10:39 pmZar se ne bi trebale sve utakmice igrati u istom terminu?
Sviđa mi se kako razmišljaš.Žvaka je napisao/la:Po meni bi ta mjesta koja su simbolično kupljena trebalo posebno označiti i prodavati karte za recimo 50% skuplje nego ostatak istoka. Mislim da se tu nema ko od nas razloga buniti, čak šta više, da i mi obični smrtnici imamo načina pogledati tekmu sa najboljeg sektora. Čak prodavati i sezonske za to...cikazubo je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 9:45 pmNevezano za ovu objavu i stolicu, moćan potez nema šta, ali me interesuje na koji način misle popuniti ova mjesta kad neka firma kupi 5-10-15 ulaznica, bilo bi stvarno čudno da 20% tribine i to centralni dio bude šaren a okolni sektori puni ko šibica, vjerujem da su našli neki modus da neko i dobije te karte ali eto interesuje me kako..
I zamisli situaciju ta firma koja je uzela karte daje kao nagradu i stimulans svojim uposlenicima da idu na utakmice, oni dođu da sjednu a klub u međuvremenu prodao kartu još nekome. Još gora stvar bi bila kada bi direktor te kompanije krenuo sa gostima iz inostranstva na utakmicu da promoviše BiH privredu i kulturu.pile87 je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 10:52 pmSviđa mi se kako razmišljaš.Žvaka je napisao/la:Po meni bi ta mjesta koja su simbolično kupljena trebalo posebno označiti i prodavati karte za recimo 50% skuplje nego ostatak istoka. Mislim da se tu nema ko od nas razloga buniti, čak šta više, da i mi obični smrtnici imamo načina pogledati tekmu sa najboljeg sektora. Čak prodavati i sezonske za to...cikazubo je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 9:45 pmNevezano za ovu objavu i stolicu, moćan potez nema šta, ali me interesuje na koji način misle popuniti ova mjesta kad neka firma kupi 5-10-15 ulaznica, bilo bi stvarno čudno da 20% tribine i to centralni dio bude šaren a okolni sektori puni ko šibica, vjerujem da su našli neki modus da neko i dobije te karte ali eto interesuje me kako..
ŽIVIMO ŽELJEZNIČARmirsad94 je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 9:58 pmJos malo pa nestalo! Za nas vjerne, odane i one ciji je zivot obojen plavom bojom iz Zvornice 27 ove pauze traju kao vjecnost. Nema vikenda provedenih u sreci ili tuzi u zavisnoti kako je Zeljo igrao. Jos par dana pa ce nasa ljubav ponovo na zelene terene, igramo protiv Krupe u gostima, sastav znamo svi napamet jedino jedan stoper moze biti nepoznanica. Kerla ili Bocca, drugi je uigran sa Bogijem dosta dobro izgledao u vecini pripremnih, s druge strane Semir, zvijer, gorostas zna sta je Zeljo i ova liga, i njega bi izabrao odmah da je na pocetku priprema dosao, problem je neuigranost koja je bitna za stopere te Kerlina "glava" s obizirom da mu je prva tekma i da ce svi biti nalozeni maximalno. Dalje, ovo mi je mozda prvi put da se ne bojim nas samih. Ne bojim se da ako dominiramo, ubijamo protivnika i stvaramo izgledne prilike da cemo na kraju izgubiti sve jer ova ekipa posjeduje toliko kvalitetna rijesenja naprijed da ako ne ide Ivana i fula mrtve zicere, tu su jos trojica isto tako opasnih pored njega jednog mora krenuti i biti njegov dan, a sa druge strane pozadi smo cvrsti, iskusni gdje dolazi do izrazaja Slavkov pecat na nasu igru. Igrac koji me pozitivno iznenadio Stojanovic, u godinama ali i dalje ima snage probiti po lijevoj strani, pasti kada je potrebno(Penal nad njim protiv Rusa, slobodni nad njim za gol protiv Veleza), takav igrac nam je trebao da kada ne ide iz niceka iz prekida dodje se do gola, iz prekida u kojima smo 300 % bolji u odnosu na jesen. Posebna prica je Goran, yebena igracina koji daje totalno novu dimenziju nasoj igri, nije vise jednostrani Zeljeznicar preko Mire cija se igra citala jer nisi imao kvalitetnih rijesenja lijevo.Jos jedan igrac od kojeg zavisi nasa igra pa usudio bi se reci i 70 % je Blagoje, kojeg kada ide, onda ide i Zelju, a Gosp. Slavko ga opisa u onom intervju u jednoj recenici jer da ima ono sto je rekao da mu je mana on bi do liga petice zavrsio garantujem. Ali i kao takav on je znalac i motor nase ekipe. Na kraju ispade kada citas ovo moje da smo Roma u najmanju ruku, ali jednostano svaki kotacic nase igre i tima je uskladjen i podignut na visi nivo u odnosu na prije. Na kraju ostaje samo ono da je yebena lopta okrula i da nije tako nebi ova igra bila zanimljiva,ali uz Boziju pomoc i molbe da nas ne zaustavljaju "vise sile" mi mozemo po SVE ove sezone ! Sve do kraja Zeljo nema predaje !!!