Pravi momak u svakom smislu.
Do tada bih je dao Asimu Zecu

Nedo Bog nikombianco blu je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 3:08 pmhttps://www.youtube.com/watch?v=XF0SCQ8 ... e=youtu.be
Kapiten kapitenski!
Rama je jedini profil za kapitena, primjer na terenu i van njega, profesionalac, kukturan i fin momak i sto je najvaznije navijac kluba od malih nogu.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 6:10 pmRamoviću kapitensku kad se vrati.
Pravi momak u svakom smislu.
Do tada bih je dao Asimu Zecu![]()
![]()
Sta kaze Velid, ako ste fino rucali i odlucili gledati ovu utakmicu ondq ste malo zaspali
Nije ga on savjetovao već njegova raja što im je uštipke plaćaoLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 5:19 pmZato nek ceka da se u klub vrati onaj sto ga je nasavjetovao pa da se i on vrati.Morzhy je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 5:15 pmŠto je najluđe njega nisu otjerali, sam se otjerao debilko. Možeš misliti povećaju ti platu,obećaju ti posao trenera kad završiš,a ti kažeš "eeeee onaj ima veću platu od mene,neću" i odeš kod najvećeg konkurenta...pa stvarno se treba roditi za takvu glupost...ko god ga brani i navija za njega umjesto za Želju baš ne razmišlja svojom glavom
Znaci ustipci mu dohakali.garant od heljdestruja je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 6:38 pmNije ga on savjetovao već njegova raja što im je uštipke plaćaoLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 5:19 pmZato nek ceka da se u klub vrati onaj sto ga je nasavjetovao pa da se i on vrati.Morzhy je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 5:15 pm
Što je najluđe njega nisu otjerali, sam se otjerao debilko. Možeš misliti povećaju ti platu,obećaju ti posao trenera kad završiš,a ti kažeš "eeeee onaj ima veću platu od mene,neću" i odeš kod najvećeg konkurenta...pa stvarno se treba roditi za takvu glupost...ko god ga brani i navija za njega umjesto za Želju baš ne razmišlja svojom glavom
Prijatelju foruma jel to vidim ljubomoru u tvojim ocima
Tribine lijepe, travnjak dobar, oko terena sve lijepo uredjeno, klupe dobre, svlacionice i klupske prostorije odlicne, vip loza dobra, parking veci nego kod nas, ljudi su se potrudili da se sportisti i navijaci osjecaju lijepo, stadioncic ko bombona a bice jos bolji kada zavrse zgradu, ali nasi ljudi i mediji poput gg se uhvate semafora, pa bolji je taj semafor nego onaj nas stari sa crknutim sijalicama ili ovaj trenutni na Kosevu, i nije samo u BiH manuelni, imao si u Bundesligi prosle sezone klub sa takvim semaforom..
Sta seljaci sa gg-a znaju sta je vintagecikazubo je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 7:10 pmTribine lijepe, travnjak dobar, oko terena sve lijepo uredjeno, klupe dobre, svlacionice i klupske prostorije odlicne, vip loza dobra, parking veci nego kod nas, ljudi su se potrudili da se sportisti i navijaci osjecaju lijepo, stadioncic ko bombona a bice jos bolji kada zavrse zgradu, ali nasi ljudi i mediji poput gg se uhvate semafora, pa bolji je taj semafor nego onaj nas stari sa crknutim sijalicama ili ovaj trenutni na Kosevu, i nije samo u BiH manuelni, imao si u Bundesligi prosle sezone klub sa takvim semaforom..