Pa Vedran ako zeli sebi dobro i da napreduje, moze uzeti i privatnog trenera pa raditi na nedostatcima ali ocigledno ne zeli ili misli da je najbolji.
Ti si pomiješao grobare i kimija i skidanje trake šćepoviću.
Što,što je tražio ono što mu pripada?bianco blu je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 4:45 pmbogičević nezaslužuje da nosi dres Željezničara, a kamoli da bude kapiten!
Potpis
Ti decko bas pojma nemaš,jako si neinformisan i širis neistine.bianco blu je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 4:48 pmTi si pomiješao grobare i kimija i skidanje trake šćepoviću.
Ne sjećam se da je neko sa južne tribine skinuo kapitenku Zebi i dao Kjosevskom.
Zeba je bio kapiten do kraja prošle sezone, a onda logično da ga zamjeni Kjosevski.
Logicno kolegaexdomorocki je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 4:55 pmTi decko bas pojma nemaš,jako si neinformisan i širis neistine.bianco blu je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 4:48 pmTi si pomiješao grobare i kimija i skidanje trake šćepoviću.
Ne sjećam se da je neko sa južne tribine skinuo kapitenku Zebi i dao Kjosevskom.
Zeba je bio kapiten do kraja prošle sezone, a onda logično da ga zamjeni Kjosevski.
Što je najluđe njega nisu otjerali, sam se otjerao debilko. Možeš misliti povećaju ti platu,obećaju ti posao trenera kad završiš,a ti kažeš "eeeee onaj ima veću platu od mene,neću" i odeš kod najvećeg konkurenta...pa stvarno se treba roditi za takvu glupost...ko god ga brani i navija za njega umjesto za Želju baš ne razmišlja svojom glavom
Ti si promašio ligu i državu.bianco blu je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 4:48 pmTi si pomiješao grobare i kimija i skidanje trake šćepoviću.
Zato nek ceka da se u klub vrati onaj sto ga je nasavjetovao pa da se i on vrati.Morzhy je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 5:15 pmŠto je najluđe njega nisu otjerali, sam se otjerao debilko. Možeš misliti povećaju ti platu,obećaju ti posao trenera kad završiš,a ti kažeš "eeeee onaj ima veću platu od mene,neću" i odeš kod najvećeg konkurenta...pa stvarno se treba roditi za takvu glupost...ko god ga brani i navija za njega umjesto za Želju baš ne razmišlja svojom glavom
E dobro su ga nasavjetovali, štaviše izvrsnoLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 5:19 pmZato nek ceka da se u klub vrati onaj sto ga je nasavjetovao pa da se i on vrati.Morzhy je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 5:15 pmŠto je najluđe njega nisu otjerali, sam se otjerao debilko. Možeš misliti povećaju ti platu,obećaju ti posao trenera kad završiš,a ti kažeš "eeeee onaj ima veću platu od mene,neću" i odeš kod najvećeg konkurenta...pa stvarno se treba roditi za takvu glupost...ko god ga brani i navija za njega umjesto za Želju baš ne razmišlja svojom glavom
Bice nakon Apollona.bogi je napisao/la: ↑sub jul 28, 2018 5:34 pm@storme dokle je da se sredi nova tema, sa onim starim notifikacijama ?
Što se tiče kapitenske Bogičević. Zašto ? Utakmica protiv Radnika, najbolje pokazala da je autoritet kako u našoj ekipi tako i među sudijama lige, nije isto kad ti se buni Bogičević koji je karijeru ovdje proveo, i kad ti se buni neko ko je mlađi.