Ja bi njemu kapitensku dao na aerodromuAnalitičar1921 je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 8:27 pmLendric protiv Zrinjskog na prepunoj Grbavici zabija za pobjedu.
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Ja bi njemu kapitensku dao na aerodromuAnalitičar1921 je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 8:27 pmLendric protiv Zrinjskog na prepunoj Grbavici zabija za pobjedu.
Elektricar i advokat.
Sent from my SM-A700F using Tapatalkgavran je napisao/la:Ja bi njemu kapitensku dao na aerodromuAnalitičar1921 je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 8:27 pmLendric protiv Zrinjskog na prepunoj Grbavici zabija za pobjedu.
kad su se pobili ?Rashid je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 9:20 pmGdje su sad novinari, pa i ovog portala, da napisu clanak o raspadu sistema u Zrinjskom? Kako se Bilbija i Bencun tuku u svlacionici? Kad treba hvalospjeve pisat otimaju se ko ce vise epiteta napisati. Lako je Bilbiji pricati kako je pritisak u Sarajevu veliki a u Zrinjskom nikakav kad je Zrinjski prvi na tabeli. Sto sad ne kaze da nema pritiska u Zrinjskom kad ih cuvari plaze sa Malte natabaju?
Poslije utakmice sa Valletom.Daris_ je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 9:29 pmkad su se pobili ?Rashid je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 9:20 pmGdje su sad novinari, pa i ovog portala, da napisu clanak o raspadu sistema u Zrinjskom? Kako se Bilbija i Bencun tuku u svlacionici? Kad treba hvalospjeve pisat otimaju se ko ce vise epiteta napisati. Lako je Bilbiji pricati kako je pritisak u Sarajevu veliki a u Zrinjskom nikakav kad je Zrinjski prvi na tabeli. Sto sad ne kaze da nema pritiska u Zrinjskom kad ih cuvari plaze sa Malte natabaju?
e ti mi reci. idi pij kafu sa bogičevićem, svakako za drugo i nisteexdomorocki je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 4:55 pmTi decko bas pojma nemaš,jako si neinformisan i širis neistine.bianco blu je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 4:48 pmTi si pomiješao grobare i kimija i skidanje trake šćepoviću.
Ne sjećam se da je neko sa južne tribine skinuo kapitenku Zebi i dao Kjosevskom.
Zeba je bio kapiten do kraja prošle sezone, a onda logično da ga zamjeni Kjosevski.
najbolji golman Željezničara još od Šehića.struja je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 6:15 pmNedo Bog nikombianco blu je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 3:08 pmhttps://www.youtube.com/watch?v=XF0SCQ8 ... e=youtu.be
Kapiten kapitenski!
Sto mi je ovo nesto poznato.alombardo je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 10:16 pmI trba se šutiti , treba se to riješiti unutar kluba , sta god da je bilo treba se kazniti Biblija , otkud njemu pravo on glumi šerifa , borio se ne borio na terenu , tvoje je da gines a posao drugih je provode disciplinu u klubu !
Dalje za ovo je kriva UPRAVA , dosta je mazanja očiju navijačima , dosta vise pranja para preko Zrinjskog , 3 titule za redom je nenadmašiv uspjeh ali sta sutra , kad se pipa zavrne , gdje su pare od titula gdje su pare od EUROPE gdje su pare od transfera ??? Marke nije uloženo u omladinski pogon , u stadion , dok je sve “idilično” nitko se ne pita sta stvarno stanje , nitko ne razmišlja za sutra , samo je pitanje vremena kad će to puknuti , a onda kuku nama . komentar jednog navijaca zrinjskog